Yanıtlama zamanı: Mart 10, 20188 yıl comment_462888 Ne zaman sürerim bilmiyorum ama o vakte kadar azıcık yazayım. (ST-Line + Konfor Paketi) Öncelikle, iyi ki makyaj olmadan satılmamış diğer türlü fazla geri kalan bir araba olacaktı. Bu haliyle bile yer yer 2010 yıllarında kalan detaylar mevcut. Oturuş pozisyonu güzel, orta ekran Fiesta gibi ilk etapta büyük geliyor fakat erişim vs iyi. Gösterge iyi. Geride kalanlara örnek Hazne dar ama derin. İkinci kademesi Fiesta'dan çok daha kaliteli. Kol dayama hareket hissi güzel ve boyu yeterli. İşçilik yer yer zayıf orta konsol oynuyor, kapı trimi içeriye geçiyor vs. Boyut olarak daha önce öngördüğüm gibi, benim gibi 4 yetişkin ve 1 çocuk çok rahat eder. Koltuk arkası tam deri Arkada cep çok kısıtlı. Kol dayama yok. Koltuklar pofidik ve kaliteli. Destekler tam aklımda değil ama çok iyi değildi. İçerden çekecek kol yok, buradan kapamak imkansız belki ama en azından ilk hareketi kolaylaştırabilirlerdi. Akustik lamine ön cam var. Ses Yalıtım Paketi var. (Motor İzolatörü ve İç İzolatörü sev.II) Aktif ön ızgara var. Isıtmalı Yıkayıcı Jeti var. Fiişşkiye Kilitli Tekerlek Somunları var. 9" Dökme Demir Arka Fren Kampanası Hırsızlık alarmı var. Çakmaklık yerine 12V var. Bunlar da donanım listesinde olmayan detaylardı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 20188 yıl comment_462889 4 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Kol dayama hareket hissi güzel ve boyu yeterli. Keşke Fiesta'ya da hareketli kol dayama koysalardı. Bu haliyle oldukça geride. Canlı görmedim ama fotoğraflarda çok havada ve dengesiz bir görüntüsü var. Arka kısmı sanki tamamlanmadan bitirilmiş gibi duruyor. Onun dışında hem içi hem dışı çok hoş görünüyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 20188 yıl comment_462890 3 dakika önce, Serkan Z. yazdı: Keşke Fiesta'ya da hareketli kol dayama koysalardı. Bu haliyle oldukça geride. Canlı görmedim ama fotoğraflarda çok havada ve dengesiz bir görüntüsü var. Arka kısmı sanki tamamlanmadan bitirilmiş gibi duruyor. Onun dışında hem içi hem dışı çok hoş görünüyor. Alırlar arabayı, tok kapı sesi de var Manuelci ablalara, az yakan yüksek topitop araba işte. Sürünce devam ederiz artık. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 20188 yıl comment_462894 Donanımları falan gayet güzel ama nedense ben pek ısınamadım bu arabaya Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 20188 yıl comment_462895 Şu araba yumurtamsı Mokka'nın satış rakamlarının gerisinde kalırsa yazık olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 20188 yıl comment_462896 3 dakika önce, Serkan Z. yazdı: Şu araba yumurtamsı Mokka'nın satış rakamlarının gerisinde kalırsa yazık olur. Mokka ciddi kaliteli, Crossland X ile yarışacak minikler Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 20188 yıl comment_462898 st line araca 122000 tl fiyat vermişti İzmir Otokoç. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 20188 yıl comment_462900 Nedense malzeme kalitesi kötü algısı oluştu bende sadece fotoğraf ve görüntülerine bakarak... Henüz kanlı canlı göremedim o ayrı.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 20188 yıl comment_462904 37 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Mokka ciddi kaliteli, Crossland X ile yarışacak minikler Bu SUV'ların markalara göre hangisi hangisinin rakibi bi türlü çıkamadım içinden. O gün de sanırım Duster'ı B SUV'lar arasında görmüştüm şaşkınlıkla. Ben onu C sanıyordum. Bu segmente ne kadar yabancıymışım bir kez daha anladım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 20188 yıl comment_462905 9 dakika önce, Serkan Z. yazdı: Bu SUV'ların markalara göre hangisi hangisinin rakibi bi türlü çıkamadım içinden. O gün de sanırım Duster'ı B SUV'lar arasında görmüştüm şaşkınlıkla. Ben onu C sanıyordum. Bu segmente ne kadar yabancıymışım bir kez daha anladım. Fiyat zamanı için mi, benim yaptığım liste için not düşmüştüm bu aslında C ama ben bu listeye uygun gördüm diye, maksat fiyat olduğu için Opel, satılınca mevcut ve yeni modeller arası biraz kargaşa oldu ama ben de bazen düşünmeden edemiyorum. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın