Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Orasi kesin oyle tabi Yakup, ekonomi potansiyelini optimum kullanabilmek beceri ve biraz da sabir isi. Ama 1.0eb ozel bir arac. Alacak olanlar da bu potansiyelin bilincinde olacaklardir. Pek kolay degil atmosferik ve otomatik arabayka isim...

• 1 ay sonra...
  • Yanıt 141
  • Görüntüleme 29,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mantıklı sınırlar dahilinde olmak kaydıyla, araç kullanımında hem ekonomik ve hem de keyifli sürüş yapılabileceğini çok kez kendi kendime de olsa ispatlamışımdır. Özellikle Focus gibi bir otomobi

• Aha... Yukarıdaki tabloya göre ben çok cıvık mıçmışım.. Arabayı temmuzda aldım bugün itibari ile 2400 km de falan. 8 ayda 2400 km.. Yılda 3600 km eder.. 30 yılda falan ödermiki acaba aradaki farkı.

• çok ayrıntılı ve güzel hazırlanmış tablo için teşekkür ederim. Ancak 1. Amortismanı değerlendirirken alış fiyatının ikinci elde satış fiyatına Önemli Ölçüde yansıdığını, 2. Dizel bakımlarının gÖ

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Tatile kaçtım birkaç hafta, gelirken de bir takım veriler elde ettim tüketim anlamında.

Detay aşağıda:

Araç: 2012 Focus III HB 1.6Ti-VCT Titanium PowerShift Otm. (KM:9700km-->10445km)

Toplam Mesafe: 745km

Güzergah: Ankara --> Bodrum, Turgutreis

Rakım Farklılıkları: Genel: 850-->0m, Gerçek: 0 - 1400m arasında değişken

Ortalama Sürat: 85km/h

Genel Kullanım Karakteri: Hız sabitleyici kullanılarak 110km/h hızda sakin sürüş (oran: 95). Yol çalışmaları nedeniyle "toprak yolda!" düşük süratli sürüş (oran:5).

Hava Sıcaklığı: 18C ile 36C arasında değişken

Satıh Şartları: Kuru

Lastikler: GoodYear Efficient Grip 215/55/16

Focus III Yorumu: ECO ŞAMPİYON!

Ortalama Tüketim: 5.9lt/100km

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Çok da fazla çaba sarfetmedim aslında bu son tüketim için. Yol çalışmaları olmasaydı 5.6lt/100km ile gidiyordum 110km/h sabit hız ile. Denizli'den sonrası mahvetti beni. Bir de Bodrum'un şehir içi trafiği girince Turgutreis'te 5.9'u buldu tüketim. Yine de çok çok iyi. Aynı şartlarda F2 Ti-VCT'de 7.0lt/km'den aşağısını hatırlamam.

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:
Ben bir ayda 1907 km yaptim.sadece sehirici ve gezerek.
  • 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

dy2asama.jpg

Çok iyi bravo. Fordun bize bahşettiği ünvanı gururla taşıyoruz :)

Yanıtlama zamanı:

Bende de bütün yapraklar beş adet bende neden böyle bir kutlama yapmıyor aracım ? :(

Mustafa Çakıroğlu tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

klima açık mıydı onu merak ettim ben?

Yanıtlama zamanı:

Bende de bütün yapraklar beş adet bende neden böyle bir kutlama yapmıyor aracım ? :(

Aynen bende de çıkmadı kutlama acaba anlık çıkıp kayıp mı oluyor yoksa ekstra bir menüye mi giriyoruz ? Aklıma çifte standartta gelmiyor değil hani bizde niye yok  <_<

Yanıtlama zamanı:

klima açık mıydı onu merak ettim ben?

Hayır. Klima açık değildi.

Aynen bende de çıkmadı kutlama acaba anlık çıkıp kayıp mı oluyor yoksa ekstra bir menüye mi giriyoruz ? Aklıma çifte standartta gelmiyor değil hani bizde niye yok <_<

O kadar kendimi kasıyorum yaptakları tamamlıycam diye :) bi tebrik çok mu :)

Anlık olsa bile görürüz ya. Bence bizde bir bozukluk var.

Yanıtlama zamanı:

Herkes de farklı gösteriyor eksik kalmayayım :D9GAO9SK.jpg

Sampiyonluk Icin tebrikler.Konu disi olacak ama resim de sag uste ki sicaklik gostergesi bende cikmiyor.Neden acaba ayarlamak mi gerekiyor.

Yanıtlama zamanı:

Sampiyonluk Icin tebrikler.Konu disi olacak ama resim de sag uste ki sicaklik gostergesi bende cikmiyor.Neden acaba ayarlamak mi gerekiyor.

Aracı aldığımda  derece görünüyordu. ayar felan yapmadım.Ford servisini arayın sizi yönlendirirler herhalde nasıl yapılacağı konusunda.

Şampiyon görüntüsü bir kere gördüm kurcalarken menüyü kurcalarken kayıp oldu yol bilgisayarını sonradan  yapraklar 5  yıldızda  olsa   çıkartamadım.Sıfırladığım zaman 1 hafta içinde yaprakları dolduruyorum. Anlık görünüyor sonrası geri bulamıyorum :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.