Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 20169 yıl comment_383778 Ford Otosan'ın geliştirdiği ve ürettiği Kurye makyajlanıyor. Önümüzdeki yıl çıkması bekleniyor. Ufak çaplı bir yüz değiştirme olabilir şu an görünen bir şey yok. Yeni KA+ veya Yeni Fiesta'nın iç mekan dokunuşları belki eklenir, kim bilir? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 20169 yıl comment_383780 Trim seslerini kesmeye yönelik çalışmalar da yapsalar iyi olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 20169 yıl Yazar comment_383781 3 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Trim seslerini kesmeye yönelik çalışmalar da yapsalar iyi olur. Trim sesi mi varmış? (Hepsinde tabi ki olmaz ayrı mesele) Şahsuvaroğlundaki 2 kuryede tık yok. Trim sesini tamamını yok etmek özellikle ilerleyen km'ler için çok büyük yük. Ford almayacaksın onun için bu kadar net Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 20169 yıl Yazar comment_383784 2 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Peki, almayız o zaman Soruma cevap, trim sesi mi varmış kurye'de? Maraba makyajsız c-max mi sandın yoksa kuryeyi Küçük araçlarda esneme çok daha az olur, kolay kolay trim sesine neden olmaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 20169 yıl comment_383785 Benim duyduğum çok şikayet olduğu, C-Max teki şikayetler bende olmadığı gibi tüm kuryelerde de olmayabilir... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 20169 yıl Yazar comment_383786 3 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Benim duyduğum çok şikayet olduğu, C-Max teki şikayetler bende olmadığı gibi tüm kuryelerde de olmayabilir... Nerde duydun ? Arabada üst üste geçmiş iki parça neredeyse yok bile nasıl ses geliyormuş fazlaca C-max'te bir dünya ses çıkartayım keşke buluşmada deseydin Kulakların pasını alırdık canım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 20169 yıl comment_383788 2 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Nerde duydun ? Arabada üst üste geçmiş iki parça neredeyse yok bile nasıl ses geliyormuş fazlaca C-max'te bir dünya ses çıkartayım keşke buluşmada deseydin Kulakların pasını alırdık canım. Başka forumlarda duydum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 20169 yıl Yazar comment_383790 2 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Başka forumlarda duydum. PS titremesi gibi, her hafta başka bir kullanıcı gelip 'bu ne yavvv çok sesli' demiş mi? 'Çok şikayet var'ın içini doldurmaya çalışıyorum, şahsen bu tür sadece sonuç içeren cümlelerin yararlı olmadığını düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 20169 yıl comment_383805 Sürekli göğüs ve ön direk yalıtımı yapılıyor, Göğüs bölümünü umarım değiştirirler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 20169 yıl comment_383971 12.10.2016 - 11:01 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Trim sesi mi varmış? (Hepsinde tabi ki olmaz ayrı mesele) Şahsuvaroğlundaki 2 kuryede tık yok. Trim sesini tamamını yok etmek özellikle ilerleyen km'ler için çok büyük yük. Ford almayacaksın onun için bu kadar net Trim sesi falan yok bende Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 20169 yıl comment_384002 Yukarıda "yakalandı" ibareli fotoğrafları nerede çekmişler? Hangi güzide ilimizde? --7 dakika sonra eklendi-- Acaba Otosan bu aracı Yurt dışında mı geliştirip üretiyor? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 20169 yıl Yazar comment_384006 16 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Yukarıda "yakalandı" ibareli fotoğrafları nerede çekmişler? Hangi güzide ilimizde? --7 dakika sonra eklendi-- Acaba Otosan bu aracı Yurt dışında mı geliştirip üretiyor? Mondeo ve Focus nasıl Türkiye'ye geliyorsa, bu da yurt dışında da dolanabilir sanırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 20169 yıl comment_384012 Alt ızagaranın açısı değişmiş. Üst ızgaranın kenarlarını da yeni mondeoda olduğu gibi azıcık keskinleştirmişler. Başka bir fark görünmüyor. Bir ihtimal kaputtaki çizgilerle oynamış olabilirler. İçine de 6" boyutlarında dokunmatik sync 3' de koydu mu tamamdır .. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın