Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Mesaj Yakup Ç. A. tarafından eklenmiştir

Burada talepte bulunduk sonuçları kontrol edebilirsiniz.

Direksiyon Simidi Soyulması

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bu direksiyon değişimi ile ilgili hazırda emsal karar olarak gösterebileceğim dosyası olan varsa paylaşabilir mi?

• 2 hafta sonra...
  • Yanıt 211
  • Görüntüleme 48,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• çağlar akça
    çağlar akça

merhaba arkadaşlar tüketici hakem heyeti direksiyonun değişmesi yönünde karar aldı. Yeni direksiyonumu geçen hafta takdırdırdım. 

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Bu tür çözüm yerine müşteri memnuniyeti nezninde indirim/tekrar değişim talep edin (mail ile veya sosyal medya özel mesajları)  Tüketici hakem heyeti çözüm olmayabilir bu tür parçalar için.

• Ömer Şen
    Ömer Şen

Benimde aracım 2015 47bim km de direksiyonun üst kısmında soyulmalar var. Ben aracın 2. Sahibiyim önceli sahibinde yüzük varmıydı yokmuydu bilmiyorum ama acaba bunu güneş zarar vermiş yüzük takmıyorum

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
12.01.2018 - 13:57 tarihinde, Ramazan D. yazdı:

Daha 13000 km.de 10 aylık araç. Yarın bir deneme yapalım serviste. @Serdar yaman Servisin çayı çok güzelmiş. 

2018-01-12 13.55.11.jpg

Direksiyon simidi değişti. Darısı diğer arkadaşların başına. @Yakup Çağatay teşekkürler. 

20180228_095949.jpg

Yanıtlama zamanı:

Allah aşkına bu ford neye göre değiştiriyor direksiyonu. Biri bana mantıklı gelecek şekilde anlatabilir mi? 

Yanıtlama zamanı:
5 dakika önce, Zafer Yusoğlu yazdı:

Allah aşkına bu ford neye göre değiştiriyor direksiyonu. Biri bana mantıklı gelecek şekilde anlatabilir mi? 

model yılı km önemli abi yetkili servisin yaklaşımı ve sonrasında ford otosanın şikayet hattınada ısrarcı olup  en üst merciye ulaşabilmek ve konuyu ilk ağızdan mantıklı şekilde iletmek şart ...

Yanıtlama zamanı:

2015 9.ay üretimi olup 2016 Şubat trafiğe çıkışlı. Geçen sene 15.000 20.000 arası (tam hatırlamıyorum ama serviste başvurum bellidir.) şikayetimi ilettim. Tabi ret geldi. Ama bakıyorum hala direksiyon değiştiriyorlar. Böyle ciddiyetsiz bir firma olamaz. Ford Otosan ıda aradım. Sonuç gene aynı ve soyulma gitgide artıyor. Tüketici hakem heyeti emsal karar diyorlardı onu biri buraya yüklensin de bizde başvuralım. Hatta garantiden değişen kişiler değişim yaptıkları evrakları yüklesinde yargı yoluna gideyim mahkeme masraflarını falan ödesin. 

Yanıtlama zamanı:
34 dakika önce, Zafer Yusoğlu yazdı:

Allah aşkına bu ford neye göre değiştiriyor direksiyonu. Biri bana mantıklı gelecek şekilde anlatabilir mi

Garanti kapsamında değiştirmiyorlar abi. Servis müdürü girişimiyle yakubun etkisiyle benimde tüketici hakem heyetine gidecem dememle 444ford u arayıp habire........ yapmakla oldu. Malesefki garanti olayından yapılmıyor.

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Ramazan D. yazdı:

20180228_095949.jpg

Bu kadar niye uğraştın yav.

Tertemiz cızık dahi olmayan yumuşacık deriye sahip, sürmesi bir hayli keyifli direksiyonumu sana verip, senin soyulmuş kötü direksiyonunu ben alabilirdim beee :smiley2k:

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Ben Ford servislerinin garanti anlayışında şunu gördüm. 

Eğer servis kallaviyse garanti başvurularının olumlu sonuçlanma ihtimali yüksek. Ama ufak tefek servislerden se, ne kullanıcı umurlarında, ne garanti, ne müşteri memnuniyeti. 

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Ümit Vaysaloğlu yazdı:

Ben Ford servislerinin garanti anlayışında şunu gördüm. 

Eğer servis kallaviyse garanti başvurularının olumlu sonuçlanma ihtimali yüksek. Ama ufak tefek servislerden se, ne kullanıcı umurlarında, ne garanti, ne müşteri memnuniyeti. 

İşte işin özeti bu. 

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Garantisi devam eden  2015 model 45000 km de olan aracımin direksiyonda soyulmalar vardı servise götürdüm garantiden değişim talep ettim olumsuz sonuçlandı.bu durumda  olup garantiden degisim  yapan varmi? yardımcı olabilecek .

Salih B tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
34 dakika önce, Salih B yazdı:

Garantisi devam eden  2015 model 45000 km de olan aracımin direksiyonda soyulmalar vardı servise götürdüm garantiden değişim talep ettim olumsuz sonuçlandı.bu durumda  olup garantiden degisim  yapan varmi? yardımcı olabilecek .

Mesajınız ilgili konuya aktarılmıştır.

Yanıtlama zamanı:

Benim aracımda henüz soyulma başlamadı ama beyazlaşmalar başladı. Servise başvurdum reddedildi, otosan çağrı merkezi ile defalarca tartıştım ama yardımcı olmadılar. Servisten neden red aldığım ile ilgili belge istedim ve onunla tüketici hakem heyetine başvurdum şuan karşı taraftan savunma bekliyoruz.

Yanıtlama zamanı:

Otosanı aradım dönüş yapılacak dediler. 2015 uretimde direksiyon soyulmasi var kronik heralde .Olumlu Olmassa aynı şekilde bende başvuru yapacam 

Yanıtlama zamanı:

Olumsuz donus yapildi burda degistiren arkadaslari emsal olarak soyledim. Garanti sartlari degistirmede sakli tutar maalesef şirketin almış olduğu karar değişmez denildi.simdi nasil bi yol izlemek gerek arkadaşlar ne yapmalı

Salih B tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
5 saat önce, Salih B yazdı:

Olumsuz donus yapildi burda degistiren arkadaslari emsal olarak soyledim. Garanti sartlari degistirmede sakli tutar maalesef şirketin almış olduğu karar değişmez denildi.simdi nasil bi yol izlemek gerek arkadaşlar ne yapmalı

Bulunduğum ilde ki ford yetkili servisiyle aram bayağı iyidir. Orada çalışan bazı kişilerle yaptığım ayak üstü sohbetlerde direksiyonumda henüz soyulma olmamasına rağmen, çok dikkat ediyor olmama rağmen ileride soyulmaya meğilli olduğunu söyledim. Onlar genel merkeze hiç danışmadan bile büyük oranda garanti dışı bırakırlar diye konuştular. Yeni direksiyon ise 2500 lira gibi çok yüksek bir rakam. Yetkili serviste ki tanıdıklarımdan çok güzel malzeme ve işçilikle direksiyonu soyup uygun fiyatlarla yeniden dikebilen bazı kişilere yönlendirdiler beni bulunduğum ilde. Konuştuğum yetkili de kendi aracının direksiyonunu o kişiye diktirecekmiş. Size tavsiyem; garanti işi için bastırmaya devam edin ama olmadı bu işi iyi yapabilen yerlerde gayet uygun fiyatlarla direksiyonu yeni malzemeyle diktirmeniz yönünde olur.

Değişik illerde bu tarz işlerle uğraşan kişiler ve firmalar olabiliyor. Kesinlikle araştırmaya değer. Forumda link vermek yasak mı bilemiyorum ama en azından fikir olması açısından işe yarar belki.

33576415_813157335552389_6947895305417261056_n.jpg.09a2220d962b3b631e818e5e1b2558ac.jpg

33383163_813156938885762_8946524672657195008_n.jpg.c05a087ae6d11560a4c5969f69ab69ca.jpg

Şöyle öncesi - sonrası şeklinde çok iyi iş çıkaran yerler var. Bana kalırsa ustasına göre orijinal direksiyondan bile daha sağlam, iyi olabilir. Hem de uygun fiyata. https://www.facebook.com/otoderici/

Ayrıca daha premium bir şey istiyorum derseniz şöyle işler çıkaranlar da var; https://www.instagram.com/udcustomworks/?hl=tr

Dediğim gibi, garantiye girmemesi durumunda direksiyonu kalınlaştıran saçma sapan kılıflar takılacağına yahut orijinal olsun diye tutturup 2500 lira gibi absürd rakamlar yetkiliye verileceğine daha uygun fiyatlarla bu işi halletmek daha mantıklı.

Cenk Demirel tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.