Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 20169 yıl Yazar comment_389941 Avrupa'da 10. sırada bu velet. Ford Ecosport 30.231 (2016 H1), 18.298 (2015 H1) adet, fark %65. Pazar artışı (%28) En çok satan modeller ise 120K 95K 89K 75K 59K gibi sıralanıyor. Bu makyaj ve 4WD/otomatik kombini ile 2018 H1'de satışını rahat ikiye katlar ilk beş banko diyorum. Romanya üretimi ile ucuzlayacak daha da kuvvetlenir eli. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 20169 yıl comment_390051 Ya hala ısınamadım bir türlü. İç kısmına hiç bir lafım yok. Fakat dıştan bana göre sorunlar var ve baştan tasarlanmadıkça ısınamaycağım gibi. Sorun tip değil kesinlikle hatta önü güzel bile denebilir. Fakat arkasında bence oran sorunları var tekerlek yerlerinde ve boyutlarındada.. Arkası belki daha hareketli bi stop tasarımıyla geçebilir fakat tekerlekler düşündürücü.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 20169 yıl Yazar comment_390052 Şimdi, Kutluhan A. yazdı: Ya hala ısınamadım bir türlü. İç kısmına hiç bir lafım yok. Fakat dıştan bana göre sorunlar var ve baştan tasarlanmadıkça ısınamaycağım gibi. Sorun tip değil kesinlikle hatta önü güzel bile denebilir. Fakat arkasında bence oran sorunları var tekerlek yerlerinde ve boyutlarındada.. Arkası belki daha hareketli bi stop tasarımıyla geçebilir fakat tekerlekler düşündürücü.. B sınıfı SUV'ların tamamında o çarpıklık var hepsi de çirkin Bence en azından. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 20169 yıl comment_390053 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: B sınıfı SUV'ların tamamında o çarpıklık var hepsi de çirkin Bence en azından. Mokka x hariç tamamen katılıyorum. Fakat bu araç Avrupalı değil de Hindistan'a Brezilya'ya ait gibi duruyor. Makyaj yerine yeni bir kasayla devam etseydi daha iyi olabilirdi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 20169 yıl Yazar comment_390055 6 dakika önce, Kutluhan A. yazdı: Makyaj yerine yeni bir kasayla devam etseydi daha iyi olabilirdi. Para Ayrıca 2013'te çıkan araba 3 senede öldürmek de mantıklı seçim olmaz kaldıki ilk hedeflenen bölgeler için satışı fena değil. Bence makyaj ile olabildiğince değişiklik sağlanmış, bence yeterli. Ucuz ve sağlam olsun yeter. --52 dakika sonra eklendi-- 6 dakika önce, Kutluhan A. yazdı: Mokka x hariç tamamen katılıyorum. Fakat bu araç Avrupalı değil de Hindistan'a Brezilya'ya ait gibi duruyor. Makyaj yerine yeni bir kasayla devam etseydi daha iyi olabilirdi. Mokka'nın yanındaki X'i niye empoze ediyorlar onu da anlamış değilim Yeni bir araçmış gibi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 20169 yıl comment_390064 B sınıfı suvlarin sorunu Boy yok en yok ama göbek kocaman. (Yukardan bakıyor gibi yapın) Her oranı ayarlasan bu sefer koca göbekli poposu olmayan bir tip oluyor. Aman bananeyse Melezler her zaman güzel olmaz. Ama herkesin ilgisini çeker. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 20169 yıl Yazar comment_390138 Arkasını sevmiyorduk değil mi --3 dakika sonra eklendi-- Avrupa spekleri gelene kadar E.S. defterini kapattık. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 20169 yıl comment_390143 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Bu kapı daha çooook tartışılır. Hatadan dönmemek derim geçerim. Benim hiç ilgi alanıma giremeyecek bir araç sonuçta... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 20179 yıl comment_414687 Bence bu arka kapı şöfer için sağa doğru açılsa daha iyi olur diye düşündüm bir an Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 20179 yıl Yazar comment_424072 Buna da güncelleme: 2018 model olarak gelmeyece başlayacak Türkiye'ye. Şubat üretimi olursa, Mart sonlarına doğru kesin gelmiş olur. Henüz Avrupa spec tanıtılmadı ama böyle gelir Romanya üretim olarak https://www.focusclubtr.com/topic/11788-ford-ecosport-romanyada-üretilecek/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 20179 yıl comment_428977 Bugün bir ecosport yakaladım ama sanırım eski kasa Hevesim kursağımda kaldı ama olsun ilk kez kamuflajlı araba yakaladım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 20179 yıl Yazar comment_433209 İngiltere'de ST-Line versiyonu yakalanmış. 1-2 ay içinde tanıtılmış olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 20178 yıl Yazar comment_435779 İşte açık hali EU-SPEC ST-LINE. Almanya fuarında kesin tanıtılır bunlar. Tam bir fırlama Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 20178 yıl comment_435783 19 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: İşte açık hali EU-SPEC ST-LINE. Almanya fuarında kesin tanıtılır bunlar. Tam bir fırlama derin mavi st line gözüme hoş geldi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın