Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 201214 yıl comment_44202 Sadık Taşyürek'in konusudur, kendi açmıştır fakat üyeliğini sildirdiği için başlığı devam ettiriyoruz. Ford Focus 2,5 aracınızın Yol Bilgisayarı MENÜ’sünden, ESP olup olmadığı nasıl anlaşılır? Varsa nasıl Aktif (on) Deaktif (off) edilir. Aracınızın yol bilgisayarı menüsünen Aracınızda ESP olup olmadığını anlayabilir ve Aktif-Deaktif edebilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 201214 yıl Yazar comment_44206 Paylaşım için teşekkürler Nadir Esp'li Focus 2.5 Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 201214 yıl comment_44213 Paylaşım için teşekkürler Nadir Esp'li Focus 2.5 rica ederim, umarım bir faydası olur. ve kim bilir, belkide sadece forum içinde değil, forumu ziyaret eden onlarca kişi içerisinden, aracında ESP 'nin olup olmadığından haberdar olmayanlar için bu açıklamalar kılavuz olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 201214 yıl Yazar comment_44215 Kesinlikle, hep soran oluyor Hiç olmazsa esp olup olmadığını nasıl anlarız diyenler için Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 201214 yıl comment_44230 Focus 2,5 umu alırken ESP li olmasını çok istemiştim ama yoktu,satış elemanı da "abi napcan esp'yi,zaten focusun yol tutuşu mükemmel" demişti,elemana esp nin yol tutuşuyla alakası olmadığını anlatamamıştım...ESP'li Focus 2,5 gerçekten çok nadir bulunan bir otomobil Türkiye'de... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 201214 yıl comment_44237 Focus 2,5 umu alırken ESP li olmasını çok istemiştim ama yoktu,satış elemanı da "abi napcan esp'yi,zaten focusun yol tutuşu mükemmel" demişti,elemana esp nin yol tutuşuyla alakası olmadığını anlatamamıştım...ESP'li Focus 2,5 gerçekten çok nadir bulunan bir otomobil Türkiye'de... genelde bayilerin elinde ESP li model bulunmuyor. bu nedenle de satış elemanları stoklarındaki araçları satmak için böyle satış stratejileri uyguluyorlar. esp li model sipariş verildikten sonra 3 ay gibi beklemeyi de çoğu alıcı istemiyor doğal olarak. satış elemanı şu nokta da haklı. evet; focuslar yol tutuş olarak emsallerinden bir kaç gömlek daha üstünler. esp belki her zaman lazım olmayabiliyor, ancak lazım icap ettiği zamanda sizi yolda tutarak hayata bağlıyor. ESP olması aracı hız limitleri ve fizik kuralları çerçevesinde kullanmanız şartı ile, kendinizi çok daha güvende hissettiriyor. ve beklenmedik anlarda, örneğin ani şerit değiştirmelerde, virajlarda ve özellikle yüksek hızlarda su birikintisine tekeri kaptırdığınız anlarda devreye girerek aracı yolda tutması çok büyük tehlikeleri bertaraf ediyor. "tecrübe ile sabit" Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 201312 yıl comment_203545 Benim 2006 gia focusumda acaba esp antipatinaj gibi ozelliker varmi cok merak ediyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 201312 yıl comment_203546 Benim 2006 gia focusumda acaba esp antipatinaj gibi ozelliker varmi cok merak ediyorumF2 kasa focusta ESP düğmesi var. muhtemelen sizin aracınızda yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201412 yıl comment_248779 Resim-3 merhabalar ben daha 2 aylık mk 2.5 kullanıcısıyım yol bilgisayarında sizinki gibi set lambası kesik cizgili değilde piksellerinde aynı bu resimdeki gibi olmustu neden olur acaba serviste sordum 4000 tl gibi bir cevap verdi dpf yaptırmıştım o zaman galiba aküyü söküp taktılar dahasonra böyle birsey yasamadım neden olur acaba bilen varmı sadece set yazısı satırı böyle oluyor ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201412 yıl Yazar comment_248784 Yukardaki ekranda bir sorun yok. O bazen pasif bazen aktif gözüküyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 201412 yıl comment_252824 teşekkür ederim herhangi bir sorun yok yani aynı pikselleşmeyi tekrar yaptı demekki bu bir özellik ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 201511 yıl comment_283525 Benim aracımda esp var ancak menüde esp gözükmüyor. Göstergelerde esp işareti ilk çalıştırmada çıkıyor. Aracım 2011 dizel titanyum. Aracı alırken expertiz motor gücünü test edecekti. Tekerler boşta olduğundan sanırım uyarı almış. Esp sorunu falan diyordu. Sonra tamam hallettim dedi. Ama bugün menüye uzunca baktım esp seçeneği yok. Ocak 28, 201511 yıl Fırat Ö. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 201511 yıl comment_283786 Benim aracımda esp var ancak menüde esp gözükmüyor. Göstergelerde esp işareti ilk çalıştırmada çıkıyor. Aracım 2011 dizel titanyum. Aracı alırken expertiz motor gücünü test edecekti. Tekerler boşta olduğundan sanırım uyarı almış. Esp sorunu falan diyordu. Sonra tamam hallettim dedi. Ama bugün menüye uzunca baktım esp seçeneği yok. Etis'den kontrol edip, emin olabilirsiniz araçta ESP olup olmadığı konusunda. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 201511 yıl comment_283792 Etis'den kontrol edip, emin olabilirsiniz araçta ESP olup olmadığı konusunda. Temel Özellikler İmal Tarihi: 14.12.2010 Araç Hattı: Focus 2008- Gövde Tarzı: 4 Kapı Sedan Versiyon: 40 Serisi Motor: Dizel 1.6 DOHC TCI (110PS) Vites Kutusu: 5 Vitesli Düz Vites Kutusu MTX75 Çekiş: LHD FWD Egzoz Salımı: Kademe V Salımları Klima: Çift Kum. Otom. Sıc. Den. Klima Bölge: (+)"TR" Boya: Aytozu Grisi Metalik İç Kumaş: New York / Abanoz Küçük Özellikler Ön Kapı Eşik Koruması Yok İç Mekan Paketi Yok Zemin Altı Saklama Bölümsüz No.2 Valencia Fabrikası İmalatı Security Lock Group #13 Özel Ekipman Paketsiz Konfor Grupsuz Pazarlama Esnek Hazırlık Paketi Yok Eksi SVO Uygulaması/Etiketi Eksi Dış Görünüm Paketi Pazarlama Seviyesi 1 Daha Az İşlenmiş RSO (-) SVP Less Mass Customization Package Lastik Onarma Servis Kiti Yok Kend. Kapanan Camlar İle Ot. Ön Camlar Tek Dok. Kapama/Açma Tek Basışta Aç./Kap.Elk. Arka Cam Standart Renkli Camlı Ön Cam Isı Kalkansız Isıtmalı Ön Cam Hariç Kons.Küllüklü Soğutmalı Torpido Gözlü Kısa Taban Konsolu ile İç M. Rengi - Orta Koyu Çakmaktaşı İç Mekan Rengi - Abanoz Ön Halı Zem.Pasp.İle Güneşlikli Yük Bölmesi Ağ Kitsiz Yük Tutma Filesi Hariç Yük Tabanı Halısıyla Eksi Portbagaj/Rayı Eksi Tav. Portb. Yardımcı Tavan Bagajı Çubukları Yok Spoyler Hariç Electrokromik Dikiz Aynası ile Çift Güçlü Htd Sinyal Aynaları Özel Ön Koltuk Örtüsü Olmayan Özel Arka Koltuk Örtüsü Olmayan Arka Orta Baş Dayaması İle Sürücü Manuel Sırt Destekli Eksi Yol.Kolt.Bel Dest. Daha Az Sıcaklık Kum.Sürücü Koltuğu Daha Az Sıcaklık Kum. Yolcu Koltuğu 4 Yöne Manuel Ayarlı Sürücü Kol.ile 2 Yöne Manuel Ayarlı Yolcu Kolt.ile Eksi Röm.Bağl. Kontak Anahtarı Bileşim Grubu 1 Uzak. Kum. Kontak Anahtarsız Sürgülü Kapı Kilidi ile Kapı Giriş Uzaktan Kum. Ünitesi ile Anahtarsız Çalıştırma Var Otomatik Cam Silmeyle Ön Far Temizleyicisiz Tavan Penceresi Hariç Gövde Yan Şeridi Olmayan Air Curtain Restrnt LH Sağ Hava Perdesi Koruması Sürücü Hava Yastığı ile Yolcu Hava Yastığı ile Yan Hava Yastıklı - Sürücü Tarafı Yan Hava Yastıklı - Yolcu Tarafı Isofix Bağlantıları Yok Stepne-22,5 X 7,5 Standart Arka Amortisörler ile 7.0 X 16" 20 Çub. Alüminyum Jantlar 205/55VR-16 BSW Tyre Kilitlenmez Kulak Somunları Standart Elektrikli Marş Motoru Standart Süspansiyon ile Arkada Disk Frenli Acil Dur.Fr.Dest.İle IVD/Çekiş Kumandası/ABSli Eksi Kaygan Plakalar Spor Ön Kolt. Sabit Ayak Pedalları ile 4 Kollu Deri Direksiyonlu Hız Kontrolü ile Yardımcı Isıtıcı Hariç Klasik Araçlar - Seviye 2 Gösterge Tablosu - Reostalı Yol Bilgisayarlı Lastik Hava Basıncı İzleyicisi Yok Yön Bulma Sistemi Hariç Çevre / Hacim Hırsızlık Sistemi Eksi Arka Park Yardımcısı Daha Az Yardımcı CD Çalar Daha Az Blue Tooth Arabirim Bağl. CD ve AM/FM Radyolu Üst Seviye 8 Üst Seri Radyo Hoparlörlü Sesle Etkinleştirilen Modüller Yok Güç Noktası Fişli Kamerasız Tarz Paketi Yok Otomatik Farlı Halojen Ön Far İle Gündüz Işıkları Hariç Ön Sis Farları ile Siyah Far Siperlikli Alt Aydınlatmalı Baş Hizası İç/Harita Lambaları Arka Lambalar - Seviye 1 Otomatik Far Denetimi ile Daha Az Aksesuar - Paketler Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın