Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Lastik Gümledi. Nasıl Yapayım?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Lastik gümlemiş. Hanım öyle dedi. Değiştirmem lazım. Sıfır mı alayım, aynı markamı alayım? Ne yapmam lazım. 

• Yanıt 32
  • Görüntüleme 6,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Prensipte evet ama yeniler arkaya takılacak. 

• Bence tüp taktırmalısın

• Zafer Yusoğlu
    Zafer Yusoğlu

Çıkma lastik aldım. 2014 üretimi aynı model conti 2. Şimdiki plan kışa kadar idare yaza doğru 4 tane yeni lastik. İnternetten indirimli lastik takibine ne zaman başlamak lazım.  --4 dakika sonra ek

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Diğer lastikleriniz çok Yen'i değilse Bir çift yeni lastik alıp ön iki tekere takın iyilerden ikisini de arkaya takabilirsiniz jantı da kontrol ettirmekte fayda var

Aynı aks üzerinde önde veya arkada biri aşınmış diğeri yeni lastik bence uygun olmaz.

Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, Cem Boneval yazdı:

Prensipte evet ama yeniler arkaya takılacak. 

Ben de arka taraftarıyım ama kendime, başkasına diyemiyorum çok laf geliyor :D Hatta kışlığı da 2 olacaksa arka diyorum. 

@Ozan Kar @Mertcan Çelik

Çözüm arkadan tahrikli arabalar :P 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Lastikler 25000km de 2 sini değişsem yetermi 4 ünüde değişeyimmi

--4 dakika sonra eklendi--

Böyle bi patlama olur mu? Allah tan yavaşmış. 15048747494972120854319.thumb.jpg.3fde3bf113450e4a9901c33985c1e6bc.jpg

1504874783768-1616360093.jpg

--5 dakika sonra eklendi--

Bu conti çok kofti ☺

Yanıtlama zamanı:

Eğer kışlık kullanıyorsanız bir kaç aylığına çıkma lastik alın. Bidahak sezona  yeni 4 lastik alırısnız. Yok sürekli üstündeyse yeni alın bence...

--0 dakika sonra eklendi--

Geçmiş olsun...

Yanıtlama zamanı:
55 minutes ago, Zafer Yusoğlu said:

Lastik gümlemiş. Hanım öyle dedi. Değiştirmem lazım. Sıfır mı alayım, aynı markamı alayım? Ne yapmam lazım. 

Bence tüp taktırmalısın :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Millete sordukça kafam iyice allak bullak oldu. 25000 deki lastikleri değişmek mantıklımı? En mantıklısı çıkma lastik sonra kışlık ondan sonrada internetten uygun fiyata 4 lastik mi? 

Yanıtlama zamanı:

Geçmiş olsun Benim hanımda öyle demişti 215x55x16 450tl çocuğu okula almaya gittiğine kaldırımda yerinden çıkmış parmak boyunda vida  yarmış kaskodan değişti hasar olarak yansıdı.  25-30 bin km civarındaydı araç arkaya yeni lastik takıldı araç 58 bin bir sıkıntı yok virajlara sert girilse bile problem olmuyor. Söktürtüm o cidimleri okul önünden çocuklara bir zarar gelmemesi büyük şans

IMG_0165.JPG

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

Ben de arka taraftarıyım ama kendime, başkasına diyemiyorum çok laf geliyor :D Hatta kışlığı da 2 olacaksa arka diyorum. 

@Ozan Kar @Mertcan Çelik

Çözüm arkadan tahrikli arabalar :P 

arkaya kışlık takmanın hiç bir anlamı yok. gidemeyen araba zaten savrulmaz :D 

Ben olsam arkaları çapraz öne geçirip arkaya bir çift yeni alırım, yada tek çıkma bakarım.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.