Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Kasım 30, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 30, 2016 Şöyle bir kıyaslama yapmak istedim. Eski ve yeniyi yapacaktım sadece yanına dört rakibini ekledim. Uzunluk, aynasız genişlik, yükseklik, aks mesafesi, 100 ps civarı manuel t. dizel ve t. benzin ort. yakıt tüketimi, arka diz mesafesi ve sürtünme değerleri mevcut. Afiyet olsun... Not: Fiesta'nın diğer detayları da çıkınca tabloyu genişletebiliriz. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2016 Yakıtta Fiesta Fransızlardan daha iyi değerde olduğuna göre tercih sebebi olacaktır. Tabi satış fiyatı da önemli. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2016 1 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Yakıtta Fiesta Fransızlardan daha iyi değerde olduğuna göre tercih sebebi olacaktır. Tabi satış fiyatı da önemli. Abi bu farklar günlük hayatta araç aldırmaya yönelik fark oluşturmaz. Ona bakıyorsa kişi ohoo işi var onun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2016 Niye öyle diyorsun. Clio kullanan kime sorsan "niye aldın" diye? İlk vereceği cevap "abi kokluyor" olacaktır. Arka koltuk diz mesafesini sorsan cevap bile veremez. Aslında ilk aklıma gelen filo satışı oldu biraz ondan yakıt meselesine büktüm meseleyi. Bir de segmentinde vazgeçilmezi kadın müşteriler var. İç dizayn ve şanzıman belirleyici olabiliyor. Bir de kocaları 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2016 clionun diz mesafesi kötümü ya? 5 kişi sığıyoruz valla. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bahadır Atay Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 Fabrika verileri bir ölçü değil malesef hele ki ford da. Yol bilgisayarı yanlış gösteriyor.(focus 1,2 ve 2.5 için konuşuyorum) Ama yeni fiesta çok güzel özellikle iç mekan süper. Sonunda o gıllicik bilgi ekranlarından kurtulmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan erden Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 insanlar araç alırken ilk önce tipine bakıyor. içi dışı sonraki mevzular. bence en yakışıklısı i20 sonra 208. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 Bir saat önce, Bahadır Atay yazdı: Fabrika verileri bir ölçü değil malesef hele ki ford da. Yol bilgisayarı yanlış gösteriyor.(focus 1,2 ve 2.5 için konuşuyorum) Ama yeni fiesta çok güzel özellikle iç mekan süper. Sonunda o gıllicik bilgi ekranlarından kurtulmuş F. verisi ile y.b. verisinin ne alakası var ? --1 dakika sonra eklendi-- 7 saat önce, Ozan Kar yazdı: clionun diz mesafesi kötümü ya? 5 kişi sığıyoruz valla. İyi olmalı en geniş aralık onda. Diz'i ayrı olarak vermemişler. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2016 9 saat önce, Ozan Kar yazdı: clionun diz mesafesi kötümü ya? 5 kişi sığıyoruz valla. Kötü olması değil anlatmaya çalıştığım. Müşterisi buna ne kadar önem veriyor. Ortalama mantığımız az yaksın, ikinci eli iyi olsun falan filan. Bir de 1.5 dci motorun seriliği etkili olabilir belki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2016 İki şeye takıldım. Birincisi yeni Fiesta daha yüksek gibi dururken daha alçakmış. İkincisi diz mesafesi daha kısa olmasına rağmen i20 arkası Fiesta'ya göre çok daha rahat, tecrübeyle sabit. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2016 Bu benzinli ortalama tüketimleri nasıl hesaplıyorlar pek meraktayım. Bir de standart garanti ve iyi niyet garanti sürelerini de mi eklesek? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2016 51 dakika önce, Mertcan Çelik yazdı: iyi niyet garanti sürelerini Böyle bir süre var mı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Nural Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2016 Bence sağlam rakip 208 gibi duruyor. görünüşe gelince yeni fiesta makyaja ihtiyaç duyar gibi. ön far değişmeli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2016 5 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Böyle bir süre var mı Dün abimin qashqai'yi servisten alırken sordum 2 yıl normal 3. yıl iyi niyet dediler anlaşılması daha güç bir şekilde. Yıllara göre üretilen araçların bazı parçalarının iyi niyet garantisi oranları da değişiyormuş. 2014'lerin aküsünde 25% öderken 2015'lerin aküsünde 50% ödüyoruz mu öyle bir şeyler didi satış temsilcisi abla. Atkı ve bere de hediye ettiler! --0 dakika sonra eklendi-- Son cümlenin meali: "Üşüyoruz Otosan reizzz" Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2016 Otosan 4 yıl veriyor. Artık (En azından Kasım ayında böyleydi.) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap