Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Öncelikle merhaba, 2014 benzinli trendx focus fabrika verilerinde maksimum hız olarak 198 km/h gözüküyor. Ancak otoban gibi yollarda bu hızın daha da üstüne çıkılıyor. Çevremdeki insanlar fabrika verilerinin belirlediği hızın üstüne çıkmak motoru yer diyorlar, sizin de fikirlerinizi almak istiyorum.
Soru
Samet Çörekçioğlu
Öncelikle merhaba, 2014 benzinli trendx focus fabrika verilerinde maksimum hız olarak 198 km/h gözüküyor. Ancak otoban gibi yollarda bu hızın daha da üstüne çıkılıyor. Çevremdeki insanlar fabrika verilerinin belirlediği hızın üstüne çıkmak motoru yer diyorlar, sizin de fikirlerinizi almak istiyorum.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
6
5
4
4
Popular Days
Ağs 31
26
Eyl 1
8
Tem 23
7
Tem 26
3
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 6 posts
Volkan Ö. 5 posts
Cem Boneval 4 posts
Servet Ö. 4 posts
Popular Days
Ağs 31 2016
26 posts
Eyl 1 2016
8 posts
Tem 23 2016
7 posts
Tem 26 2016
3 posts
Popular Posts
Kaan Yagizer
...başlığı okuyorum, önce bulaşmayayım dedim ama dayanamadım. Neden o kadar hız yapılıyor? Mantıklı da değil, yasal da ... Saatlerce araç kullanmaya tahammülünüz yok ise binin uçağa, THY art
Servet Ö.
Sogutma sivisinin sicakligindan ziyade keske araclarimizda EOT olsaydi YB'den yag sicakligini gorebilseydik, pek bi hos olurdu. Sahi Turkiyede satilmis hangi Ford araclarda EOT gorebiliyoruz? Yoksa fo
Bekir B.
Dizel için konuşuyorum, bir arkadaşım 650km lik yolun büyük çoğunluğunu performanslı kullandığını hararet yada hızda düşme olmadığından bahsettiğini hatırlıyorum ( 115 lik focus)
Posted Images
Bu soruda 46 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap