Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Taurus Lastik

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Abilerim bugün micheline gittm bana taurusu önerdi fiyatı da iyiydi bende taktırdım ama nasıldır acaba kullanan veya duyan bilgisi olan var mı içim rahat etmedi sonradan

Yanıtlama zamanı:
31 dakika önce, Mehmet Tunahan yazdı:

Abilerim bugün micheline gittm bana taurusu önerdi fiyatı da iyiydi bende taktırdım ama nasıldır acaba kullanan veya duyan bilgisi olan var mı içim rahat etmedi sonradan

Böyle soruları almadan sormanız lazım.

Şimdi olumsuz bir şey yazmayı kimse istemez.

Ağır vasıta ve tarım araçlarına lastik üreten bir Macar firması. 

96 yılında %90 hissesini Michelin satın aldı, Doğu blokuna binek lastiği üretimine de başladı.

Fiyatına göre orta halli bir lastiktir.

Micheline'e niyetlenip Taurus ile çıkmak ilginç olmuş.

Hangi modeli aldınız, HP mi?

Kaça aldınız ve hangi ebad?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Evet aslında alırken sordum hiçbir sorun yaşamazsınız kaliteli lastik herkes memnun dedi inandım bende açıkçası. High performance 205/55 R16  180 e aldım tanesini

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

teşekkür ettim sağolun

Yanıtlama zamanı:

Lastikçilerin kullandığı bu ağız hep aynı. Kaliteli lastik almaya gidersin ama lastikçi kardeşimiz hiç duyulmamış ancak kendisi için kar marjı daha fazla olan lastiği önerir. Lastiğin adını hiç duymadığını falan söylediğinde de 'abi yıllardır satıyorum hiç sorun yaşayan olmadı, kendi aracımda da kullanıyorum' falan gibi cümleler. Hayırlı olsun almışsınız. Belki de memnun kalacaksınız. Ona sözüm yok. Ama lastikçilerin bu tavırlarına ve aynı kelimelerle insanları duyulmamış markalara yönlendirmelerine gıcığım biraz.

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Fatih Mehmet USLU yazdı:

Lastikçilerin kullandığı bu ağız hep aynı

:+1:

Yanıtlama zamanı:

Ben araştırıyorum araşatırıyorum araştırıyorum. Kafama yatan marka modeli bulduğum zaman. direk internetten alıyorum 4 tane. Veriyorum 50 lira taktırıyorum.

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bende 18 inç taurus yaz lastikleri var. Hiç memnun değilim.

Yanıtlama zamanı:
36 dakika önce, Anıl Karagoz yazdı:

Hiç memnun değilim.

Memnun değilim derken lastik neler yapıyor?Deneyimlerinizi paylaşırsanız,lastiği tanımış oluruz..

Yanıtlama zamanı:

Öncelikle taurus firmasını kötülemiyorum, sadece tecrübemi paylaşıyorum. Belkide siz taurusun farklı bir lastik modelinden daha iyi performans alabilirsiniz. Herkesin performans beklentisi birbirinden farklı olabilir. Ben aracı bayiden 18 jant olarak aldım ve üzerinde bu lastikler vardı.

Araç durmuyor. Islak ve kuru zeminde direksiyon hâkimiyeti ve frenlemesini beğenmiyorum. Yakıt tüketimi orta seviye.Bu akşam veya yarın unutmazsam lastiğin resmini sizinle paylaşırım. Alacak kişilerede referans olur.

Yanıtlama zamanı:

Bu iki resmi bulabildim. Suan kış lastikleri olduğu için yeni resim çekemedim.

20180917_134809.jpg

20180917_134749.jpg

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.