Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 20188 yıl comment_478669 Ofisin focusun lastikleri dün itibari ile Goodyear egp ile değiştirdik henüz kullanma fırsatım olmadı ama patron çok iyi olduğunu söyledi buda çıkarttığımız michelin dört mevsimler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 20188 yıl comment_478674 43 dakika önce, Adem Kazıl yazdı: michelin dört mevsimler. uzun süre kullanışmış/ kilometre yapmış gibi duruyorlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 20188 yıl comment_478676 3 dakika önce, Olcay Sert yazdı: uzun süre kullanışmış/ kilometre yapmış gibi duruyorlar Saksı moduna çoktan geçmiş gibi aslında ???? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 20188 yıl comment_478681 1 saat önce, Adem Kazıl yazdı: Ofisin focusun lastikleri dün itibari ile Goodyear egp ile değiştirdik henüz kullanma fırsatım olmadı ama patron çok iyi olduğunu söyledi buda çıkarttığımız michelin dört mevsimler. Michelin bildiğimiz gibi hala. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 20188 yıl comment_478700 7 saat önce, Olcay Sert yazdı: uzun süre kullanışmış/ kilometre yapmış gibi duruyorlar 3 yıllık diye biliyorum araba 65 bin km de üzerinde gelen lastiklerde değiller parçalanmalar ilginç. Ağustos 9, 20188 yıl Adem Kazıl tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 20188 yıl comment_478701 9 saat önce, Ali Gök yazdı: 205 ile 215 lastikleri üst üste ve yan yana koyduğumda görüntü olarak çok fark ettiğini gördüm. artık lassa türkiye fabrikasında üretilen dayton aldım. hem taban hemde yükseklik olarak fark ediyormuş bunu da bugün öğrendim www.ototeknikveri.com/haber/178/dayton-lastikleri-brisa-ile-turkiyede İşleve değil görüntüye bakarım dediniz yani ? Hayırlı olsun. Bu iş ayakkabı gibi yürürken rahat ve güvenli olmak mı yoksa güzel gözüken idare eden mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 20188 yıl comment_478705 o kadar kararsız kaldım ki. yeni focuslara yandan bakınca hep lastikleri ebatının arabaya göre küçük kaldığını düşünürdüm. bayide de üst üste koyunca fark rahatsız etti. ayrıca 1 ya da 1,5 yıl sonra arabayı değiştireceğimi düşününce orjinal ebatında olsun istedim. ayrıca test edip tecrübe kazanalım lastiğe mi markaya mı para veriyoruz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 20188 yıl comment_478706 5 dakika önce, Ali Gök yazdı: ayrıca test edip tecrübe kazanalım lastiğe mi markaya mı para veriyoruz? https://anasayfa.focusclubtr.com/2018-adac-yaz-lastigi-test-sonuclari-205-55-r16-v/ gibi güvenilir kaynaklara bakmak gerek her lastiği denemeye ömür yetmez. Buradaki çoğu kişi de tavsiyede bu tür şeylere dikkat etmeye çalışıyor sadece ben beğendim diyenlerden ziyade çoğul sonuç alacağınız sitelere veya bu tür yerlere bakmakta fayda var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 20188 yıl comment_478707 9 yıldır lassa kullanıyordum ilk kez böyle birşey denedim umarım kötü bir tecrübe olmaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 20188 yıl comment_478712 8 saat önce, Ali Gök yazdı: orjinal ebatında olsun istedim. ayrıca test edip tecrübe kazanalım lastiğe mi markaya mı para veriyoruz? Bilgilendirmeye çalıştık ama demek ki pek etkili olamamışız. 205 de orijinal ebat idi. Dayton D2 aldığınızı düşünüyorum. Fren mesafesinin %50 civarında uzayabileceği konusunda uyarmam gerek. Onun dışında sakin ve normal kullanımda çok ciddi fark hissetmezsiniz kanımca. Hayırlı olsun demekten başka çare yok. Burada ilginç bir grup testi var, kullanılmış, dört mevsim ve kış lastikleri de eklenmiş teste. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 20188 yıl comment_478764 aldığım lastiğin etiket değerleri yakıt tasarrufu C, ıslak zemin yol tutuşu B 72 db. alacağım lastik değerleride aynıydı. lassanın sadece 93W XL serisinin yakıt değeri B. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 20188 yıl comment_479053 06.08.2018 - 12:36 tarihinde, Zafer Yusoğlu yazdı: Eleştirilere dayanamadım. --19 dakika sonra eklendi-- Aracın üzerinde gelen conti 3 dü galiba rezil bir lastik ti. Nokian kışlıkları takınca aracın huyu bile değişti. Daha sessizleşti. Yağmur birikintisinde araç savruluyordu. Kısaca conti den hiç memnun değildim. Hanım lastiği yardı kızmak bile kızamadım. Kışlık nokian lara geçince conti den sonra yazlıklara geçmek aklıma gelmedi. Ne frende nede virajda en ufak kayma hissetmedim. Bizim Rize de güneşi pek görmediğimizden kışlık lastik hiç rahatsız etmedi. Hanımın işi için Ankara ya gidecek olmasam bu sene yazlık lastik almaya niyetim yoktu. Neyse bide dunlop deneyelim. Türkiye yi dünya haritasından silmelerine karşı bu kadar conti hayranı olmasıda ilginç. Zafer abi selamlar lastiklerin geldimi kullanmaya başladınmı memnuniyetin nedir bilgi verirsen sevinirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 20188 yıl comment_479061 Conti 3 den sonra iyi gibi. Takan lastikçi yağmur performansını övdü durdu. Daha 500 km anca yapmışımdır. Şu ana kadar bir sıkıntısını görmedim. 2 gün sonra Angara ya gideceğim. Ozaman daha iyi yorumlayabilirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 20188 yıl comment_479068 3 saat önce, Zafer Yusoğlu yazdı: Conti 3 den sonra iyi gibi. Takan lastikçi yağmur performansını övdü durdu. Daha 500 km anca yapmışımdır. Şu ana kadar bir sıkıntısını görmedim. 2 gün sonra Angara ya gideceğim. Ozaman daha iyi yorumlayabilirim. Abi bekliyorum yorumlarını teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 20188 yıl comment_479177 10.08.2018 - 07:05 tarihinde, Cem Boneval yazdı: Bilgilendirmeye çalıştık ama demek ki pek etkili olamamışız. 205 de orijinal ebat idi. Dayton D2 aldığınızı düşünüyorum. Fren mesafesinin %50 civarında uzayabileceği konusunda uyarmam gerek. Onun dışında sakin ve normal kullanımda çok ciddi fark hissetmezsiniz kanımca. Hayırlı olsun demekten başka çare yok. Burada ilginç bir grup testi var, kullanılmış, dört mevsim ve kış lastikleri de eklenmiş teste. 110 125 hız aralığında kullanıyorum. bariz bir frenleme mesafesi yaşar mıyım Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın