Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

MustafaCelik

Üye
  • Toplam İleti

    14
  • Katılım

  • Son ziyaret

MustafaCelik Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    zonguldak
  • Arabam:
    15 Focus Mca 1.6 Tdci Titanium
  • Meslek:
    İSG UZMAN
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

MustafaCelik's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

5

Toplam Beğeni

  1. Saim cerit bey yaşanan durumun normal olduğu bir sorun teşkil etmeyeceği söylendi.Bu şekilde kullanıyoruz aracı.
  2. mustafa bey merhaba, Verdiğiniz bilgiler çok faydalı oldu çok teşekkür ederim.
  3. Mustafa bey verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Aracıma 120 000 km de triger seti devirdaim termostat baskı balata tümü orjinal olarak değişti.Araç 135000 conta değişimi yapıldı arabada motorda ısıtma soğutma hızlanma hiçbir sorun yok .Bu bakımlardan önce hararetin ani düşüş problemi hiç olmazdı.Parça değişiminden sonra bu ani hararet değişimi ortaya çıktı.önceden olmayıp sonradan ortaya çıkması nedeniyle aracımda sorun mu var diye merak etmekteyim.
  4. tamam yunus bey bir çözüm bulursam paylaşırım. Usta müşürü değiştirdi yinede çözüm olmadı.Araştırayım dedi ama sonuç yok.
  5. Yunus Gül bey devirdaim değiştirirseniz gözlemlerinizi yazarmısınız.ustalar sorunu tespit edemiyorlar.çözüm olursa bende uygularım.
  6. benim araçtada hararet aniden düşüyor tekar 90 çıkıyor usta nedenini bulamadı genel yorumlara baktım normalmi yoksa araçta bir sorunmu var ?
  7. Adem bey merhaba, Aracınız su eksiltme problemi yapıyor ise conta yanığı olma ihtimali çok yüksek .benim aracımda hiçbir problem yoktu sadece su haznesinde hava basıncından kaynaklı su eksiltme problemi vardı tecrübeli bir usta sayesinde motor zarar görmeden conta değişimi yaptırdım.Conta yandığı için hava problemi meydana geliyormuş.Motorun conta değişimini ve motor blok kontrolünü yaptırmanızı tavsiye ederim.iyi günler dilerim.
  8. @Seydi A. Seydi bey ledler araçta herhangi bir problem oluşturmuyor arıza ışığı yanmıyor.
  9. Teşekkür ederim Muhammed hocam bende sizin önerdiğiniz firmadan aldım sağolun üçü bir arada olsaydı bende onu alırdım ama malesef yok --3 dakika sonra eklendi-- Mesut hocam merhaba, Servistekiler uğraşmak istemiyorlar aslında muhammet hocamın paylaştığı şemaya bakarlarsa montajı çokta zor değil. Benim size tavsiyem arabanızı düzenli olarak servise götürüyor iseniz servis yetkilileri ile önceden görüşün bu konuyu paylaşın derim.
  10. Sağolun burhan bey ben servise 50 tl verdim fakat servisten servise değişir serviste biz takamayız da diyedebilirler servisteki kişilere bağlı.
  11. Ledler 20 günde geldi bugun servise taktırdım.Çok güzel görünüyor led alacaklara tavsiye ederim. --8 dakika sonra eklendi-- Aldığım Ledler sinyallerde ve dörtlülerde sarı yanıp sönüyor. mustafa focus led.mp4
  12. Tamam montajı yapıldıktan sonra inşallah fotoğraf paylaşacağım.iyi günler dilerim.
  13. Muhammed hocam çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için bende sizin tavsiye ettiğiniz firmadan beyaz ve sarı olandan sipariş verdim inşaallah elime ulaşırsa servise taktıracağım.Sizin model çok hoşuma gitti b tipi sipariş verdim bende.iyi akşamlar dilerim.
  14. Muhammed hocam merhaba, led takılması konusunda araştırma yaparken aracınızı gördüm ledler çok güzel gözüküyor.bende sipariş vermeyi düşünüyorum.gündüz beyaz led çok güzel gösteriyor.geceleri maviye dönüyor sizin ledler şimdiye kadar pek karşılaşmadım kullanışı nasıl memnunmusunuz akşamları nasıl duruyor.aslında benim için daha önemlisi sürüş güvenliği karşımdaki kişilerin dikkatini dağıtmamak ve görüşünü engellememek mavi ledlerin herhangi bir dezavantajı varmı. hangi tür led takmamı tavsiye edersiniz konu hakkında tavsiyelerinizi bekliyorum.teşekkür ederim.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.