Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

ufuk yıldırım kenar

Üye
  • Toplam İleti

    19
  • Katılım

  • Son ziyaret

ufuk yıldırım kenar Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Osmaniye
  • Arabam:
    '15 Focus Trend X Benzin
  • Meslek:
    Pazarlama
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

ufuk yıldırım kenar's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Toplam Beğeni

  1. Merhaba arkadaşlar geçen gün 2017 benzinli focusumu parkederken geri vitesi seçmeme rağmen boştaymış gibi sadece motordan ses geldi araç hareket etmedi fakat gösterge ekranında seçilen geri vites görünüyordu. Şimdi merak ettiğim konu acaba vites kolu ile şanzıman arasında fiziksel bir bağlantı yokmu yani vites kolu mk4 lerdeki gibi sadece elektronik ise mk4 veya benzeri bir vites seçici sistem bizimkilere uydurulabilir mi?
  2. Merhaba ben apple müzik kullanıyor olmama rağmen telefondan müzik değiştirdiğimde aynı sorunu yaşıyorum bu yüzdende sadece teyp tuşlarını kullanıyorum ki zaten telefonumdaki oluşturduğum tüm listelere, şarkılara ve ya sanatçılara da ulaşabiliyorum yani hiç sorun yaşamadan kullanabiliyorum.
  3. Merhaba arkadaşlar benim thh kararım çıktı. Talepte bulunduğum parçaların (direksiyon ve vites topuzu) ücretsiz değişiminin yapılmasına karar verilmiş. Fakat aklıma takılan birşeyi sormak istiyorum servis bana normalde direksiyon üzerindeki tuşlarında direksiyon ile birlikte geldiğini ve değiştiğini söylemişti ama durum böylemidir yani şimdi direksiyonum değişirken tuşlarda değişecekmi? Parçalarla ilgili bilgisi olan varsa yanıtlarsa sevinirim.
  4. Benim aracımda henüz soyulma başlamadı ama beyazlaşmalar başladı. Servise başvurdum reddedildi, otosan çağrı merkezi ile defalarca tartıştım ama yardımcı olmadılar. Servisten neden red aldığım ile ilgili belge istedim ve onunla tüketici hakem heyetine başvurdum şuan karşı taraftan savunma bekliyoruz.
  5. Ne bileyim bende sanki oradaki kilit mekanizmasının üzerini kapayan bir kapak var zannediyordum ? böyle halatları filan açıkta görünce şaşırdım. Yağlamayıda servis yapmıştı geçenlerde tampon sarkması için götürmüştüm sanırım sadece kaputu aşağıya indirmişler.
  6. Merhaba arkadaşlar bugün aracımın kaputunu açtığımda kaput kilidinin olduğu yerin açıkta olduğunu gördüm acaba normalde böyleydide benmi farketmemiştim yoksa burada eksik bişeylermi var?
  7. Arkadaşlar aracım servisten geldi birkaç gündür deniyorum şimdilik sorun yok dediklerine göre lpg ile alakalı bir hortumun kelepçesi yapıyormuş bu sesi.
  8. Evet bendede lpg montajından sonra başladığını tahmin ediyorum çünkü montajdan belli bir süre sonra ortaya çıktı fakat hiç bununla alakalı olabileceğini düşünmemiştim.
  9. Aracım şuan serviste ve bana lpg ile ilgili bir hortumun kelepçesi gevşek olduğu ve motora sürttüğü için bu sesi yaptığını söylediler fakat bana pek mantıklı gelmedi yarın teslim almaya gittiğimde sizin bahsettiğiniz parçayıda söylerim eğer sorun devam ediyorsa.
  10. Hayır debriyaja basınca ve bırakırken yapıyor.
  11. Merhaba arkadaşlar aracımda (2015 focus trend x) yaklaşık 7 aydır karşılaştığım bir sorunu sizlere danışmak istiyorum. Aracımı özellikle yeni çalıştırdığımda yani soğukken ön taraftan gelen oldukça yüksek sesli ve garip bir gıcırtı sesi var önceleri kaputun içinden geliyor ve motorla alakalı sanıyordum ama dün kaputu açıp inceledim kaynağını bulamadım. Ses özellikle debriyaj kullanımında ve aracı hareket ettirirken yükseldiği için acaba şanzıman ile mi alakalı diye düşünüyorum kaydettiğim sesi ek e eklediğim umarım açabilirsiniz çünkü m4a formatında. Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler. Yeni Kayıt 4.m4a
  12. Konu ile ilgili daha önce bende aracımda debriyaj a basmadanda çalışma sorunu yaşamıştım ve servis bana bunun yeni yazılım ile birlikte bu şekilde olduğunu söylemişti fakat ben çağrı merkezi ve servis ile yoğun tartışmam sonucunda çözüm bulmuş ve gerekli yazılım düzenlemelerini serviste yaptırmıştım belki sizede bir çözüm olabilir. İlgili konu;
  13. Merhaba arkadaşlar kapılarda bulunan cam düğmeleri, ayna ayar düğmeleri vb. düğmelerin suya dayanıklılığı nedir acaba? Mesela yağmurlu havada kapıları açınca o düğmelerin üzerine ister istemez su damlıyor bununla ilgili içine su sızıp bozulmaları gibi bir durum varmıdır?
  14. Değilmi ama sorununu çözemediğimiz her özelliği kapatalım öyleyse.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.