Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Welcome!

Register now to access all features. After registering, you can post topics, reply topics, like users content, send private messages.
    This message will be deleted after you register.

Makyajlı Ecosport Tanıtıldı (2018 Başında Türkiye'de)

Yakup Ç. A.

Recommended Posts

Avrupa'da 10. sırada bu velet.

Ford Ecosport 30.231 (2016 H1), 18.298 (2015 H1) adet, fark %65. Pazar artışı (%28)

En çok satan modeller ise 120K 95K 89K 75K 59K gibi sıralanıyor.

Bu makyaj ve 4WD/otomatik kombini ile 2018 H1'de satışını rahat ikiye katlar ilk beş banko diyorum. Romanya üretimi ile ucuzlayacak daha da kuvvetlenir eli.

Ya hala ısınamadım bir türlü. İç kısmına hiç bir lafım yok. Fakat dıştan bana göre sorunlar var ve baştan tasarlanmadıkça ısınamaycağım gibi. Sorun tip değil kesinlikle hatta önü güzel bile denebilir. Fakat arkasında bence oran sorunları var tekerlek yerlerinde ve boyutlarındada.. Arkası belki daha hareketli bi stop tasarımıyla geçebilir fakat tekerlekler düşündürücü.. 

Şimdi, Kutluhan A. yazdı:

Ya hala ısınamadım bir türlü. İç kısmına hiç bir lafım yok. Fakat dıştan bana göre sorunlar var ve baştan tasarlanmadıkça ısınamaycağım gibi. Sorun tip değil kesinlikle hatta önü güzel bile denebilir. Fakat arkasında bence oran sorunları var tekerlek yerlerinde ve boyutlarındada.. Arkası belki daha hareketli bi stop tasarımıyla geçebilir fakat tekerlekler düşündürücü.. 

B sınıfı SUV'ların tamamında o çarpıklık var hepsi de çirkin :D Bence en azından.

Şimdi, Yakup Çağatay yazdı:

B sınıfı SUV'ların tamamında o çarpıklık var hepsi de çirkin :D Bence en azından.

Mokka x hariç tamamen katılıyorum. Fakat bu araç Avrupalı değil de Hindistan'a Brezilya'ya ait gibi duruyor. Makyaj yerine yeni bir kasayla devam etseydi daha iyi olabilirdi.

6 dakika önce, Kutluhan A. yazdı:

Makyaj yerine yeni bir kasayla devam etseydi daha iyi olabilirdi.

Para :D  Ayrıca 2013'te çıkan araba 3 senede öldürmek de mantıklı seçim olmaz kaldıki ilk hedeflenen bölgeler için satışı fena değil. Bence makyaj ile olabildiğince değişiklik sağlanmış, bence yeterli. Ucuz ve sağlam olsun yeter.

--52 dakika sonra eklendi--
6 dakika önce, Kutluhan A. yazdı:

Mokka x hariç tamamen katılıyorum. Fakat bu araç Avrupalı değil de Hindistan'a Brezilya'ya ait gibi duruyor. Makyaj yerine yeni bir kasayla devam etseydi daha iyi olabilirdi.

Mokka'nın yanındaki X'i niye empoze ediyorlar onu da anlamış değilim :D Yeni bir araçmış gibi.

B sınıfı suvlarin sorunu
Boy yok en yok ama göbek kocaman. (Yukardan bakıyor gibi yapın)
Her oranı ayarlasan bu sefer koca göbekli poposu olmayan bir tip oluyor.
Aman bananeyse :) Melezler her zaman güzel olmaz. Ama herkesin ilgisini çeker.

• Like 3

• 4 months later...
  • Yakup Ç. A. changed the title to Makyajlı Ecosport Tanıtıldı (2018 Başında Türkiye'de)

Buna da güncelleme: 2018 model olarak gelmeyece başlayacak Türkiye'ye.

Şubat üretimi olursa, Mart sonlarına doğru kesin gelmiş olur. Henüz Avrupa spec tanıtılmadı ama böyle gelir :yeah: 

Romanya üretim olarak

https://www.focusclubtr.com/topic/11788-ford-ecosport-romanyada-üretilecek/

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
19 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

İşte açık hali :) EU-SPEC ST-LINE. Almanya fuarında kesin tanıtılır bunlar.

Tam bir fırlama :D

IMG_2149.JPG

IMG_2147.JPG

IMG_2144.JPG

IMG_2143.JPG

derin mavi st line gözüme hoş geldi :)