Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 20187 yıl comment_484971 1 saat önce, Muhammed Bahşiş yazdı: Murat Bey . f7 harita güncellemesinin dosya varmıdır elinizde. Atıcam özelden müsait olunca ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 20197 yıl comment_492690 Sync 3.0 3.2+ ile radyo logo desteği geldi (en nihayetinde). Ayarlara istasyon logosu diye bir opsiyon ekleniyor. Kötü haber, sistem şu anda Türkiyede çalışmıyor, logolar yok. Bendeki mk4 apimle önce görememiştim ancak, as built kodlardaki bununla ilgili ayarı bulunca aktive etmeyi başardım. İsveçten gelen ACM'de kayıtlı radyoların logoları çıkıyor. Ancak TR radyolarda logo çıkmıyor (Power FM hariç, onda da alakasız bir logo görünüyor, logoyu açınca. Ayarlardan mı derdim ama Türkiyedeki MK4 focuslarda da aynı durum var Yakup'dan gelen resme göre. Muhtemelen sonraki güncelleme ile düzeltilir ? ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 20197 yıl comment_492691 8 dakika önce, Murat Kav. yazdı: Power FM hariç, onda da alakasız bir logo görünüyor Tahminimce radyo ismi ya da benzer bir tanımlayıcı id'ye göre logolar sisteme gömülüdür. RDS'den gelen veriye göre bu logoları eşletirip basıyordur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 20197 yıl comment_492695 44 dakika önce, Murat Kav. yazdı: Sync 3.0 3.2+ ile radyo logo desteği geldi (en nihayetinde). Ayarlara istasyon logosu diye bir opsiyon ekleniyor. Kötü haber, sistem şu anda Türkiyede çalışmıyor, logolar yok. Bendeki mk4 apimle önce görememiştim ancak, as built kodlardaki bununla ilgili ayarı bulunca aktive etmeyi başardım. İsveçten gelen ACM'de kayıtlı radyoların logoları çıkıyor. Ancak TR radyolarda logo çıkmıyor (Power FM hariç, onda da alakasız bir logo görünüyor, logoyu açınca. Ayarlardan mı derdim ama Türkiyedeki MK4 focuslarda da aynı durum var Yakup'dan gelen resme göre. Muhtemelen sonraki güncelleme ile düzeltilir ? ) Emeğine sağlık. Yeter artık, MK4 apimi alıyorum şuan. ? Ocak 9, 20197 yıl Tuncay A. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 20197 yıl comment_492698 11 dakika önce, Tuncay A. yazdı: Emeğine sağlık. Yeter artık, MK4 apimi alıyorum şuan. ? MY16 ve MY17 için de versiyon 3.2 çıkabilir demiş Ruslar. Ama kesin bilgi değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 20197 yıl comment_492722 2 saat önce, Murat Kav. yazdı: MY16 ve MY17 için de versiyon 3.2 çıkabilir demiş Ruslar. Ama kesin bilgi değil. Hadi inşallah. WAG grubunu çok kıskanıyorum logo olayından dolayı. Ocak 9, 20197 yıl Günal Y. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 20197 yıl comment_492980 09.01.2019 - 15:47 tarihinde, Murat Kav. yazdı: MY16 ve MY17 için de versiyon 3.2 çıkabilir demiş Ruslar. Ama kesin bilgi değil. Malı aldım, yolda, yeniliklerin biraz tadını çıkartalım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 20197 yıl comment_493734 Komple sync güncellemesi ile navili apim ile güncellendi. Special thanks@Murat Kav. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 20197 yıl comment_495317 Bi deneme yaptım, 2020 model fordlarda kullanılacak yeni sync versiyonunu kurdum. Bu henüz beta gibi bir şey (v 3.202). V3.4 olarak yakında çıkacak sanırım. Değişik, ilginç detaylar var. Radyo istasyon seçimi için eskisi gibi 3 pencere yok, aşağıdan sürekleyerek kaydırıyorsunuz. Navi ekranında sonunda hem kalan km, hem süre gösteriliyor. Resimlere mavi çıkmış ama aslında mavi değil arka plan (benim telefon az ışıkta bu kadar başarılı oldu sanırım), mor ile koyu mavi arası bir renk, ki özellikle gece modunda bu renk hakim. Gündüz modunda ise açık mavi. Çok iyi mi, değil bence. Eleştiriler dinlenmiş belli, ama yine de bunu programlayanlar ile zevklerimiz kesinlikle uyuşmuyor ? . Final sürüm olmadığından sanırım, bazı gariplikler var. Medya ekranındaki resim fazla küçük, ya da ana ekranda yazılar fazla büyük gibi. Biraz kurcalayayım. Ama kalıcı olmayacak gibi. Eski versiyona geri çevireceğim (tabi başarabilirsem ? ) Şubat 8, 20197 yıl Murat Kav. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 20197 yıl comment_495346 4 saat önce, Murat Kav. yazdı: Bi deneme yaptım, 2020 model fordlarda kullanılacak yeni sync versiyonunu kurdum. Bu henüz beta gibi bir şey (v 3.202). V3.4 olarak yakında çıkacak sanırım. Değişik, ilginç detaylar var. Radyo istasyon seçimi için eskisi gibi 3 pencere yok, aşağıdan sürekleyerek kaydırıyorsunuz. Navi ekranında sonunda hem kalan km, hem süre gösteriliyor. Resimlere mavi çıkmış ama aslında mavi değil arka plan (benim telefon az ışıkta bu kadar başarılı oldu sanırım), mor ile koyu mavi arası bir renk, ki özellikle gece modunda bu renk hakim. Gündüz modunda ise açık mavi. Çok iyi mi, değil bence. Eleştiriler dinlenmiş belli, ama yine de bunu programlayanlar ile zevklerimiz kesinlikle uyuşmuyor ? . Final sürüm olmadığından sanırım, bazı gariplikler var. Medya ekranındaki resim fazla küçük, ya da ana ekranda yazılar fazla büyük gibi. Biraz kurcalayayım. Ama kalıcı olmayacak gibi. Eski versiyona geri çevireceğim (tabi başarabilirsem ? ) Kartlarda bir değişiklik yok değilmi? Yine F7 kartı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 20197 yıl comment_495381 3 saat önce, Tuncay A. yazdı: Kartlarda bir değişiklik yok değilmi? Yine F7 kartı. Haritalar halen F7. F8 harita henüz yok. Biraz kullandıkca renklere alıştım aslında. Özellikle gece modu iyi. Bu rengin adı bu arada parlement mavisiymiş. Ford mavi diye bu kadar takıntı yapmasa iyi olacak ama artık yapacak bişey yok. Ara birimde gerçekten de bazı sıkıntılar var. Bir defasında ana ekran boş geldi. Bir defasında da USB ikonu takılı kaldı (Ana ekran tuşunun üstüne bindi) vb. Bazı yerlerde de metin, kutusunun dışına çıkıyor. İtalyanlar bu sorunlar için v3.4 ile düzelmiş demiş, ama işte o da şu anda bizde yok. Bu gün Tuzlada gezerken tüm gün test etmiş de oldum. Görseller harici şu ana kadar bir sıkıntı görmedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 20197 yıl comment_495471 Bu da kablosuz applikasyon. Bu ekrana gelenler eski versiyonda kablosuz çalışmıyordu diye hatırlıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 20197 yıl comment_496404 Murat Bey Merhaba; Mk4 apim asıl temin edebiliriz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 20197 yıl comment_496418 4 saat önce, Muhammed Bahşiş yazdı: Murat Bey Merhaba; Mk4 apim asıl temin edebiliriz. Ben yurtdışından getirttim, allegro Polonya. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 20197 yıl comment_496420 2 saat önce, Murat Kav. yazdı: Ben yurtdışından getirttim, allegro Polonya. 64 lük olan apimi ne kadara almıştın abi ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın