Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 201214 yıl comment_90751 Şuanki yol bilgisayarında görünen ortalamam 6,6/100km Kışa göre düzelme var 7 yapıp vereyim sana Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 201214 yıl comment_90752 7 yapıp vereyim sana 5 e düşürüp veriyim sana diyeceğine 7 yapayım diyorsun ayıp ayıp Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 201214 yıl comment_90755 5 e düşürüp veriyim sana diyeceğine 7 yapayım diyorsun ayıp ayıp Kayserideyim, biliyorsun ciddiyim yani Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 201214 yıl comment_90758 Kayserideyim, biliyorsun ciddiyim yani Biliyorum Hem adamın arabasını al hem yakıtı zıplat olurmu öyle şey Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 201214 yıl comment_90759 7 yapıp vereyim sana 7 ye fitim zati :D Bugün araç boyacımda, yazlık cilası çekiliyor. cillop gibi olucak inş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 201214 yıl comment_90760 7 ye fitim zati :D Bugün araç boyacımda, yazlık cilası çekiliyor. cillop gibi olucak inş. maşallah maşallah Yakuba verme abi cillop gibi arabayı Bana ver ben ortalamayı 3,8 lere kadar düşürürüm Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 201214 yıl comment_90762 Biliyorum Hem adamın arabasını al hem yakıtı zıplat olurmu öyle şey Yaklaşırken sıfırlarız sayacı 7 ye fitim zati :D Bugün araç boyacımda, yazlık cilası çekiliyor. cillop gibi olucak inş. Toz toprak kaplatır geri veririz Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 201214 yıl comment_90764 Yaklaşırken sıfırlarız sayacı Toz toprak kaplatır geri veririz Rallymi yapıcaz ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 201214 yıl comment_90765 maşallah maşallah Yakuba verme abi cillop gibi arabayı Bana ver ben ortalamayı 3,8 lere kadar düşürürüm Gel Kayseri'ye senindir araç, ister 3,8 yap ister 8,8 Yaklaşırken sıfırlarız sayacı Toz toprak kaplatır geri veririz Vay çakal vay sıfırlarmış depo dolumda anlaşılmayacak sanki Şaka şaka 1-2 depoda 7-8 yaksın canım senin için nolcek Arabanın toza toprağad ihtiyacı var nasılsa Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 201214 yıl comment_90768 Gel Kayseri'ye senindir araç, ister 3,8 yap ister 8,8 Vay çakal vay sıfırlarmış depo dolumda anlaşılmayacak sanki Şaka şaka 1-2 depoda 7-8 yaksın canım senin için nolcek Arabanın toza toprağad ihtiyacı var nasılsa Eyv abim Ama şimdi yakubun yaptığı işmi Sen al kız gibi megişi toza toprağa bula rally yap Bide km sıfırla öyle ver Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 201214 yıl comment_90770 Şekilde görüldüğü gibi hava ne kadar ısınsa da (ki yeterince sıcak), ne kadar efendi kullansam da daha aşağılara inemiyorum pek şehir içinde... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 201214 yıl comment_90829 Şekilde görüldüğü gibi hava ne kadar ısınsa da (ki yeterince sıcak), ne kadar efendi kullansam da daha aşağılara inemiyorum pek şehir içinde... sıcaklar başlayıp klima devreye girdiğinden beri benim 8-8.5 den aşşağı inmiyor, benim dikkatimi çeken, dizele göre bizim araçlarda, klima, hem tüketimi daha fazla etkiliyor hem de aracın performansından daha fazla çalıyor gibi, dizel aracımda ben klimalı klimasız farkını bu kadar çok hisetmez idim hatta hiç hissetmezdim Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 201214 yıl comment_90835 Şekilde görüldüğü gibi hava ne kadar ısınsa da (ki yeterince sıcak), ne kadar efendi kullansam da daha aşağılara inemiyorum pek şehir içinde... Cem Bey hiç üzülmeyin biz İstanbul'da dizelle o civarda dolaşıyoruz son 2 gündür Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 201214 yıl comment_90895 sıcaklar başlayıp klima devreye girdiğinden beri benim 8-8.5 den aşşağı inmiyor, benim dikkatimi çeken, dizele göre bizim araçlarda, klima, hem tüketimi daha fazla etkiliyor hem de aracın performansından daha fazla çalıyor gibi, dizel aracımda ben klimalı klimasız farkını bu kadar çok hisetmez idim hatta hiç hissetmezdim Kemal markadan markaya yapısal farklılıklar etkileyebildiği gibi dizelin göreceli daha yüksek olan torku da performans kaybının daha az hissedilmesini sağlıyor. Beri yandan klima açıkken öyle bariz ve rahatsız edici bir performans farkı da yaşamıyorum, ayrıca bu kadar sıcakta motoru çok zorlamamak da lazım. Cem Bey hiç üzülmeyin biz İstanbul'da dizelle o civarda dolaşıyoruz son 2 gündür Allah kolaylık versin, önümüzdeki üç ay Istanbul'a gelmemeye çalışacağım. Gelirsem de Sabiha Gökçe'den doğru Burgaz Ada'ya... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 201214 yıl comment_92129 depoyu fulledim yol bilgisayarındaki tüm parametreleri sıfırladım 105 km şehir içinde sakin şekilde kullandıktan sonra aynı pompadan tekrar fulledim sonuç: ortalama yakıt tüketimi:7.0 lt/100 km (aslında 6.9 idi son kilometrelerde daha seri kullandığım için arttı) 34 tl benzin aldı yani şu anki benzin fiyatı ile km de 32 kuruş yaktı tebrikler ecoboost diyorum Haziran 22, 201214 yıl semih yılmaz tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın