Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 20179 yıl comment_437519 Abilerim bugün micheline gittm bana taurusu önerdi fiyatı da iyiydi bende taktırdım ama nasıldır acaba kullanan veya duyan bilgisi olan var mı içim rahat etmedi sonradan Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 20179 yıl comment_437527 Almışsın artık, hayırlı olsun. Duymadım hiç ama senin izlenimlerini bekleriz... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 20179 yıl comment_437528 31 dakika önce, Mehmet Tunahan yazdı: Abilerim bugün micheline gittm bana taurusu önerdi fiyatı da iyiydi bende taktırdım ama nasıldır acaba kullanan veya duyan bilgisi olan var mı içim rahat etmedi sonradan Böyle soruları almadan sormanız lazım. Şimdi olumsuz bir şey yazmayı kimse istemez. Ağır vasıta ve tarım araçlarına lastik üreten bir Macar firması. 96 yılında %90 hissesini Michelin satın aldı, Doğu blokuna binek lastiği üretimine de başladı. Fiyatına göre orta halli bir lastiktir. Micheline'e niyetlenip Taurus ile çıkmak ilginç olmuş. Hangi modeli aldınız, HP mi? Kaça aldınız ve hangi ebad? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 20179 yıl Yazar comment_437532 Evet aslında alırken sordum hiçbir sorun yaşamazsınız kaliteli lastik herkes memnun dedi inandım bende açıkçası. High performance 205/55 R16 180 e aldım tanesini Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 20179 yıl comment_437658 Lastikçilerin kullandığı bu ağız hep aynı. Kaliteli lastik almaya gidersin ama lastikçi kardeşimiz hiç duyulmamış ancak kendisi için kar marjı daha fazla olan lastiği önerir. Lastiğin adını hiç duymadığını falan söylediğinde de 'abi yıllardır satıyorum hiç sorun yaşayan olmadı, kendi aracımda da kullanıyorum' falan gibi cümleler. Hayırlı olsun almışsınız. Belki de memnun kalacaksınız. Ona sözüm yok. Ama lastikçilerin bu tavırlarına ve aynı kelimelerle insanları duyulmamış markalara yönlendirmelerine gıcığım biraz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 20179 yıl comment_437682 1 saat önce, Fatih Mehmet USLU yazdı: Lastikçilerin kullandığı bu ağız hep aynı Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 20179 yıl comment_437768 Ben araştırıyorum araşatırıyorum araştırıyorum. Kafama yatan marka modeli bulduğum zaman. direk internetten alıyorum 4 tane. Veriyorum 50 lira taktırıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 20187 yıl comment_490791 Bende 18 inç taurus yaz lastikleri var. Hiç memnun değilim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 20187 yıl comment_490795 36 dakika önce, Anıl Karagoz yazdı: Hiç memnun değilim. Memnun değilim derken lastik neler yapıyor?Deneyimlerinizi paylaşırsanız,lastiği tanımış oluruz.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 20187 yıl comment_490809 Öncelikle taurus firmasını kötülemiyorum, sadece tecrübemi paylaşıyorum. Belkide siz taurusun farklı bir lastik modelinden daha iyi performans alabilirsiniz. Herkesin performans beklentisi birbirinden farklı olabilir. Ben aracı bayiden 18 jant olarak aldım ve üzerinde bu lastikler vardı. Araç durmuyor. Islak ve kuru zeminde direksiyon hâkimiyeti ve frenlemesini beğenmiyorum. Yakıt tüketimi orta seviye.Bu akşam veya yarın unutmazsam lastiğin resmini sizinle paylaşırım. Alacak kişilerede referans olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 20187 yıl comment_490936 Bu iki resmi bulabildim. Suan kış lastikleri olduğu için yeni resim çekemedim. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın