Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 201214 yıl Yazar comment_43465 dik park yapıyormuydu bu Ford'daki halla halla.... Valla o kadar dedim yok dik park yapmıyor yok eski bu biraz felan utandım şimdi... Yakup abi duymasın... :D Dik park etmeyi bilmeyen, şöförüm demesin Hasan Vw ciler gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 201214 yıl comment_43469 dik park yapıyormuydu bu Ford'daki halla halla.... Valla o kadar dedim yok dik park yapmıyor yok eski bu biraz felan utandım şimdi... Yakup abi duymasın... :D allah'ını seven üstüme toprak atsın hasan'ım şaka yaptım yaw, etme gözünü seveyim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 201214 yıl comment_43470 deneyip görmek lazım... Bilmiyorum onu.. Edit: Dik park yapıyormuş... laaaaaaaaayyyyyn, bi de msjı da editlemiş.. olm fazla kimse görmeden sil çabuk sil... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 201214 yıl comment_43472 Dik park etmeyi bilmeyen, şöförüm demesin Hasan Vw ciler gibi öhüöhü..... ne diki yav gerekirse çapraz park ederiz.. önemli olan teknolojisi.. Yapabiliyor mu yani.. Ama her tarafı kontrol ettiğinden eşit bir şekilde park ediyor.. Hemide kendi kendine çıkıyor.. Lütfen yani.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 201214 yıl comment_43473 Abovvvvv keklenmişiz yav... Ayıp ama lütfen ben de yok biliyorum diye bayağı yerin dibine girdiydim ne yaptın sen Alperen abi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 201214 yıl comment_43474 Abovvvvv keklenmişiz yav... Ayıp ama lütfen ben de yok biliyorum diye bayağı yerin dibine girdiydim ne yaptın sen Alperen abi... insan ne yaparsa kendine yapıyor hasanım.. ben bişi yapmadım.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 201214 yıl comment_43475 insan ne yaparsa kendine yapıyor hasanım.. ben bişi yapmadım.. Ayıp ama bende heyecan yaptım.. Bayağı da bozulduydum.. (Ben bu mesajları gece kaldırmazsan... ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 201214 yıl Yazar comment_43478 öhüöhü..... ne diki yav gerekirse çapraz park ederiz.. önemli olan teknolojisi.. Yapabiliyor mu yani.. Ama her tarafı kontrol ettiğinden eşit bir şekilde park ediyor.. Hemide kendi kendine çıkıyor.. Lütfen yani.. Hepsi insan ürünü hepsini tüm firmalar yapar, taktik bunlar taktik, sırayla herşey.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 201214 yıl comment_43480 Hepsi insan ürünü hepsini tüm firmalar yapar, taktik bunlar taktik, sırayla herşey.. Şakayla karışık diyorum yakup abi fordun bunu yapabileceğini biliyoruz yani... Hem birde kendi ayıbımı örtmek için olabilir belki.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 201214 yıl comment_43482 Biraz daha sıfır park ettirselermiş daha eğlenceli olurmuş çok mesafe kalmış kenarla aracın arasında. Zaten bağlamışsın aracı düşme ihtimali yok ne diye daha düzgün reklam yapmıyosun arkadaş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 201214 yıl Yazar comment_43487 Mertcan olay o zaten, engel ile aynı seviyede park ediyor yani kaldırıma sıfır, içeri park etmesi hata olur İnsan hayatını garanti altına almadığın tüm reklam ve çekim sence yapılabilir mi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 201214 yıl comment_43496 O kadar gerilim vermişlerki ben arabayı karşı çatıya atlatcaklar sandım,fazla şişirmişler reklamı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 201214 yıl comment_43516 Focus 3 dik parkta yapar Hasancım..Ben yaptım oldu )) Şöyle..Gelirsin iki arabanın arası boşsa,araya girersin,sensörlerle ...Kendi kendine park etmiyor diye ortada bırakacak halin yok değilmi....Keh keh küh.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 201214 yıl comment_43532 Focus 3 dik parkta yapar Hasancım..Ben yaptım oldu )) Şöyle..Gelirsin iki arabanın arası boşsa,araya girersin,sensörlerle ...Kendi kendine park etmiyor diye ortada bırakacak halin yok değilmi....Keh keh küh.... Ya bu dikine parkı ben yanlış mı anlıyorum, böyle bir şey, değil mi? Ocak 19, 201214 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın