Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Mondeo Mu Yeni Kuga Mı ?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Katılıyorum Cem Bey

• Yanıt 37
  • Görüntüleme 8,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hatun'a Kuga bana Mondeo çocuğa Fiesta Focus hizmet aracı Neden birini seçiyoruz ikisinide alin Düşünün ikisinide alabiliyorsunuz. Hangisinin anahtarı sizde Başka sorum yok...

• 3008 üst donanım seviyesinde kugadan ucuza geliyor. Araç nispeten hafif olduğu için de performans değerleri daha iyi. Ama hem sağlamlığı, hem içindeki oyuncakların 3-4 sene sonraki hali, hem kaskosu,

• çok net ifadeler kullanmaktan pek hoşlanmasam da bu sefer kendimi tutamıyorum ve "kesinlikle yeni KUGA" diyorum... Ben ki suv sevmeyen adam bu araca aşık oldum!

Yanıtlama zamanı:

Yani kesin kuga yada mondeo alacam diyorsanız..

benim şahsi görüşüm ben olsam mondeo alırdım. focusdan sonra.. 

Motor güç olarak ben şahsen 115 hp focusu atak buluyorum.. Aynı tadı mondeo vermez derseniz motor gücü olarak.

Yeni bi focus alın 2017 :)

Yanıtlama zamanı:

Mondeo güzel arabada 1.6 motor bence de yetersiz. Boyutlarına göre bagaj hacmi de küçük.

Kuga vs Mondeo arasından Kuga derim, birincisi daha yeni kasa, daha yeni motor, sunroof yerine panaromik cam tavan, SYNC3

Üstelik st-line demişsiniz. Karartılmış farlar, siyah jantlar güzel görünüyor. Mondeonun estetik açıdan daha güzel yanı ise ön konsolu

Erhan Ersöz tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Hatun'a Kuga bana Mondeo çocuğa Fiesta :)
Focus hizmet aracı :)
Neden birini seçiyoruz ikisinide alin :)
Düşünün ikisinide alabiliyorsunuz. Hangisinin anahtarı sizde ;)
Başka sorum yok...

Yanıtlama zamanı:

Başka markaların başarılı araçları var onları düşünün derim
Örnek vw passat nissan kaşkayi:)

Yanıtlama zamanı:

Bence iki araç arasında kalınmaz (Ford'a özel otosan vb indirimi yoksa) :) 

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Cem Boneval yazdı:

Yapma...

+1 de benden

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
13 saat önce, Murat Kavuk yazdı:

Bence iki araç arasında kalınmaz (Ford'a özel otosan vb indirimi yoksa) :) 

Murat Bey, peki o fiyata siz ne düşünürdünüz ikinci el  olmamak kaydıyla ... D segmenti ya da suv olarak.... 

Ozan F. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Ben yere yakın olmayı tercih ederdim. 

Yanıtlama zamanı:

Araçların fiyatlarına bakmadan yorum yapıyım. İkisinde değil. Eğer farklı olmak sıradışı olmak gibi bir çabam yoksa mondeo ya da kuga almazdım. Herkes gibi passat yasa tiguan alır geçerdim. Zaten çok alternatif de yok. Özellikle passat highline iç mekan olarak çok iyi hissettiriyor. 

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Bahadır Atay yazdı:

Araçların fiyatlarına bakmadan yorum yapıyım. İkisinde değil. Eğer farklı olmak sıradışı olmak gibi bir çabam yoksa mondeo ya da kuga almazdım. Herkes gibi passat yasa tiguan alır geçerdim. Zaten çok alternatif de yok. Özellikle passat highline iç mekan olarak çok iyi hissettiriyor. 

Passat için haklısınız bişey demem fahiş fiyatına rağmen ama tiguan konusunda çok mantıklı tercih olmaz bence..

1.4 150 beygir comfortline dsg fiyatı 145.000 tlcik..ve comfortline hiç gitmiyo yeni kasaya highline bile anca kurtarıyo yeni görüntüyü..

1.5 dizel otomatik kuga st line 147000 

İkisi arasında bu şartlarda tiguan seçenler bence net marka fanatiğidir..

Suvda tiguana gelene kadar ve fiyatlar buralara çıktıysa crv de tercihler arasında olmalı..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.