Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Apple 12 Eylül Etkinliği - Yeni iPhone - iOS 11 GM

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Vay anasını ;) bende ekrana kilitlenenlerdendim. Özellikleri, işlemcileri ve kablosuz şarjı saymazsak kısacası görüntü için iPhone 8 alınmaz bence. İmaj 7 ile çok yakın boyutları da aynı. Amaaaaa x varya o x. Yaniiiii o iPhone 10 diyelim 10. Yıla özel tasarım. Benim çok hoşuma gitti. Ekimde direk önsiparişi bağlıyorum. :/ yine el durmayacak malesef ;)

• Yanıt 166
  • Görüntüleme 24,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Tamer Perperek
    Tamer Perperek

Eksi Sozluk'ten alintidir    apple'ın 5495 tl'ye iphone x satması almayi planlayan arkadaslara, yeni modelleriyle simdiden mutluluklar diliyorum. guzel gunler gecirin efendim. bendeni

• Choose a payment method for iphone 8  

• Tamer Perperek
    Tamer Perperek

Tabi buarada Samsung cular başlamış

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ekran güzel ama aradaki fiyat farkı değer mi? Ben onu düşünüyorum. Xs dediğim gibi daha alınası olacaktır, bu paraya ekranda parmak izi isterim. i8 de yeterince güncellenmiş. Parmak izinden hızlı falan olamaz FaceID öncelikle adım sayısı arttı, Apple yine şovda sıktı palavraları :D 

Yanıtlama zamanı:

300 dolares çoooooooooooooooooooooooooooooooooooook..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bu arada GM sürümü yayımlanmış. Dediğim linki cepten tıklayarak programa dahil olabilirsiniz sonra ayarlara yeni sürüm düşüyor. 2 dk'lık iş. Ben birazdan indirmeye başlayacağım ya da 2'de başlatırım :D Malum net hızlanıyor.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
8 dakika önce, Teoman S. yazdı:

Taze yazılımı hemen yüklemek risk yavvvvv

11. Beta aslında, 3 aydır piyasada. Yedeklerin olduktan sonra dert değil ama uğraşamam diyenler beklesin tabi 11.0.1 e kadar en azından. 

Önemli olan şu aslında, 32 bit programa sahip olanlar ios11'e geçince o program çalışmayacak yani üreticisi güncellemezse kullanılmaz hale gelecek. Böyle biri varsa yüklemesin hiç :D 

--4 dakika sonra eklendi--

Benim bir tane varmış 'Havaalanı' uygulaması :D Gitti garibim. (2013'ten beri güncellenmemiş)

Yanıtlama zamanı:
38 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

11. Beta aslında, 3 aydır piyasada. Yedeklerin olduktan sonra dert değil ama uğraşamam diyenler beklesin tabi 11.0.1 e kadar en azından. 

Önemli olan şu aslında, 32 bit programa sahip olanlar ios11'e geçince o program çalışmayacak yani üreticisi güncellemezse kullanılmaz hale gelecek. Böyle biri varsa yüklemesin hiç :D 

--4 dakika sonra eklendi--

Benim bir tane varmış 'Havaalanı' uygulaması :D Gitti garibim. (2013'ten beri güncellenmemiş)

12sinde yüklicez diyince final çıkacak diye düşünüp silmiştim :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
2 dakika önce, Ozan Kar yazdı:

12sinde yüklicez diyince final çıkacak diye düşünüp silmiştim :D

Yükle yükle ben yüklüyorum şu an. Bar doluyor. Aynısı olacak nasıl olsa, yükleyen 2 kişiyi dinledim sorun yok yükleyin diyor yeterince akıcıymış. 

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Yakup Çağatay yazdı:

Yükle yükle ben yüklüyorum şu an. Bar doluyor. Aynısı olacak nasıl olsa, yükleyen 2 kişiyi dinledim sorun yok yükleyin diyor yeterince akıcıymış. 

yüklicemde işte sızanı indirmiştim sonra sildim silmesem onu imzalardı muhtemelen. GMler public olurdu sanki eskiden yanlışmı hatırlıyorum?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
12 dakika önce, Ozan Kar yazdı:

yüklicemde işte sızanı indirmiştim sonra sildim silmesem onu imzalardı muhtemelen. GMler public olurdu sanki eskiden yanlışmı hatırlıyorum?

Yok yok hep developer içindi. Sızanla GM'in build number aynı :D 

--7 dakika sonra eklendi--

@Ozan Kar 1 dk kullandım :D Deneyim oldukça farklı :D Ayrıca boş hafıza 2.4 iken 4.2 olmuş :sofeer:(16'lık)

Yanıtlama zamanı:
20 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

Yok yok hep developer içindi. Sızanla GM'in build number aynı :D 

--7 dakika sonra eklendi--

@Ozan Kar 1 dk kullandım :D Deneyim oldukça farklı :D Ayrıca boş hafıza 2.4 iken 4.2 olmuş :sofeer:(16'lık)

ekstra bişey yapmadan yüklüyodum ama ben, o zaman sign olayımı yoktu bilmiyorum.

finalla gm de aynı oluyordu bir iki kontrol ettiğim :)

elmanın sol ucuna geldi bar bakalım :D 

bu arada iphone 7* ve X hayırlı olsun :D 

*:isteyen 8 desin bence anca 7 olur, 7 dedikleri 6ss ti :D 

onu almam, Xi zaten alamam.

--35 dakika sonra eklendi--

denetim merkezi dışında bana yarar bir şey görmedim :) 

Yanıtlama zamanı:
7 saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

Bugün GM gelecek. 19 Eylül'de telefonların ayar bölümüne düşecek :D GM linki ve nasıl yüklenileceğini yapabilirsem yazarım. 

Final sürüm ile GM %99 aynı çıkıyor, aslında 100.

Şu programa katılarak resmi şekilde yüklenir aslında doğru ya.

https://beta.apple.com/sp/betaprogram/welcome

Bekleyelim 6-7 gün daha. Benim iş telefonu, ne olur ne olmaz :) 

Yanıtlama zamanı:

6 yılda bir telefon değiştiren biri olarak 7Plus'umla mutluyum. buna +1 (7yıl) daha ömür biçtim :D:D 

ama X çok güzelmiş beaaa:claps:

Yanıtlama zamanı:
5 minutes ago, Cem Boneval said:

iPhonemania, tam gaz...

Hemde ne gaz, sacma yahu, seklini degistir, ufacik bir ozellik koy, digerinin 2kati fiyatina sat, insanlarda alsin. Tuhaf...

--0 minutes later eklendi--

iphone-mania-basic-01.jpg

--1 minute later eklendi--

160916-iphone7-0758_859386b70f6775eff7cd

Beyin olmus, vucudun bundan haberi yok....

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.