onderpeker Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Orasi kesin oyle tabi Yakup, ekonomi potansiyelini optimum kullanabilmek beceri ve biraz da sabir isi. Ama 1.0eb ozel bir arac. Alacak olanlar da bu potansiyelin bilincinde olacaklardir. Pek kolay degil atmosferik ve otomatik arabayka isim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onderpeker Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 Tatile kaçtım birkaç hafta, gelirken de bir takım veriler elde ettim tüketim anlamında. Detay aşağıda: Araç: 2012 Focus III HB 1.6Ti-VCT Titanium PowerShift Otm. (KM:9700km-->10445km) Toplam Mesafe: 745km Güzergah: Ankara --> Bodrum, Turgutreis Rakım Farklılıkları: Genel: 850-->0m, Gerçek: 0 - 1400m arasında değişken Ortalama Sürat: 85km/h Genel Kullanım Karakteri: Hız sabitleyici kullanılarak 110km/h hızda sakin sürüş (oran: 95). Yol çalışmaları nedeniyle "toprak yolda!" düşük süratli sürüş (oran:5). Hava Sıcaklığı: 18C ile 36C arasında değişken Satıh Şartları: Kuru Lastikler: GoodYear Efficient Grip 215/55/16 Focus III Yorumu: ECO ŞAMPİYON! Ortalama Tüketim: 5.9lt/100km 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 Super;) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onderpeker Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Çok da fazla çaba sarfetmedim aslında bu son tüketim için. Yol çalışmaları olmasaydı 5.6lt/100km ile gidiyordum 110km/h sabit hız ile. Denizli'den sonrası mahvetti beni. Bir de Bodrum'un şehir içi trafiği girince Turgutreis'te 5.9'u buldu tüketim. Yine de çok çok iyi. Aynı şartlarda F2 Ti-VCT'de 7.0lt/km'den aşağısını hatırlamam. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nebi Yüksek Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2013 sizinki iyiymiş.. http://www.focusclubtr.com/public/style_emoticons/#EMO_DIR#/smile.png Biz 3(4) ayda 750 km.. http://www.focusclubtr.com/public/style_emoticons/#EMO_DIR#/biggrin.png Ben bir ayda 1907 km yaptim.sadece sehirici ve gezerek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adnan canpolat Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2014 Çok iyi bravo. Fordun bize bahşettiği ünvanı gururla taşıyoruz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Türker Taş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2014 Herkes de farklı gösteriyor eksik kalmayayım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2014 (düzenlendi) Bende de bütün yapraklar beş adet bende neden böyle bir kutlama yapmıyor aracım ? Ocak 15, 2014 Mustafa Çakıroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Tansel Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2014 klima açık mıydı onu merak ettim ben? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2014 Bende de bütün yapraklar beş adet bende neden böyle bir kutlama yapmıyor aracım ? Aynen bende de çıkmadı kutlama acaba anlık çıkıp kayıp mı oluyor yoksa ekstra bir menüye mi giriyoruz ? Aklıma çifte standartta gelmiyor değil hani bizde niye yok 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2014 klima açık mıydı onu merak ettim ben? Hayır. Klima açık değildi. Aynen bende de çıkmadı kutlama acaba anlık çıkıp kayıp mı oluyor yoksa ekstra bir menüye mi giriyoruz ? Aklıma çifte standartta gelmiyor değil hani bizde niye yok O kadar kendimi kasıyorum yaptakları tamamlıycam diye bi tebrik çok mu Anlık olsa bile görürüz ya. Bence bizde bir bozukluk var. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2014 Ben bir ayda 1907 km yaptim.sadece sehirici ve gezerek. Rakamı çok manidar buldum doğrusu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Ak Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 Herkes de farklı gösteriyor eksik kalmayayım Sampiyonluk Icin tebrikler.Konu disi olacak ama resim de sag uste ki sicaklik gostergesi bende cikmiyor.Neden acaba ayarlamak mi gerekiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 Bizim buralar da bahardan önce şampiyonluk zor biraz:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Türker Taş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Sampiyonluk Icin tebrikler.Konu disi olacak ama resim de sag uste ki sicaklik gostergesi bende cikmiyor.Neden acaba ayarlamak mi gerekiyor. Aracı aldığımda derece görünüyordu. ayar felan yapmadım.Ford servisini arayın sizi yönlendirirler herhalde nasıl yapılacağı konusunda. Şampiyon görüntüsü bir kere gördüm kurcalarken menüyü kurcalarken kayıp oldu yol bilgisayarını sonradan yapraklar 5 yıldızda olsa çıkartamadım.Sıfırladığım zaman 1 hafta içinde yaprakları dolduruyorum. Anlık görünüyor sonrası geri bulamıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap