Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 20179 yıl comment_399153 Merhaba arkadaşlar kapılarda bulunan cam düğmeleri, ayna ayar düğmeleri vb. düğmelerin suya dayanıklılığı nedir acaba? Mesela yağmurlu havada kapıları açınca o düğmelerin üzerine ister istemez su damlıyor bununla ilgili içine su sızıp bozulmaları gibi bir durum varmıdır? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 20179 yıl comment_399155 Kesinlikle hiç dayanıklı değil. En azından benim araç Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 20179 yıl comment_399158 Yağmur damlasından dolayı bozulan hiç duymadım ama yinede dikkatli olmak lazım. Ben kapı eşya gözünde sürekli bez bulunduruyorum. Böyle durumlarda hemen siliyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 20179 yıl comment_399159 Kolay kolay bir şey olmaması gerek. Zaten yağmur alma ihtimaline göre dizayn ediliyorlar. Fatih'in aracı şansızlık olabilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 20179 yıl comment_399164 Benim aracın kapısı geçen hafta baya bi ıslandı, şimdilik birşey yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 20179 yıl Yazar comment_399200 O zaman kapı eşya gözünde bez taşımakta fayda var Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 20179 yıl comment_399205 15 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: IP68 sertifikası varmış! Ya çapı 12,5 mm den daha küçük olursa? (Bkz. Şeytanın avukatı) IP Koruma Sınıfı Nedir? Seviyeleri Nelerdir? IP67 ve IP68 Ne Anlama Gelir? http://www.karel.com.tr/bilgi/ip-koruma-sinifi-nedir-seviyeleri-nelerdir-ip67-ve-ip68-ne-anlama-gelir Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 20179 yıl comment_399211 IP68, suya daldırsan bile bir şey olmaz demek. Yine de bana da o kadar sağlammış gibi gelmiyor. Orayı suyla deterjanla yıkayıp, oksitlendiğinden şikayet eden arkadaşlar olmuştu. Ama yağmur kesinlikle sorun oluşturmamalı. Ocak 9, 20179 yıl Murat Kavuk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 20179 yıl comment_399212 4 dakika önce, Murat Kavuk yazdı: IP68, suya daldırsan bile bir şey olmaz demek. Yine de bana da o kadar sağlammış gibi gelmiyor. Orayı suyla deterjanla yıkayıp, oksitlendiğinden şikayet eden arkadaşlar olmuştu. Ama yağmur kesinlikle sorun oluşturmamalı. Abi ünlem koydum da sonuna salladım Ben de tecrübemi yazayım, o kadar ıslandı etti bozulmadı daha Çok sorunlu olsa forumda yazılırdı mutlaka bolca. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 20179 yıl comment_399221 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Abi ünlem koydum da sonuna salladım Ben de tecrübemi yazayım, o kadar ıslandı etti bozulmadı daha Çok sorunlu olsa forumda yazılırdı mutlaka bolca. Ben de sahi söylüyorsun sandım Düğmelerin bastığı yerlere su kaçarsa geçici temassızlık olabiliyor, kuruyunca geçiyor benim bildiğim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 20179 yıl comment_399236 Dün ben kapı açıkken silecekleri çalıştırdım yanlışlıkla o düğmelerin üstüne hep kar düştü ve çok temizlemedim ama dediğiniz gibi ne kadar dayanıklı acaba diye aklıma takıldı... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 20179 yıl comment_399257 Benim araç 2004 cmax. Sağ arka camda sorun vardı. Düğmeleri söküp temizledim ve düzeldi. Sonra yağmurlu havada camdan yağmur damlaları gelmiş sonra farkettim cam şimdi yine saçma çalışıyor. Mesela açma tuşuna tek kademe basınca kapatıyor, çift kademe basınca sorun olmuyor Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın