Serkan Z. Posted April 7, 2017 Report Share Posted April 7, 2017 1 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Bu gün 5 tane daha çekildi. Üstte 2 altta 2 dişim kaldı. Çakma drakula olduk iyi mi... Merhaba çorba ben iyiyim sen nasılsın... "En azından kilo alma riski yok, formunu korursun." deyip iyi yanından bakmaya çalışacağım ama böyle de hayat çok tatsız tuzsuz geliyordur. Çekilen acılar da cabası. Büyük geçmiş olsun. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olcay Sert Posted April 8, 2017 Report Share Posted April 8, 2017 15 saat önce, Servet Ö. yazdı: Bu gün 5 tane daha çekildi. Üstte 2 altta 2 dişim kaldı. Çakma drakula olduk iyi mi... Merhaba çorba ben iyiyim sen nasılsın... kalan sağlar bizimdir, diyecem ama onlarda gitcek yakında. kemik suyuna şehriye çorba tavsiyemdir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Servet Ö. Posted April 10, 2017 Author Report Share Posted April 10, 2017 Ve alt ust olacak sekilde protezler tamam. Alisabilir miyim bilmiyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Osman Türkol Posted April 10, 2017 Report Share Posted April 10, 2017 zamanla alışırsın tekrar geçmiş olsun 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caner Göktaş Posted November 3, 2018 Report Share Posted November 3, 2018 Hocam gerçekten önemli bir mevzu bence bu. Çünkü çekilecek bir ağrı değil bu diş ağrısı. İnsan yaşamadan anlamıyor tabi ne olup ne olmadığını. Ben daha doğru fırçalamayı bile bilmediğimi fark ettim araştırınca konu üzerine. Şu makalede doğru bakım tekniklerinden bahsetmişler;https://bilgihanem.com/agiz-ve-dis-bakimi-nasil-olmalidir/ Bunların hangisini yapıyordum hiçbirisini sanırım ? Sonra ağrıyan dişlerle baş başa kalıyorum tabi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serkan erden Posted November 3, 2018 Report Share Posted November 3, 2018 Ben bu yaz tatile cebimde antibiyotik iğnelerle gittim. Doktorun 1 yıl önceki tavsiyesini dinlemedim ve tam izne çıkacağım gün şiddetli ağrı ile tanıştım. Apse olduğu için çekim yada tedavi yapılamadı. 6 tane iğne ve şiddetli ağrı ile tatile gittim. (buna tatil denirse). Sonuç olarak gecenin 12sinde yollarda hastane aramak ve otelde iğne yaptıracak biyer aramakla geçen 5 gün. İhmal etmeye gelmeyecek en önemli bölgemiz dişlerimiz.. Geçmiş olsun.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts