Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus III'de tercihler - Almanya'dan istatistikler

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ülkemizdeki durumu belirleyen istatistiklere ulaşamadım, Yakup deneyebilir belki, ama Almanya'daki çok şehirli bir piyasa araştırmasında tercihler şöyle:

Benzinli/Dizel 50/50

Steyşın/HB/Sedan 48/46/6

Titanium/Trend/Ambiente 91/9/0

Benzinli 125/150/182 PS 8/70/22

Dizel 115/140/163 PS 19/44/37

Siyah/Şeker kırmızı/KÜl kahverengi/Gece grisi/Blazer mavi/Diğer 34/15/15/11/8/17

Jant 16/17/18 24/52/24

Rakamlar % dağılımı gösteriyor.

Zengin Ülke farkı, tercihlere yansıyor.

• Yanıt 38
  • Görüntüleme 10,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Ülkemizdeki durumu belirleyen istatistiklere ulaşamadım, Yakup deneyebilir belki, ama Almanya'daki çok şehirli bir piyasa araştırmasında tercihler şöyle: Benzinli/Dizel 50/50 Steyşın/HB/Seda

• Mertol Kip
    Mertol Kip

Yok yok korkma elimdeki fotoğraflarını yayınlamaya niyetim yok. Kimse beyaz karpuz sevmez zaten.. Kırmızı olsun ister..

• yusuf terzi
    yusuf terzi

adamlar 10 yıl kullanıp atıyorlar. renk olarak hangisi hoş duruyorsa onu seçiyorlar. biz ise kimsenin aklına gelmeyecek hesaplar yapıyoruz. 1- boya güneşe karşı dayanıklı olacak ve uzun ömürlü ol

Yanıtlama zamanı:

ben de bizim ülkemizde bu sene beyaz moda oldu diyordum.. benim beyaz focus 3 listeye bile girememiş:D)..

Yanıtlama zamanı:

Ülkemizdeki durumu belirleyen istatistiklere ulaşamadım, Yakup deneyebilir belki, ama Almanya'daki çok şehirli bir piyasa araştırmasında tercihler şöyle:

Benzinli/Dizel 50/50

Steyşın/HB/Sedan 48/46/6

Siyah/Şeker kırmızı/KÜl kahverengi/Gece grisi/Blazer mavi/Diğer 34/15/15/11/8/17

Jant 16/17/18 24/52/24

Zengnlikten ziyade vergi farkı gibi gözÜktÜ banada.. Adam 2.0 dizel ve 150 lik ecoboost tercih etmiş. SW zaten orta avrupanın genel tercihi. Eğer bende oralarda bir yerde yaşamış olsaydım bende Üç aşağı beş yukarı aynı tercihi yapardım diye tahmin ediyorum.

Yanıtlama zamanı:

Dizel beygir gücü oranı dışında, ki ülkemizde diğer seçenekler yok sanırım, benim tercihlerime uyuyor. :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Ülkemiz vergi politikalarından sebeb getirmeye bile cesaret edemiyorlar,haklılarda.

Yanıtlama zamanı:

Benzinli/Dizel 50/50

Steyşın/HB/Sedan 48/46/6

Jant 16/17/18 24/52/24

Almanlar renk olarak genelde siyahı tercih ediyorlar. renk seçiminin focus ile ilgili olduğunu dÜşÜnmÜyorum. Benim kişisel gözlemim; sokaktaki siyah renkli araçların diğer renklere göre daha yaygın olduğuydu.

Motor olarak akaryakıta bizim gibi vergi ödemediklerinden dolayı daha bÜyÜk motorlar tercih ediliyor haliyle.

Mertol beyin de dediği gibi station zaten avrupanın genel tercihi.

Yanıtlama zamanı:

Steyşın bizde esnaf arabası olarak gözüküyor...Reno 12 steyşin,Anadol Steyşın,Kartal...Bu makus talihini yenemedi maalesef....Oysaki oldukça kullanışlı ve çok daha güzel görünüyor birçok modelin steyşinı ...

Yanıtlama zamanı:

Yeni Volvo V 50 yi gördüğümden beri Focus la başa baş takas yapacak adam arıyorum. Çıksın. Belki bulunur öyle biri.

Volvo V 50 gerÇekten Çok hoş olmuş. Zaten station wagon a karşı bir sempatim var. Ve bu sempati V 50 yi gördükten sonra arttı.

Yanıtlama zamanı:

Steyşının güzel göründüğü konusunda hemfikir değilim maalesef.. o arkadaki uzantı hiç doğal durmuyor, hiçbir arabada.. çok eğreti, sanki "aha bu da böyle olsun" demişler gibi, ne bileyim sevemiyorum...

Yanıtlama zamanı:

adamlar 10 yıl kullanıp atıyorlar. renk olarak hangisi hoş duruyorsa onu seçiyorlar. biz ise kimsenin aklına gelmeyecek hesaplar yapıyoruz.

1- boya güneşe karşı dayanıklı olacak ve uzun ömürlü olacak,

2-yazın aracın içi daha serin olmalı ki klima az enerji tüketsin,

3-2. el fiyatı düşmesin tutulan renk olsun,

4- ufak tefek rütuşları buzdolabı boyasıyla yapılabilsin ve bu göze batmasın,

5-dış yıkama sadece yağmurda veya molalarda kendiliğinden yapılsın,

tahmin edin hangi renkler? tabiki beyaz ve gri.

yusuf terzi tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

sw secerken belkide birden fazla arabaları olduğu için seçiyorlardır...bizim gibi düşünmemeleri doğal...yani..haftaiçi iş için ayrı haftasonu alışveriş ve gezi gibi nedenlerle sw....yani...onların düşüncelerini ögrenmek lazım...bence...birinci arabaları belkide sedan hb yada jeep tarzı birşeylerdirki sw mantıgı oturmuştur...bana göre araba hb olmalı..sedanlarda tercih edilebilir elbette..ama pazarcı arabası gibi sw secmem kendi adıma...

Yanıtlama zamanı:

vala mı...hiç dikkat etmemiştim... :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.