Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Hakan Yüce

Üye
  • Toplam İleti

    24
  • Katılım

  • Son ziyaret

Hakan Yüce Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Bursa
  • Arabam:
    Focus Tdci Titanium Smart
  • Meslek:
    Bilişim
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Hakan Yüce's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

3

Toplam Beğeni

  1. Geçmiş olsun Benim hanımda öyle demişti 215x55x16 450tl çocuğu okula almaya gittiğine kaldırımda yerinden çıkmış parmak boyunda vida yarmış kaskodan değişti hasar olarak yansıdı. 25-30 bin km civarındaydı araç arkaya yeni lastik takıldı araç 58 bin bir sıkıntı yok virajlara sert girilse bile problem olmuyor. Söktürtüm o cidimleri okul önünden çocuklara bir zarar gelmemesi büyük şans
  2. Bugün servise uğradım resmi gösterdim. Bu civatadan istiyorum dedim. Yedek parçaya yönlendirdiler onlarda bir ustaya yönledirdi. Ustaya resmi gösterdim. Orada civata olmuyor dedi. Yakındaki bir F3,5 gösterdi bakalım bunda da yoktur dedi. telefonun ışığı ile baktık gerçekten ondada yoktu. Vidaya gerek yok bunlar tırnaklı dedi. Ayrıldım servisten.
  3. Çevaplar için teşekkürler. Sanırım kapağı ben iyi otuturamadım. cünkü çok kolay yerinden çıkıyor. Civatacıya uğrayıp çeşitli ebatlarda vida alayım. daha uzaktan çekilmiş resminide ekliyorum.
  4. Merhaba , haftasonu aracın sağ ön koltuğunun önuünde bir plastik parça buldum. Biraz araştırdım polen filitresnin yanındaki kapak olduğunu anladım. Kapak yerinde fakat resimde de görüleceği üzere vidası yoktu. Servisi aradım getirin bir şeyler ayarlarız v.s. cinsinden bir muhabbet oldu muhtemelen anlatamadım durumu. Servise uzak ve muhtemelenen bakima kadar uğrayamayacağım. Kısa vade de bu kapağın yerinde olmamasının bir zararı olur mu? Yerinde olmazsa klima sistemine toz girer mi? Bir sakıncası olur mu? Bu civatanın ebatlarını bilsem kendim de takarım. Civata ebatlatrını bilen var mı? Civatacıdan temin edebilirim. Teşekkürler.
  5. Merhaba 2013 f3 titanyum var bende grafik ekranılı gösterge panelini nereden bulabilirim. Fiyat ne civarda olur. Teşekkürler
  6. Merhaba sevgili forumdaşlar. Chip tüning yaptıran arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi ? 10-50-100 bin km veya üstü. Turbo, yakıt sistemi, aktarma organları, dpf tıkanması üzerinde tuning sonrası aşınma, deformansyon oldu mu? Yakıt tüketimi nasıl etkilendi. Tavsiye noktasında ne dersiniz ? Aracım F3 Tit. 115 tdci. Teşkekkürler iyi çalışmalar.
  7. Merhaba sevgili forumdaşlar. Uzun zaman olmuş konu küllenmiş chip tüning yaptıran arkadaşlar, deneyimlerini paylaşabilir mi? 10-50-100 bin km veya üstü. Turbo, yakıt sistemi, aktarma organları, dpf tıkanması üzerinde tuning ile ilgili aşınma, deformansyon oldu mu? Yakıt tüketimi nasıl etkilendi. Tavsiye noktasında ne dersin ? Aracım F3 Tit. 115 tdci. Teşkekkürler iyi çalışmalar.
  8. Aküyü kontrol etirmekte fayda var . Yeterince şarj tumuyor olabilir. Akü Kaç amper ? Ben tavsiye üzreine 72 amper taktırmıştım. Problem yaşamadım
  9. Geçmiş olsun. Araç 2011 model akü değişimi oldumu ?
  10. Geçmiş olsun. Aynı sorundan muzdarip olarak söylüyorum. Şanşını denemende fayda var ama garantiden değişim yapılmadı. https://www.sikayetvar.com/ford-vites-topuzunda-matlasma-odu yazdım ama otosan cevap bile vermedi.
  11. Benim araçta da aynı çizikler var boyada . keskin bir alet ile kesilmiş gibi. Nasıl oldu anlam veremiyordum. Böyle malzeme kullanılırmı ? özellikle dış ortamda anlaşılır gibi değil !
  12. Yakıt filitresi değişmedi ise muhtemelen ondandır. Yakıtı yetiştiremiyordur
  13. Focus 2013 tdci aracım var daha önceki focus 2006 tdci arabamda her yıl uzun yola çıkmadan 1 adet depoya atıyordum sonra fulleyip devam ediyordum. performans artışı ve motor sesinin azaldığını hissediyordum. Tamamen pisikolojikte olabilir F2 100bin olunca hiç sorun olmadan sattım. F3 46bin km de f3 euro 5 kullanım konusunda tereddütlerim var. Yorumlarını,tavsiyelerini ve tecrübelerini paylaşan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  14. Kontağı kapadıktan sonra aracın kapısını açıp kapatın kesin kesecektir. Bende çakmağa takılı yol kamerası var bende kesmemesini istiyorum çünkü kesince kamerada kapanıyor
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.