Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 20178 yıl comment_452957 Bir saat önce, ANIL Ö. yazdı: o zaman rampayı çıktığınız vitesle inebilmenize sevindim Benim demek istediğim şu, bu eskisi kadar mümkün değil artık. Eskiden 3. Viteste zorla çıktığımız rampaları yeni nesil araçlarla hiç tınlamadan yüksek viteslerde zorlanmadan çıkabiliyoruz, fakat aynı viteste inemeyebilirsiniz. Özelliklede virajlı rampalarda. Aralık 21, 20178 yıl Süleyman Ünal tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 20178 yıl comment_452970 Bu ilginç bir başlık olmaya başlıyor, hemen hemen herkes ayni şeyi söylüyor, ama yine de ben (daha) haklıyım diyor 2 saat önce, Menderes Urun yazdı: daha hızlı akışma daha hızlı ısı alış-verişi sağlar sağlamalı sağlamak zorunda Daha yüksek devir, daha fazla sürtünme ve daha fazla ısı üretimi demektir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 20178 yıl comment_453039 Rampaya ya da yokuşa yaklaşım hızınız ve kaç devirde olduğunuz da önemli. Yüksek devir ve yüksek hızla bu süreci başlatırsanız, inişte ve çıkışta devir daha geç düşecektir. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın