Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 20188 yıl comment_459832 Conti'yi takip ediyordum şöyle bir duyurusunu gördüm. Aşağıdaki yorumlara bakılırsa linç kampanyası başlamış bile Global bir reklamda, Türkiye hiç yer almıyormuş sonra kaldırmışlar. Sizce bu grafik hatası mıdır yoksa gerçekten sildiler mi? Niye silsinler? Lastikler ucuzlar mı? Görsel şu --2 dakika sonra eklendi-- Millet niye sadece bize özür diliyorsunuz globalde de yazın diyordu yaklaşık 3 saat sonra o da gelmiş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 20188 yıl comment_459833 Böyle grafik hatası olmaz resmen silmişler yunanın küçücük adaları bile varken. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 20188 yıl comment_459835 Biri iyi oyun oynamış. Bunu hamasete konu etmeye gerek yok. Bulurlar sorumlusunu yakında. Fiyatlar ucuzlar mı? Keşke. Ve ucuzlarsa herkes almak için sıraya girer. Bizdeki vatanseverlik çok sürmez. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 20188 yıl comment_459850 Amerikada Türkiyeye uçakla mı gidiliyor diyen, daha yerini bile bilmeyen bir çok insanla konuşmuşluğum var. Kekonun biri yanlışlıkla silip orada bir devleti uçurduğunu farketmemiş bile olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 20188 yıl Yazar comment_459852 22 dakika önce, Onur Sezgin yazdı: Yakayım mı kışlıkları? Eritip geri dönüşüme Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 20188 yıl comment_459854 3 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Lastikler ucuzlar mı? Direkt buraya nasıl geldin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 20188 yıl Yazar comment_459855 12 dakika önce, Semih O. yazdı: Direkt buraya nasıl geldin. Pınar’ın ürünleri gibi olursa dedim Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 20188 yıl comment_459856 bu hata olamaz, unutulan bir şey yok aleni silinmiş. Elbette conti yönetiminin böyle bir şeyi tasvip ve kabul etmesi mümkün değil. muhtemelen grafiği hazırlayan ya da onun üstü aradaki adamlardan biri Türklerden nefret eden biri. bizim de herkesi kendimize düşman etmekte üstümüze yok ermenisi yapmış olabilir, kürtü yapmış olabilir, rumu yapmış olabilir, yahudisi yapmış olabilir, almanı yapmış olabilir, hollandalısı yapmış olabilir olabilir de olabilir. aynı nato tatbikatında Atatürk ve Erdoğanın hedef yapılması gibi. Continin birilerini işten atması gerekecek, atmazsa o zaman sıkıntı. Bir saat önce, Onur Sezgin yazdı: Yakayım mı kışlıkları? hah ha bu çok iyidi. benim 3 bisiklette de conti lastik var. biri stok, ikisini dingiltereden getirttim. günlerce kargocu yolu gözledim vallahi yakmam Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 20188 yıl comment_459862 Bilerek ve isteyerek yapılmıştır. Ademin dediği gibi adı bile olmayan yunan adaları varken ülkemizin olmaması bilerek ve isteyerektir. Ayrıca yapmasın kardeşim hatayı. Bi işi layıkıyle yapsınlar. Bunu yapanı denetleyen yokmu vardır bence... Neyse faşist duygularım kabardı gene .... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 20188 yıl comment_459870 Eyyyy Contiii. %50 indirim bekliyoruz, aşağısı kurtarmaz. Yoksa yakarız lastikleri Hıdır-ellez de. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 20188 yıl comment_459871 30 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Eyyyy Contiii. %50 indirim bekliyoruz, aşağısı kurtarmaz. Yoksa yakarız lastikleri Hıdır-ellez de. Azını burnunu kırarım. Madem istiyodun: bendeki contileri alıp, sendeki goodyearları neden vermedin ula yumurtacııııııııııııııııııııııııııı??????????????????? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 20188 yıl comment_459872 Şimdi, Teoman S. yazdı: Azını burnunu kırarım. Madem istiyodun: bendeki contileri alıp, sendeki goodyearları neden vermedin ula yumurtacııııııııııııııııııııııııııı??????????????????? Haha ha. Her zaman ki çok araştırıp, kafanı karıştırıp, bizi dinlemeyip aldın Conti'leri. Şimdi gelmiş bana sarıyorsun. Git sen @Semih O. nun konusunda kaşın bence. Titanyum XXXXXL yap arabanı. Ha aklıma gelmişken birde 220 volt priz uydur arabaya Elektirikli süpürge için falan lazım olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 20188 yıl comment_459874 7 dakika önce, Teoman S. yazdı: Azını burnunu kırarım. Madem istiyodun: bendeki contileri alıp, sendeki goodyearları neden vermedin ula yumurtacııııııııııııııııııııııııııı??????????????????? Boksör gördüm abi seni bugün @Süleyman Ünal bana da aynısını dedi. Kamerayı aldım madem istiyordun ben gönderseydim diyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 20188 yıl comment_459875 1 dakika önce, Semih O. yazdı: @Süleyman Ünal bana da aynısını dedi. Kamerayı aldım madem istiyordun ben gönderseydim diyor. Çalışmayınca jet lag oluyor işte, ölü taklidi yap bence Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın