Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 20179 yıl comment_428597 2 saat önce, Onur Sezgin yazdı: Kurallara uyalım uymayanları uyaralım... Arabası çipli neyim olanlar düşünsün böyle şeyleri be ya Bir de kemelerimizi takalım +1! Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 20179 yıl comment_428599 2 dakika önce, Mertcan Çelik yazdı: Arabası çipli neyim olanlar düşünsün böyle şeyleri be ya Diyene bak. İlk Istanbul seyahatinde yazarsın artık yakınmalarını... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 20179 yıl comment_428600 Arabası çipli neyim olanlar düşünsün böyle şeyleri be ya Bir de kemelerimizi takalım +1! Valla hız sınırı neyse o dur bende. Kemeri takmadığım gün imkansızdır. Hatta arabama binen takana kadar hareket bilemettirmem arabayı. Yoksa sahte kemer tokası takan mı var aramızda Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 20179 yıl comment_428603 57 dakika önce, Cem Boneval yazdı: Diyene bak. İlk Istanbul seyahatinde yazarsın artık yakınmalarını... Benim arabam bile yokki çipli olsun 55 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Valla hız sınırı neyse o dur bende. Kemeri takmadığım gün imkansızdır. Hatta arabama binen takana kadar hareket bilemettirmem arabayı. Yoksa sahte kemer tokası takan mı var aramızda Valla olabilir bilmiyorum, ben rivayetler duydum ama gözle görüp o tokayı aşırmıyorsam zaten ben de suç ortağı oluyorum sanki Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 20179 yıl comment_428606 Bu sistem de diğerleri gibi halkı soyma yollarından birisi olacak. Otobanı kullanmasak ne olacak köprülerde olduğu gibi yeterince araç geçmiyor diye acısını herkesten çıkaracaklar. Gelir seviyemiz ne ki halktan bu kadar para almaya çalışılıyor. Sonumuz hayrola. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 20179 yıl comment_428613 2 saat önce, Doğan Kurban yazdı: Yav valla istemeden oldu. Yeşilden bir anda sarıya döndü. Yanıp sönme yapmadan. Ben bilmez yazıyorum cezayı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 20179 yıl comment_428617 Ben bilmez yazıyorum cezayı. Yaz yaz. Parayı senin hesabamı yatıracaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 20179 yıl comment_428619 2 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Yaz yaz. Parayı senin hesabamı yatıracaz. Şukulata olarak alıyorum cezaları abi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 20179 yıl comment_428621 Şukulata olarak alıyorum cezaları abi [emoji23] Salı sabahı gün doğumuna sırtını ver anayolda beni bekle. Şukulatanı elden verecem Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 20179 yıl comment_428622 5 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Salı sabahı gün doğumuna sırtını ver anayolda beni bekle. Şukulatanı elden verecem Hahahaha, son yoldaki OPERE bırak, ben ordan alırım. ?? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 20179 yıl comment_428630 Hahahaha, son yoldaki OPERE bırak, ben ordan alırım. [emoji23][emoji23] Kırmızı halı yoksa 120km hız ile geçerkene havaya atarım sen yakalarsın alşam iş çıkışı Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 20179 yıl comment_428632 3 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Kırmızı halı yoksa 120km hız ile geçerkene havaya atarım sen yakalarsın alşam iş çıkışı Eskişehir içinde hız sınırı 70 abi, sen de iyi biliyosun. Şimdi bi ceza daha yazıyorum ki bi daha yapma Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 20179 yıl comment_428639 Eskişehir içinde hız sınırı 70 abi, sen de iyi biliyosun. Şimdi bi ceza daha yazıyorum ki bi daha yapma Laaayn 70 miiiii? Bize hep 50 dediniz. 51 le bile gitmedim. Önceden yavaş gittiklerime say. Şukulata ile lolipop verecem tamam Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 20179 yıl comment_429106 uygulama başladıktan sonraki ilk otoyol yolculuğumu yaptım. Ankara-Bolu-Ankara 130 sabit gittim geldim, kapıdan kapıya 1 saat 45 dk civarı sürdü gişede bekleyen yoktu, geçmişe göre ekstra bir yavaşlama göremedim, eskiden de çoğunluğu sollardım bir kaç kişide beni sollardı, yine böyle oldu. troll sürelerine inanan pek yok sanırım, sevindim. Başka arabayla gittiğim için şuan sürelere bakamıyorum ama giderken 18tl yazdı sanırım ki çok ilginç çünkü en uzak mesafe 20tl bakalım ne çıkacak. Bu arada ücret tablosunda gişeler arası mesafelerde varmış Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 20179 yıl comment_429118 EGM Duyurusu Yeni bir şey katmasa da... --8 dakika sonra eklendi-- Bu da komik kamu spotu Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın