Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 20178 yıl comment_434312 Merhaba Arkadaşlar, SYNC 2'de androidli bir cihaz kullanmaktayım. Sık sık kopma problemi yaşıyorum. Bu problemi benim gibi yaşayanlar var mıdır? Yoksa servis ile bu problemi çözebilir miyim? Tavsiyeleriniz nedir? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 20178 yıl comment_434322 Cihazı yazılımı ve sistem yazılımıyla alakalı kimi cihazlar %100 performans vermiyor. Ford.com.tr'de daha detaylı açıklamaları mevcut oradan cihazınızı kontrol edin öncelikle Özetle herkeste böyle sorun olmaz/olmuyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 20178 yıl comment_434340 Cihaz uyumlulugunu sayfasina bakabilirsiniz . http://www.ford.com.tr/ford-servis/SYNC-ve-Bluetooth-Destegi/Mobil-Cihaz-Uyumlulugu#/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 20178 yıl comment_434348 Kendim iPhone 6 kullanıyorum, müzik dinlerken ara ara kısa süreli kesilmeler oluyor ama telefonla konuşurken herhangi bir kesilme yaşanmıyor. Ama bazen telefonu bir kaybediyor yolculuk sonuna kadar mümkün değil bulamıyor. Eşimin Galaxy S7 cihazı mevcut bu sorunların hiç birisi yok. Bluetooth performansı biraz şans. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 20178 yıl Yazar comment_434438 Teşekkürler arkadaşlar. Siri desteği de geldiyse Iphone ile tam uyumludur diye düşünüyordum. Öyle bir şey yokmuş. Destek verilen cihaz listesinde de ne hikmetse şase numaramı geçersiz olarak görüyor. Cevaplar için tekrar teşekkürler. Ağustos 15, 20178 yıl Bülent Y. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 20178 yıl comment_445874 15.08.2017 - 11:31 tarihinde, Özer Aksu yazdı: Cihaz uyumlulugunu sayfasina bakabilirsiniz . http://www.ford.com.tr/ford-servis/SYNC-ve-Bluetooth-Destegi/Mobil-Cihaz-Uyumlulugu#/ Burada benim telefonum listede yoksa ne olacak Fordun eklemesini mi bekleceğim ben şimdi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 20178 yıl comment_445876 4 dakika önce, Ahmet Can Hati yazdı: Burada benim telefonum listede yoksa ne olacak Fordun eklemesini mi bekleceğim ben şimdi Aslında tam öyle olmayabiliyor. Bt.1, Xiomi mi4 üzerinde 6.3.2 denenmiş. Bu ve üzerlerinde çalışmasını beklerim misal. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 20178 yıl comment_445877 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Aslında tam öyle olmayabiliyor. Bt.1, Xiomi mi4 üzerinde 6.3.2 denenmiş. Bu ve üzerlerinde çalışmasını beklerim misal. Bağlantıyı kurmaya çalıştığımda Mi cihazınızın ekranına şu kodu girin diye Sesli komut geliyor ama ne yazık ki telefona şifre girilcek ekran gelmiyor. Ford Audio yazısından atıyor. Samsung J7 Prime telefonu bağladık, çatır çatır çalışıyor. Telefonu sattırcak bana Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 20178 yıl comment_446003 İphone 7 ile benzer sıkıntıları bende yaşadım. Öyle ki cihaz değişikliğine gidecektim. İOS 11’i bekleyeyim dedim. İOS 11 ile hiçbir problemim kalmadı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 20178 yıl comment_446005 11/5/2017 - 17:17 tarihinde, Ahmet Can Hati yazdı: Bağlantıyı kurmaya çalıştığımda Mi cihazınızın ekranına şu kodu girin diye Sesli komut geliyor ama ne yazık ki telefona şifre girilcek ekran gelmiyor. Ford Audio yazısından atıyor. Samsung J7 Prime telefonu bağladık, çatır çatır çalışıyor. Telefonu sattırcak bana @Necati Ustundağ mi telefon kullanıyordu ce c-max ile bağlantı kuruyordu. versiyon değişimi vs etki etmiş olabilir. yada siz custom rom kullanıyorsanız romu yazan arkadaş bu aşamayı es geçmiştir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 20178 yıl comment_446011 23 dakika önce, Olcay Sert yazdı: @Necati Ustundağ mi telefon kullanıyordu ce c-max ile bağlantı kuruyordu. versiyon değişimi vs etki etmiş olabilir. yada siz custom rom kullanıyorsanız romu yazan arkadaş bu aşamayı es geçmiştir. Abi Xiaominin benim telefon için verdiği bütün orjinal romları denedim. Hiç birisinde bağlanamıyorum. Beta, global herşeyi denedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 20178 yıl comment_446012 Şimdi, Ahmet Can Hati yazdı: Abi Xiaominin benim telefon için verdiği bütün orjinal romları denedim. Hiç birisinde bağlanamıyorum. Beta, global herşeyi denedim. o zaman son çare aosp rom denemende fayda var. yaparken herşeyi sil ne var ne yok kaldır demen lazım. yedek almayı unutmada geri dönmesi kolay olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 20178 yıl comment_446013 11/6/2017 - 18:07 tarihinde, Olcay Sert yazdı: o zaman son çare aosp rom denemende fayda var. yaparken herşeyi sil ne var ne yok kaldır demen lazım. yedek almayı unutmada geri dönmesi kolay olsun. Onu da deneyeyim abi sağolasın Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 20178 yıl comment_446162 1- Aracın bluetooth'unda kayıtlı diğer tüm telefonları silmeyi deneyebilirsin. 2- Telefonun bluetooth'unda kayıtlı diğer tüm cihazları silmeyi deneyebilirsin. 3- wifi kapalı iken ve/veya telefon şarja bağlı iken bağlantı kurmayı deneyebilirsin. 4- Aracın aküsünün kutup başını (+) söküp 5dk sonra geri takarak hard reset atmayı deneyebilirsin (denemesen daha iyi aslında). Bunun başka etkileri de oluyor, mesela bende camlar tek tuşla açılıp kapanması iptal olmuştu tekrar aktif etmem gerekti. 5-Telefonu satmayı deneyebilirsin. Donanım/fiyat cazibesi ile aldığım ama yazılımsal olarak abuk subuk bir sürü hata ile karşılaştığım bir cihaz. Gps performansı rezalet, navigasyonda lag da kalma sıkıntısı var. Otomatik tarih saat ayarını manual bile yapsan kafasına göre otomatik değiştiriyor, android 7 ye güncellersen hotspot çalışmıyor gibi hemen akla hemen gelen problemlerim oldu mesela. Kasım 7, 20178 yıl Necati Ustundağ tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 20178 yıl comment_446212 13 saat önce, Necati Ustundağ yazdı: 1- Aracın bluetooth'unda kayıtlı diğer tüm telefonları silmeyi deneyebilirsin. 2- Telefonun bluetooth'unda kayıtlı diğer tüm cihazları silmeyi deneyebilirsin. 3- wifi kapalı iken ve/veya telefon şarja bağlı iken bağlantı kurmayı deneyebilirsin. 4- Aracın aküsünün kutup başını (+) söküp 5dk sonra geri takarak hard reset atmayı deneyebilirsin (denemesen daha iyi aslında). Bunun başka etkileri de oluyor, mesela bende camlar tek tuşla açılıp kapanması iptal olmuştu tekrar aktif etmem gerekti. 5-Telefonu satmayı deneyebilirsin. Donanım/fiyat cazibesi ile aldığım ama yazılımsal olarak abuk subuk bir sürü hata ile karşılaştığım bir cihaz. Gps performansı rezalet, navigasyonda lag da kalma sıkıntısı var. Otomatik tarih saat ayarını manual bile yapsan kafasına göre otomatik değiştiriyor, android 7 ye güncellersen hotspot çalışmıyor gibi hemen akla hemen gelen problemlerim oldu mesela. Mantı ilk 3 maddeyi denemiştim, dördüncüye hiç yeltenmeyeyim. En temizi son madde sanırım Xiaomi bu konuda gerçekten kötü. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın