Ufuk Ü. Oluşturma zamanı: Ağustos 16, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 16, 2017 (düzenlendi) Merhaba; Focus 2009 Tdci Trend x paket manuel vites sedan aracımı yeni sattım.Bir üst model olan F3e geçmeyi düşünüyorum. Ciddi ilgilendiğim 2 araç var şuan.Fiyatta pazarlık dahi yaptım. 2013 Hb 1.6 tivct Style 50 bin km,otomatik şanzuman 60bin tl ve 2013 Hb 1.6 tivct titanium 60 bin km otomatik şanzuman 64bin tl iki araç arasında ciddi şekilde kararsız kaldım. Sorum ise ;sizce 4 bin fark verip titanyum almalı mıyım.Fiyatı normal mi? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler. Ağustos 16, 2017 Ufuk Ü. tarafından düzenlendi Yazım ve harf hatası Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Admin Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2017 Otomatik MesajBu konu, Otomobiller Hakkında > 2.el Alım-Satım Bilgileri kategorisinden Otomobiller Hakkında > Otomobil Önerisi kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2017 Kondisyonlar aynı ise gözü kapalı Titanium alın 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2017 Trend almada 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2017 Titanium u tercih edin ancak her iki aracında kavrama değişmiş mi öğrenin. --0 dakika sonra eklendi-- Yeni nesil kavrama olması önemli. --1 dakika sonra eklendi-- Garanti bitmiştir muhtemelen ancak tüm bakımlar yetkili servis kayıtlı ise iyi niyet garantisi devreye girebilir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ufuk Ü. Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2017 (düzenlendi) Bu çok önemli.Muhakkak sorucam.Teşekkürler Ağustos 16, 2017 Ufuk Ü. tarafından düzenlendi Yazım hatası Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2017 Bence direk o motordan uzak durun.. Soruya gelince tabi ki tit. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ufuk Ü. Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2017 1.0 Eb motorlu focuslarda aradığım özellikler arasında en önemlisi "otomatik şanzıman" yok ya da ben denk gelmedim şuana kadar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2017 22 dakika önce, Ufuk Ü. yazdı: 1.0 Eb motorlu focuslarda aradığım özellikler arasında en önemlisi "otomatik şanzıman" yok ya da ben denk gelmedim şuana kadar. Var da 2.el de bulmak zordur ve tuzludur. Bkz: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-otomatik-vites-hatasiz-focus-hb-st-line-469564032/detay https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2016-model-ford-focus-titanium-1.0-ecoboost-125ps-pws-sunroof-464325250/detay 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erol Süzer Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2017 Titanium . 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2017 Ne alırsan al belli bir zaman sonra gözün daha iyisini arıyacak. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bedirhan Doğan Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2017 4 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Titanium u tercih edin ancak her iki aracında kavrama değişmiş mi öğrenin. --0 dakika sonra eklendi-- Yeni nesil kavrama olması önemli. --1 dakika sonra eklendi-- Garanti bitmiştir muhtemelen ancak tüm bakımlar yetkili servis kayıtlı ise iyi niyet garantisi devreye girebilir. Biraz açsanız bu kavrama konusunu olur mu? Yoksa kalkışta bazen gelen kavrama sesi bununla mı ilgili? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2017 (düzenlendi) 18 dakika önce, Bedirhan Doğan yazdı: Biraz açsanız bu kavrama konusunu olur mu? Yoksa kalkışta bazen gelen kavrama sesi bununla mı ilgili? Hayır Bedirhan, powershift şanzımanlardaki kavrama setinden bahsediyorum, hani şu kalkışta titreme yapan benzinli araçlardaki kuru tıp şanzıman. Senin söylemek istediğin sanırım düz viteslerdeki ilk kalkış anındaki vıjırdama sesi... --1 dakika sonra eklendi-- Tabi düz vitesteki de bir problem ama çözümü daha kolay... Ağustos 16, 2017 Gürkan Çakıroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökmen Çevirgen Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2017 Trend-X veya Style tatmin edecektir, "Titanium" iyi ki almışım dedirtecektir, dizel bir araçtan sonra 1.6 ti-vct benzinli focus sizi yakıt açısından üzecektir kafa karıştırmak gibi olmasın ama eğer otomatik vites olmazsa olmaz değil ise 1.0 eb kullanıcısı olarak tavsiyem 1.0 eb titanium olur kullanırken çok keyif alacak yakıt konusunda benzinli bir motor için daha ne olsun ki diyeceksiniz ben öyle diyorum yani , 1.0 eb titanium powershift var ama 2015 model üstünde bulabilirsiniz o zaman da fiyatları yükseliyor bunlar sadece benim görüşüm farklı düşünüp 1.6 ti-vct alıp lpg taktıranlar oluyor tabi ki tercih meselesi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ufuk Ü. Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2017 12 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Var da 2.el de bulmak zordur ve tuzludur. Bkz: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-otomatik-vites-hatasiz-focus-hb-st-line-469564032/detay https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2016-model-ford-focus-titanium-1.0-ecoboost-125ps-pws-sunroof-464325250/detay Otomatik vites 2012-2014 modelleri arasinda olsa tercih edebilirdim.Bu araç bildiğiniz uçak:) Ayrıca 90 bin verilir mi tartışılır.Teşekkürler --41 dakika sonra eklendi-- 9 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Hayır Bedirhan, powershift şanzımanlardaki kavrama setinden bahsediyorum, hani şu kalkışta titreme yapan benzinli araçlardaki kuru tıp şanzıman. Senin söylemek istediğin sanırım düz viteslerdeki ilk kalkış anındaki vıjırdama sesi... --1 dakika sonra eklendi-- Tabi düz vitesteki de bir problem ama çözümü daha kolay... Hocam sizin uyarınız ile sordum.araç sahibinden gelen yanıtı aynen yayınlıyorum.Yorumlarsanız sevinirim.Teşekkürler Araç sahibi: kavramayı serviste değiştirdim.Yeni kavramalardan takıldı. 2020 yılına kadar garantili Ve yeni kavramalar da da sıkıntı çıkmıyor artık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap