Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2018 Adac Yaz Lastiği Test Sonuçları 205/55 R16 V

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhaba,

Bende aracımı aldığımdan beri Michelin lastikleri kullandım. 10 seneyi geçtiği için ve 60.ooo km. oldu. Lastiklerin diş derinliği iyi olmasına rağmen yanaklarında hafif çatlamalar olduğu için yerli Lastik olan Petlas marka lastiği tanesi 190 liradan temmuz ayında ki fiyatla 4 adet yazlık lastiklerden şu anda çok memnunum. 

Eğer kısa mesafeler yapıyorsanız ve pek şehir dışınada çıkmayacaksanız. Çok yüksek paralar bağlamayı uygun görmüyorum.

Saygılarımla.

Cengiz Yılmaz tarafından düzenlendi

• 7 ay sonra...
  • Yanıt 38
  • Görüntüleme 23,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Süleyman Ünal
    Süleyman Ünal

Bana GY için her şeyi söyleyin ama ıslak zemin yol tutuşu rakiplerinden zayıf demeyin. 

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Tüketici yorumları candır fakat böyle eşit koşullarda (aynı anda, aynı yolda vs vs detaylar linkte) dürüst (Adac gibi) deneyenlerin yerini tutar mı? Bence zor. Ayrıca boyutlar ile sonuçların dram

• Teoman S.
    Teoman S.

Kime göre dürüst? Bence bu testi bizim ülke yollarında yapsılar; ki yapmazlar bize öyle konuşuruz Conti 5 mi. Aldığım güne lanet olsun Hep suçlusu sensin Yakup

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

selam arkadaşlar, yaz lastiği için bakıyorum hala, adac testlerinde 2.sırada bridgestone var 5.sırada hankook var. sizce bridgestone mu hankook mu almalıyım?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
5 dakika önce, Salih Hürriyet Ipek yazdı:

selam arkadaşlar, yaz lastiği için bakıyorum hala, adac testlerinde 2.sırada bridgestone var 5.sırada hankook var. sizce bridgestone mu hankook mu almalıyım?

Bridgestone hangi modeli olduğuna dikkat ettiniz mi? Var mı Türkiye’de ? 

Yanıtlama zamanı:

var hocam, hb dan bakıyorum, 1-Bridgestone 205/55 R16 91V Turanza T001 Oto Lastik (Üretim Yılı: 2019) 

2-Goodyear 205/55R16 91V FP EfficientGrip Performance Oto Lastik (Orijinal 4 Kanallı Desen) (Üretim Yılı: 2019)

3-Hankook 205/55R16 91V Ventus Prime3 K125 Oto Lastik 

hangisini tavsiye edersiniz? kafam karıştı benim. 

Bridgestone, biraz sert diyorlar. 

nokian alacaktım ama onun içinde yumuşak diyorlar.

Salih Hürriyet Ipek tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
15 dakika önce, Salih Hürriyet Ipek yazdı:

var hocam, hb dan bakıyorum, 1-Bridgestone 205/55 R16 91V Turanza T001 Oto Lastik (Üretim Yılı: 2019) 

2-Goodyear 205/55R16 91V FP EfficientGrip Performance Oto Lastik (Orijinal 4 Kanallı Desen) (Üretim Yılı: 2019)

Tercihim Goodyear’dan yana olurdu. Daha önce 4 kanallı Almanya üretimi olanını kullandım çok memnun kaldım uzun kmler boyunca ilk günkü performansını koruyor. Bu modelin üç kanallı yerli üretimleri var onlar ikinci kalitedir.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
17 dakika önce, Salih Hürriyet Ipek yazdı:

T001 EVO modeli değil yani? Öyleyse dediğim gibi durum. Ben bu sebeple Hankook aldım fiyatı da o dönemde makuldü diğerlerine göre. 

Yanıtlama zamanı:

evo yazmıyor Yakup hocam, linki attığım gibi yazıyor. Goodyear ile hankook arası nasıldır acaba? 4 kanallı goodyear iyi gibi duruyor, ama ben hankook'u  da merak ediyorum. hankook goodyear arası nasıldır acaba, hankook 5.sırada adac testinde goodyear baya aşalarda kalmış. hankook ve goodyear dan hangisi sizce peki?

Salih Hürriyet Ipek tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
10 dakika önce, Salih Hürriyet Ipek yazdı:

evo yazmıyor Yakup hocam, linki attığım gibi yazıyor. Goodyear ile hankook arası nasıldır acaba? 4 kanallı goodyear iyi gibi duruyor, ama ben hankook'u  da merak ediyorum. hankook goodyear arası nasıldır acaba, hankook 5.sırada adac testinde goodyear baya aşalarda kalmış.

Ben GY sonrası HK aldım. Açıkcası testler dışında öznel yorum yapmayı doğru bulmuyorum, ben onlardan daha iyi sonuca varamam. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.