Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Vw Cc Bitirildi, Yeni Vw Arteon Geliyor...

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

karsinizda-volkswagen-in-yeni-krali-arte

2015-549703-volkswagen-sport-coupe-conce

Geçen yıl Super Coupe Concept adıyla fuarda yüzünü gösteren aracı yakında yeni adıyla yollarda görmeye başlayacağız; Yeni VW ARTEON

Passat'ın kısmen daha spor ve genç görünümlü bir modeli olan CC üretiminin geçen hafta itibariyle sonlandırıldığı açıklandı. Yani artık VW CC ismi tarihe karışıyor. Aslında tarihe karışan sadece ismi desek yeridir. Zira yerini alacak olan yeni VW ARTEON, VW CC ile aynı anlayış ile üretilmiş bir araç. VW grubunun artık hemen her aracını üretmeye başladığı meşhur esnek MQB platformu üzerinde yükselecek aracın güncel B8 Passat ile çok benzer bir altyapıyı paylaşacağı konuşuluyor.

Yeni ismiyle VW ARTEON resmen ilk kez Mart 2017 Cenevre otomobil fuarında karşımıza çıkacak, muhtemelen 2017 2. çeyreğinde yollarda görmeye başlayacağız. Öngörüm o ki 2017 Haziran gibi Türkiye'de bayilerde görmeye başlarız sanıyorum. VW CC düşünen kullanıcıların bu durumdan haberdar olmalarında yarar var. Zira bayiler mevcut CC leri bitirmeden bu durumdan pek bahsetmeyeceklerdir. ,)

Şahsi kanaatim o ki daha genç ve spor bir potansiyel Passat müşterisi için keyifli bir seçenek olacaktır. Şayet 240 Hp 2.0 TDI 4 Motion DSG seçeneği ile birlikte güncel Passat niteliklerine ilaveten kabin için ses yalıtımı konusunda daha iyi bir araç olmayı başarırsa, premiumlardan nispeten daha iyi fiyatıyla çok mantıklı bir alternatif olacaktır.

Abdussamed Acar tarafından düzenlendi

• Yanıt 32
  • Görüntüleme 6,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Abdussamed Acar
    Abdussamed Acar

Ve Cenevre'de yeni adıyla resmi tanıtımı yapıldı, bir kaç ay içerisinde Türkiye dahil tüm avrupa yollarında...   YENİ ARTEON          

• Abdussamed Acar
    Abdussamed Acar

Şahsi fikrim araç gerçekten şık olmuş... Daha önce söylediğim gibi kabin içi ise güncel B8 Passat ile neredeyse birebir aynı zaten...   Bu araç 2.0 TDI 240Hp 500Nm 4Motion DSG makine ile kay

• Analog saati gördüm bile, kesin alıyorum 

Posted Images

• 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ve Cenevre'de yeni adıyla resmi tanıtımı yapıldı, bir kaç ay içerisinde Türkiye dahil tüm avrupa yollarında...

YENİ ARTEON

868f83c9ba04c70abbfe060645b808fb.JPG

30600afff4baf53275cc5304d4e3df47.JPG

1cc07ab7da204f7e9bc0e81fe502803e.JPG

119a8b15840448b72199763044af9de8.JPG

f57648b41e931c577d21aa6f2ed830b5.JPG

09c0a34dde7a1dd20995e784488bdf28.JPG

Abdussamed Acar tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Şahsi fikrim araç gerçekten şık olmuş... Daha önce söylediğim gibi kabin içi ise güncel B8 Passat ile neredeyse birebir aynı zaten...

Bu araç 2.0 TDI 240Hp 500Nm 4Motion DSG makine ile kaymaklı ekmek kadayıfı olur... Tabi ki fiyatı görmeden bu yorum erken olur :)

Yanıtlama zamanı:

vag grubu halk a5i yapmış. bence iyide yapmış. benim en çok sevdiğim kesimi liftback olması.

17-2017-volkswagen-arteon-geneva-1.jpg

Yanıtlama zamanı:

Değiştirin artık şu iç dizaynını!!! Yeter ya bıktım artık bu iç dizaynı görmekten gına geldi. 

Yanıtlama zamanı:

dışı gayet şık ve hoş olmuş. ön farları mükemmel geldi bana ama 14' Polo'm vardı, aynısı içi neredeyse değiştirin güzel birşeyler yapın daha iyi olacaktır.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Değiştirin artık şu iç dizaynını!!! Yeter ya bıktım artık bu iç dizaynı görmekten gına geldi. 

Bu tasarım yeni Passat ile değişmiş hali zaten, VW de radikal değişiklik beklemeyin...[emoji4]

Yanıtlama zamanı:

VW kaliteli, kabul..2004 model golf var eniştemde..Araç şuan bir çok araçta sunulmayan opsiyonlarla dolu..Daha konforlu, sağlam, güven veriyor..Sorun yaşamadı pek, 13 yaşında dile kolay..Lakin önceden daha şık idi görünüşler, oval, keskin(bora, golf, passat vs.) fark ediliyordu hangisi olduğu..Şimdi belirli yaşlar misali, büyünce abisi olacakmış gibi her arabası..Matruşka misali, aynı tip, farklı boyut..Polo, golf, jetta, passat, arteon hepsi benzer sadelik, dizayn vs. sadece 1-2 tık eksik özellik ve iç görünüş farkları..radikal karar alıp değişim şart..Yahu makyaj malzemesinde aynı ürünü kullana kullana yıpranan kızlar misali araç yüzleri..Zaten adın oluşmuş, dene, değiştir..Alası gelmiyor insanın, ne diyelim.

Yanıtlama zamanı:

Talismana ve Passata benziyor ama dikkatli bakınca küçük detaylar aslında çok farklı olduğunu,çok daha güzel olduğunu hissettiriyor,özellikle sarı rengin ilk kez bir araca bu kadar yakıştığını düşünüyorum:yemek:

ÖTV artışından önce CC modeli vw de pek rastlamadığımız tam f/p aracıydı özelliklede Exclusive versiyonu,bayiler 120 binlere bırakıyordu ama şuan ki fiyatlar malum.

İç tasarımını pek beğenmesem de 1.5 tsi evo motorun iyi olacağı düşünüyorum ve küçükte olsa ilerde güzel günler gelme ihtimali gerçekleşirse alınacak bir araç olacaktır

Umutlarımız ve geleceğimizin İZMİR MARŞI gibi güzel olmasını dilerim

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.