Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 20169 yıl comment_387968 daha alti aylik aracta kromaj soyuldu. Araci benden baska kullanan yok. Sag elimde yuzuk yada aksesuar kullanmiyorum. Bayagi rahatsiz oldum bundan. Garanti kapsamli dedisimi olur mu. Benzer durumda olan varmi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 20169 yıl comment_387971 %90 değişir ama bu soyulmalar eldeki kimyasaldan da olabilir kimi 'ter' yapar böyle. Keza kimi temizlik malzemeleri. Aynı vites topuzu 2008 model bizim araçta da var soyulmadı misal. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 20169 yıl Yazar comment_387973 Abi hicbir kimyasal kullanmiuorum.. temizlemiyorum desem yeridir[emoji23] Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 20169 yıl comment_387974 Geçmiş olsun. Aynı sorundan muzdarip olarak söylüyorum. Şanşını denemende fayda var ama garantiden değişim yapılmadı. https://www.sikayetvar.com/ford-vites-topuzunda-matlasma-odu yazdım ama otosan cevap bile vermedi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 20169 yıl comment_387976 ford ve garantiden değişim ikisini bir arada düşünemiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 20169 yıl comment_387978 3 dakika önce, Alparslan Özaslan yazdı: ford ve garantiden değişim ikisini bir arada düşünemiyorum. Yiğidi öldür hakkını ver demişler ☺ Benim aracın yakıt göstergesinde sorun vardı(halen daha var) 2 kez şamandırası garantiden değişti. Servisten servise fark var eğer samimi olduğunuz bir servis varsa bakımı diger servislere oranla oldukça ucuza yaptırabileceğiniz gibi bu tür şeyleri değiştirtebilirsiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 20169 yıl Yazar comment_387982 Servisle aram cok iyi.. hepsi vevirme yaptigim yoldan geciyor[emoji41][emoji41] Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 20169 yıl comment_387987 Garanti kapsamıyormuş. Benim ise vites çerçevesinde çivi ucu kadar boya atması oldu garanti red geldi.Otosan arıyorum muhatap bulamıyorum.Mesaj atıyorum dönüş yapan yok. Sırf bu tarz şeyler yüzünden arabamdan soguyorum.Nereye kime şikayet edebilirim bilsem hiç beklemem ama karşımızda bir muhatap yok ve bu aynı durumu Opel Astra marka araçta gerçekleşti servis gittiği gibi değiştirdi ne fabrikaya mail fotoğraf vs bişey gönderdi nede bir form vs doldurdu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 20169 yıl comment_387989 Daha onceki aracim opel astra idi garantiden tanesi 2 bin lira olan fari bile buğu yapti diye degistirdim demekki ford bu konuda ilgisiz Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 20169 yıl comment_387990 yapmayın allah aşkına ya, bu kadar eften püften şeyler için gömmeyin! Tamam tabi ki yanlışları, eksikleri vardır ama bu örneklerden tümevarım olmaz bu şekilde... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 20169 yıl comment_387991 Yahu zaten sitede bir sürü örnek var, şey etmeye gerek yok. Okuyan her zaman bilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 20169 yıl comment_387996 focusların bijonlarında sorun olduğunu hemenhemen herkes biliyor.servise gittim değişim için garanti müdürlüğünü aradılar red geldi.üç sefer müşteri hizmetlerini aradım yine red.5-10 liralık bijon ama kabul ettiremedim.garanti kapsamında diye dışarıda 200-250 tl ye yaptıracağımız bakımı 380-400 tl ye yaptırıyoruz nerede garanti anlamıyorum.artık servise gitmeyeceğim üç bakımda aradaki fark enaz 600 tl ki.bütün bijonları üç kere değiştirirdim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 20169 yıl Yazar comment_388001 focusların bijonlarında sorun olduğunu hemenhemen herkes biliyor.servise gittim değişim için garanti müdürlüğünü aradılar red geldi.üç sefer müşteri hizmetlerini aradım yine red.5-10 liralık bijon ama kabul ettiremedim.garanti kapsamında diye dışarıda 200-250 tl ye yaptıracağımız bakımı 380-400 tl ye yaptırıyoruz nerede garanti anlamıyorum.artık servise gitmeyeceğim üç bakımda aradaki fark enaz 600 tl ki.bütün bijonları üç kere değiştirirdim. Halisiniz.. garanti bozulacak korkusuyla aracima cok istedigim multi medya sistemi takamiyorum... ama 3 filtre ile 5 litre yağa 480 lira istiyorlar... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 20169 yıl comment_388005 Orjinal kabloları kesmezseniz, multimedya sistemi yüzünden garanti bozulmaz. Çok konuşuldu bu konu. Servisle aranız iyiyse hiç bozulmaz. Ben sağ aynayı iki defa garantiden değiştim. Motor takozlarını da servis değişti bakım sırasında, yine garantiden. Ben hiç sorun yaşamadım. Vites topuzu, bijon vs biraz muallakta konular. Bijon için sanırımi otosan uygun olmayan sökme takma hatası diyor. Vitesi bilemiyorum. Ancak garanti red diyorsa, müşteriye neden red olduğu da izah edilmeli. Kasım 4, 20169 yıl Murat Kavuk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 20169 yıl comment_388013 Buradan şu anlaşılıyor demekki servis ve il farklı farklı işçilik ve garanti işlemleri oluyor. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın