Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 İnceleme..Sedan Titanium X

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

pejonun sedef beyazı 10 numara......hele güneşte rcz de seyre doyum olmuyor.....focusta ise.......beyaz cıksssssss AMBULANCE gibi rockerin deyiminle....

• Yanıt 159
  • Görüntüleme 57,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• resimler ve emeğiniz için teşekkürler. İçide dışıda fiesta gibi olmuş. neyseki motoru fiesta gibi değil. onu akıl etmişlerde değiştirmişler. yeni focus yerine yeni fiesta sedan desek daha doğru o

• Yusuf Çavuş
    Yusuf Çavuş

Ford'un global ve kinetik tasarım çerçevesinde ürettiği yeni nesil araçlarda fiesta dan tutun, yeni focus, c-max, s-max dahil ön tasarımları ve ön göğsü birbirini andırıyor ama asla aynı platformda ü

• Yusuf Çavuş
    Yusuf Çavuş

Ona bakarsan VW nin pol dan tut passat hatta transportera kadar ön far ve iç göğüs kısmı teypler özellikle çok benziyor.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

pejonun sedef beyazı 10 numara......hele güneşte rcz de seyre doyum olmuyor.....focusta ise.......beyaz cıksssssss AMBULANCE gibi rockerin deyiminle....

Haa evet bak Mondeoda Elektrik beyazı diye bir renk var,metalik boya,ek ücretle alınıyor.İllede beyaz diyorsanız onu almak lazım...Sanırım Focus 3 tede amerikada satılan metalik platinyum beyazı ile opak olan Oksford beyazı var...Mtalik platinyum beyazı ek ücrete tabi amerikada...

Yanıtlama zamanı:

Haa evet bak Mondeoda Elektrik beyazı diye bir renk var,metalik boya,ek ücretle alınıyor.İllede beyaz diyorsanız onu almak lazım...Sanırım Focus 3 tede amerikada satılan metalik platinyum beyazı ile opak olan Oksford beyazı var...Mtalik platinyum beyazı ek ücrete tabi amerikada...

:kıhkıh::kırbaç::içelim:

Yanıtlama zamanı:

Dostlar hepinize iyi geceler..Memurus Fakirus olan ben Focus 3 lü rüyama gidiyorum artıkın,yarın iş-güç,bir sürü bürokratik evrak ve dosya ile sıkıcı devlet dairesi duvarları beni bekler...Arada zamanım olursa önce 18 Yaş sayfasına bakar sonrada buralara uğrarım..Bu arada Ağustos ayı sonunda Sony Müzik sistemi gelecek diye okudum az önce bir yerde ama şimdi bulamıyorum orayı,yoksa linki vericektim...

Yanıtlama zamanı:

iyi geceler rocker.....focus3 rs ile renki rüyalar hatunları doldumuşun las vegasa giderken hobaaaaaaaaaaa...........

Yanıtlama zamanı:

iyi geceler rocker.....focus3 rs ile renki rüyalar hatunları doldumuşun las vegasa giderken hobaaaaaaaaaaa...........

Valla Focus 3 ü Alınca ilk işim İstanbula gitmek olacak,mümkünse yalnız...Şööle boğazın kenarına çekicem,biramıda alıp boğaz ve Focus 3ümün yanyana duruşunu izlicem,Artık las vegasa diilde şööle bebeke doğruda uzanırım belki,sonuçta Focus 3 Bebekte gayet rahatlıkla dolaştıracak kadar albenili bir araba :kıhkıh:)Bebekte artık ne olur bilmem :kırbaç:)Keh keh...

Yanıtlama zamanı:

elbebek gülbebek.......hhahahaha süper sweat dreamssssssssssssss

Yanıtlama zamanı:

elbebek gülbebek.......hhahahaha süper sweat dreamssssssssssssss

Eurythmics-Sweet Dreams..Çok severim o parçayı..İyi geceler tüm Focus severlere...

Yanıtlama zamanı:

bende seni hadi bakalım baş baş..........

• 9 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

fordla ilk tanışmam 2010 ağustos ayında oldu işyerinde bi abiyle gazete okurken focus 2 nin reklamını gördüm alırdın alamazdın diye inatlaştık bi hışımla ertesi gün gittim direkt aldım. iyiki almışım hiç pişman değilim. ama focus 2 ler güvenlik paketi açısından zayıf biraz. 8 ay olmuşken aracı talihsizlik sonucu 2 takla attım araçla :D şimdi 2011 focus 3 üm var daha mutluyum :) bundan sonra vazgeçilmez markam ford... :) şiddetle tavsiye ederim :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.