Mustafa Tüfekçi Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 (düzenlendi) Ford'u arasan; sana yakın yerdeki modelleri söyler aslında Son zamanlarda gitmediğimden ben bilmiyoreeee kocaelindeki bayilerde yok hani istanbulda felan denk gelen var mı acaba dedim bayilerde. Mart 2, 2012 Mustafa Tüfekçi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 bu süpriz POWERSHİFT arızasıda ne....yine akıllar karışacak tercih konusunda.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Osman aganın karşılaştırması bence gayet doğru.. Amerikanyalıların powershit dediği kadar var galiba.. Ben otomatik alacaksam tsi jettayı tercih ederdim.. Hem DSG oturdu artık hemde tüketim daha düşük. Ayrıca Jettanın tipi bence focustan daha güzel. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2012 İngiltere Volvo sitesinden 1.6 180lik modelin düz ve PS değerlerini aldım. Onlarda da benzer sayılır (1.6 dizel powershifti daha koymamışlar) 1.6 T düz vites : 0-100:8.3 sn Vmax: 225 kmh tüketim : 5.3/6.6/8.6 !.6 T powershift :0-100: 9.0 sn Vmax: 225 kmh tüketim: 5.5/7.2/10.1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2012 Zaten VW'nin DSG'si dışında performans kaybı yaşatmayan ve tüketimi arttırmayan otomatik vites duymadım daha. VW kullanıcılarının görüşleri de bu yönde mi acaba? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2012 Zaten VW'nin DSG'si dışında performans kaybı yaşatmayan ve tüketimi arttırmayan otomatik vites duymadım daha. VW kullanıcılarının görüşleri de bu yönde mi acaba? Abicim Ben ticari araçta kullandım. 2006 model VW Caddy 1,9 TDI (105) DSG yaklaşık 150bin km kadar kullandım. 2005 model düz vitesinide 35-40bin km kadar kullandım. Performans olarak şöyle söyliyim. Ben o kadar hızlı vites değiştiremem. O derece hızlı geçişler ve hızına görede konforlu sayılabilir. (ticari olmasınında dezavantajı var) Yakıt tüketimi düz olan ile aynı yük yol hava koşullarında hemen hemen aynı. Binek versiyonlardada DSG kullandım ama tüketim karşılaştıracak kadar çok değil. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2012 Powershift henüz yeni bir sistem, Dsg gibi zaman içerisinde defalarca geliştirilecektir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Karahan Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2012 125hp powershiftin vites oranları çok kısa (6.vites 100km/s 2650dd), vites geçişleri dsg kadar hızlı ve net değil, vites seçimleri iyi değil (aşırı yüksek viteste gitmeye eğilimli) fazla yakıt tüketiminin bu sebeplerden kaynaklandığını düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fazıl Arslangiray Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2012 bu sabah arabayla bir yere gittim yokuş çıkarken araba vites değiştirmedi 5bin devirlere yaklaştı bende ayagımı gaztan cektim hemen niye böyle oldu ki ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2012 bu sabah arabayla bir yere gittim yokuş çıkarken araba vites değiştirmedi 5bin devirlere yaklaştı bende ayagımı gaztan cektim hemen niye böyle oldu ki ... Yokuş çıkarken vites'i yükseltirse bayılır normal Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fazıl Arslangiray Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2012 hımm tamamdır modum. sağolasın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2012 Yukarıda fazla yüksek viteste gitmeye eğilimli yazılmış. Dsg de aynı şekilde 60km ile giderken 6.vitese geçer. Ani hızlanmaya calışılmazsa az tüketir. Yüksek vites seçme amacıda bu zaten. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
V.can Akbulut Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 arkadaşlar yorumları okudum. şube müdürümüze bir araç alıcaz. focus style benzınlı ve ya style otomatik. ıkı aracıda buldum. kendısı cok fazla yol yapmıyor. ama cok kararsız kaldı. bende forumdakı arkadaşlara sorarım dedım ama yorumlardan kesın bır sonuc alamadım. bu powershıft nasıl sıkıntı yaratan var mı daha sonradan? uzun zamandır kullanıp tekrar degerlendırebılcek olan bırısı var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 arkadaşlar yorumları okudum. şube müdürümüze bir araç alıcaz. focus style benzınlı ve ya style otomatik. ıkı aracıda buldum. kendısı cok fazla yol yapmıyor. ama cok kararsız kaldı. bende forumdakı arkadaşlara sorarım dedım ama yorumlardan kesın bır sonuc alamadım. bu powershıft nasıl sıkıntı yaratan var mı daha sonradan? uzun zamandır kullanıp tekrar degerlendırebılcek olan bırısı var mı? Çift kavramalaı şanzımanların hemen hepsi manüel şanzımana gröe arıza çıkarma olasılığı göreceli yüksek olan şanzımanlardır. Ancak kullanım konforu nedeniyle bu göreceli risk göze alınır ve çoğu kullanıcı tarafından otomatik şanzıman tercih edilir. Powershift VAG grubunun DSG'si kadar yüksek oranda olmasa bile kendine has sorunları zaman zaman olabilen bir şanzıman, ancak forumda gördüğüm kadarı ile 2 arkadaşta ciddi servis gereksinimi yaratan sorun olduğunu hatırlıyorum. Şu konu incelenebilir: Sonuçta sayın müdürümün konfor merakı var ve otomatik vitesi beğeniyorsa bence alınabilir. Yok yüzde yüz güvenli araç istiyorum diyorsa her ne kadar öyle bir araç yoksa da riske girmeyip manüel şanzımanı tercih eder, hele ki paranoyak eğilimleri varsa. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
V.can Akbulut Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 Çift kavramalaı şanzımanların hemen hepsi manüel şanzımana gröe arıza çıkarma olasılığı göreceli yüksek olan şanzımanlardır. Ancak kullanım konforu nedeniyle bu göreceli risk göze alınır ve çoğu kullanıcı tarafından otomatik şanzıman tercih edilir. Powershift VAG grubunun DSG'si kadar yüksek oranda olmasa bile kendine has sorunları zaman zaman olabilen bir şanzıman, ancak forumda gördüğüm kadarı ile 2 arkadaşta ciddi servis gereksinimi yaratan sorun olduğunu hatırlıyorum. Şu konu incelenebilir: Sonuçta sayın müdürümün konfor merakı var ve otomatik vitesi beğeniyorsa bence alınabilir. Yok yüzde yüz güvenli araç istiyorum diyorsa her ne kadar öyle bir araç yoksa da riske girmeyip manüel şanzımanı tercih eder, hele ki paranoyak eğilimleri varsa. cok tesekkurler cem abı , lınke bakılırsa cok ıc acıcı degıl yazılanlar... bende manuel almasından yanayım. gercı cok km yapmıyor dun 2004 focusunu sattım mudurun 51 bındeydı , Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap