Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Anıl Karagoz

Üye
  • Toplam İleti

    24
  • Katılım

  • Son ziyaret

Anıl Karagoz tarafından yazılan her şey

  1. Hükümetin ötv'yi kaldırması çok düşük bir ihtimal. Araç üretmeden üretenden daha çok para kazanıyorlar. Tabi bu durum cari oran açığını düşürmüyor. Keşke bizde bir an önce otomotiv sektöründe atılım yapsak.
  2. Herkese yardımlarından ve yorumlarından dolayı teşekkür ediyorum. Bugün aradığımda 960 ile 1200 lira arasında fiyatlar aldım. Özel ve yetkili servis belirttiğiniz gibi ikilemde kalınan bir konu. Şuan için ne yapacağımı bilmiyorum biraz düşüneceğim ?
  3. Bende martta yaptıracağım periyodik bakımı.Ortalamala rakamları öğrenmek için şimdiden bakmaya başladım ? . İlk tercihim aracı aldığım yerde yaptırmak olacak ama arada ki fiyat farkı ciddi olursa ikinci tercihim olan bosch servisini düşünüyorum.
  4. Teşekkürler. Servislerin vereceği fiyata göre yaptırabiliriz o zaman.
  5. Anladım teşekkürler. Blok muafiyeti diye araştığımda sonuç bulamadımda. İkisini ayrı ayrı aratıyor.
  6. Merhaba, Araç periyodik bakımlarını araştırırken blok muafiyeti yasasına denk geldim. Yazılanlara göre bu yasa 2007 yılında çıkmış ve aracı illa yetkili servise götürmek zorunda değilmişiz. Gideceğiniz özel servisin TS 12047 belgesine sahip olması gerekiyormuş. Ne işe yarar derseniz; aracın yıllık bakımlarını veya yetkili servise yaptırmanız gereken bir işlemi daha ucuza ve garantisi bozulmadan yaptırma şansınız var. Başımıza gelebilecek olay ise, servis siz bunu dışarıda yaptırdınız, bundan kaynaklı görüldüğü için garanti kapmasına alınamamaktadır denirse bunun sonucu nasıl olur? Mahkemeyle uğraşmak gerekebilir. Konu hakkında detaylı bilgisi olan, bu olayı tecrübe etmiş kişiler var mıdır?
  7. Bu iki resmi bulabildim. Suan kış lastikleri olduğu için yeni resim çekemedim.
  8. Öncelikle taurus firmasını kötülemiyorum, sadece tecrübemi paylaşıyorum. Belkide siz taurusun farklı bir lastik modelinden daha iyi performans alabilirsiniz. Herkesin performans beklentisi birbirinden farklı olabilir. Ben aracı bayiden 18 jant olarak aldım ve üzerinde bu lastikler vardı. Araç durmuyor. Islak ve kuru zeminde direksiyon hâkimiyeti ve frenlemesini beğenmiyorum. Yakıt tüketimi orta seviye.Bu akşam veya yarın unutmazsam lastiğin resmini sizinle paylaşırım. Alacak kişilerede referans olur.
  9. Bende 18 inç taurus yaz lastikleri var. Hiç memnun değilim.
  10. Powershiftlerde vuruntu olduğunu duymuştum. Ama derecesini buradan bilebilmemiz mümkün değil. Bir ustaya veya servise göstermeniz iyi olacaktır. Belki güncelleme yapılmamış olabilir. Buradan kontrol edermisiniz http://www.etis.ford.com/vehicleRegSelector.do.
  11. Tamir olmuyor diye biliyorum. Çıkma araçtan bulabilirsiniz sanırım. Servistede vardır belki fakat pahalı olabilir. Parça numarasını biliyorsanız yurtdışındada bakabilirsiniz. İlk önce servisten şansınızı deneyin yinede.
  12. Teşekkürler . Bu parça tam olarak ne diye geçiyor acaba??
  13. Merhabalar, Silecek suyu doldurmak için kaputu açtığımda araç yalıtım malzemesinin yerinden çıktığını gördüm. Tırnak yerinden koptuğundan dolayı aşağı kaymış. Bu malzeme tam olarak nedir ve ne işe yarar? Ayrıca ben burayı japonla veya çift taraflı bantla yapıştırsam olur mu? Malzemenin ne olduğu net bilmiyorum açıkçası araç yalıtımıdır diye tahmin ettim. İyi forumlar,
  14. Bu konuyu bende merak ediyorum. Belirttiğiniz işlemlerden herhangi birini uygulayabildiniz mi?
  15. Arabadaki usb portunun kontrol edilmesi gerekiyor. Garantiniz devam ediyorsa servise gösterin. Sizin yapabileceğiniz çok birşey olduğunu düşünmüyorum. Kolçağın altında usb girişi vardır belki orayada bakabilirsiniz idareten.
  16. Cevabınız için teşekkürler. Orada 235 40 r18 yazıyor mesela ama bende 225 40 r18 mevcut. Kesinleştirmek için sormak istedim ?
  17. Merhaba, Şuan 2017 focus aracımda 225 40 r18 jant bulunmakta. Ayrıca eibach spor yay mevcut. Kış lastikleri pahalıya geldiği için 16 inç e düşmeyi düşünüyorum. Araca 205 55 r16 jant alsam problem yaşarmıyım? İyi forumlar
  18. İyi forumlar, Aracımın sol marşpiyeli otoban üzerinde silikonundan sıyrılıp bariyerlere uçtu.Müsait bir yerde olmadığım içinse, marşpiyeli alamadım. Aracı rs görünümlü aldım ve bu rs bodykit ford atölyesi tarafından eklendi. Aldığım yerden fiyat sordum, haber beklemekteyim. Bunu garanti kapsamında ücretsiz değiştirebilir miyim? Diğer marşpiyelimi sanayide götürdüğümde 2 liralık silikon kullanıldığı söylendi. Umarım bu mesajımda silinmez ?
  19. Aynı problemi bende yokuşlarda yaşıyorum, araç boğuluyor. Dik yokuşlarda mecburen 1. vitese alıp yokuşu öyle tamamlıyorum.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.