Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Welcome!

Register now to access all features. After registering, you can post topics, reply topics, like users content, send private messages.
    This message will be deleted after you register.

Kaçınılmaz Diş Mevzuları

Servet Ö.

Recommended Posts

1. Hafta

Toplamda 6 disim gitti, azi disleri ve yirmilik disin yerinde yeller esiyor, bolca dikis var. 1000 lik antibiyotike bagirsaklarim dayanmadi bende vitamine dayandim. Biraz agri sizi biraz sislik idare ediyoruz. Kaldi 35 hafta...

13 saat önce, Servet Ö. yazdı:

Şu dişler bi bitsin, çenemin rodajını dişçide yapıcam. :smiley2k:

uuu eşlik etmek isterim  :yemek:

--0 dakika sonra eklendi--

Arabanınki erken biter muhtemelen, yoksa ikisi birden olsa 2000 km'de 20 kilo alıp dönerdik :kıhkıh:

• Like 1

• 3 weeks later...
32 dakika önce, Servet Ö. yazdı:

Eveet, alt cenemde toplam 5 disim kaldi. Bugun onlarda gidecek. Cuma gunune dislerim takilana kadar zombie modundayim. Yasasin et suyuna corba! Mottomuz son hiziyla devam ediyor.

Çok geçmiş olsun. Umarım implantlar problemsiz görev yapar da çekilen acılar mutlu mangal başlariyla hafızalardan silinir.

Kolay oluyor simdilik. 4 dis/gun ile dis cektiriyorum. Artik olay arsizlik boyutuna vardi. Umursamiyorum. Altta dis kalmayinca 2 gun boyunca corbaya devam daha sonra gecici dislerle azicik rahat bir nefes alindiktan sonra ust cenedekiler cekilecek. Alt cene ile ust cene arasinda cekim sirasinda benim icin bir fark olmaz diye dusunuyorum. Dikis atmasi zor olabilir, hamuda kaldirmadigi surece disci koltugunda terlemeye devam. Full recovery before/after fotograflarina bakip kendimi telkin ediyorum. :D

Su siralar biraksalar rahatlikla bu kilipte oynarim

• 2 weeks later...