Muhammed E. Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2017 25.05.2017 - 22:30 tarihinde, Mesut Kibar yazdı: Hayirli olsun. Çok yakismis. Güle güle kullanin. Bende de var Muhammed hocam bilir, kac aydir taktiramadim hala bulunduğum yerdeki servis pek ilgisiz ( muğla) takamayiz dedilerdi.ikinci kez bi daha sansimi deniyecem servise gittigimde bakalim takacaklar mı. Mesut hocam yakında olsanız takardık inanın aslında zor değil benim anlattığım şekilde bakıp yaparsanız 1 saat bile sürmüyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Günçiçeği Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2017 Ürünü sipariş etsek bir elektrikçide taktırsak uygun olur mu acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed E. Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2017 4 saat önce, Gökhan Günçiçeği yazdı: Ürünü sipariş etsek bir elektrikçide taktırsak uygun olur mu acaba Uygun derken? Yapabilir mi diyorsanız kendi başına yapacağını hiç sanmıyorum ama bu konuda eklediğim resimleri gösterirseniz herkes yapar. Kablonun numarası belli zaten. Far sökümü de videoda var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Şimşek Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2017 Yahu çok güzel olmuş bu yaa... Ellerine sağlık. Gönül isterdi elektrikten anlayan biri olayım ama nasip olmadı henüz umarım satın aldıktan sonra yaptırabilecek birini bulabilirim... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed E. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2017 4 saat önce, Ozan Şimşek yazdı: Yahu çok güzel olmuş bu yaa... Ellerine sağlık. Gönül isterdi elektrikten anlayan biri olayım ama nasip olmadı henüz umarım satın aldıktan sonra yaptırabilecek birini bulabilirim... Çorum dayım ben yolunuz düşerse bi çay içene kadar hallederiz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Şimşek Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 Ahhh keşkee Eskişehir'de olsaydınız 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan Yücel Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2017 çok güzel olmuş, tip b nin makyajsız kasa için olanı var mı acaba? sis farı yuvarlak olan önceki kasa için? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed E. Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2017 5 saat önce, Ertan Yücel yazdı: çok güzel olmuş, tip b nin makyajsız kasa için olanı var mı acaba? sis farı yuvarlak olan önceki kasa için? Bilemiyorum Aliexpress de araştırmak gerek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
volkan Bend Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2017 Aynı satıcıdan bende aldım arkadaşlar pazarlık yaptık ama 80 dolardan aşağı vermedi.tip b olan sarı beyaz.ankara'da servis ile görüştüm 60 TL ye bağlarım dedi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed E. Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2017 21 saat önce, volkan Bend yazdı: Aynı satıcıdan bende aldım arkadaşlar pazarlık yaptık ama 80 dolardan aşağı vermedi.tip b olan sarı beyaz.ankara'da servis ile görüştüm 60 TL ye bağlarım dedi. Demek ki aynı fiyatlar hala. Güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Zeki Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2017 Ford eBay 2015-2017 Odak için farlar: http://goo.gl/8SvZoU farlar harika olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Akbaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2017 Arkadaşlar iyi akşamlar ali expresste 11.11 indirimi mevcut beyaz ve sinyal verince turuncu olan drl den alıcam 80 dolara montaj nasıl oluyor bilgi verebilirmisiniz biraz ufak bi yerde yaşıyorum malum ustalar pek alışık değil birde ürün gümrüğe takılıyor mu şimdiden tşk https://m.tr.aliexpress.com/item/32505538798.html?spm=a2g0n.shopcart.0.0.68bffda7khJgz7#autostay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2017 2 saat önce, İsmail Akbaş yazdı: Arkadaşlar iyi akşamlar ali expresste 11.11 indirimi mevcut beyaz ve sinyal verince turuncu olan drl den alıcam 80 dolara montaj nasıl oluyor bilgi verebilirmisiniz biraz ufak bi yerde yaşıyorum malum ustalar pek alışık değil birde ürün gümrüğe takılıyor mu şimdiden tşk https://m.tr.aliexpress.com/item/32505538798.html?spm=a2g0n.shopcart.0.0.68bffda7khJgz7#autostay gümrük şans biraz eskiden olsa büyük ihtimalle takılmaz derdim ama şuan bir şey diyemiyorum. takılırsa %18-%20 vergi ödeyip alırsınız. Montajını kendisine elektrikçi diyen herkes yapar, basit bir işlem. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Akbaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2017 07.01.2017 - 15:53 tarihinde, Mesut Kibar yazdı: Muhammed bey merhaba ayni üründen bende aliexperssten 80 dolara aldım. Ama daha montaji yapilmadi. Firsat bulursam oto elektrikciye yaptiricam. Siz kendiniz yapmissiniz montaji elinize saglik cok yakismis. gümrük vergisine takıldınız mı Mesut Bey Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Seydi A. Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2017 Gerçekten çok güzel çok şık görünüyor. Paylaşım için teşekkürler. Herhangi bir arıza ışığı yakıyor mu ? Bugüne kadar sorun yaşadınız mı ? @Muhammed E. @Mustafa Çelik 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap