Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 20197 yıl Yazar comment_503878 39 dakika önce, H. Cenk yazdı: şu en alttaki uygulamalar adımı Ne işe yarıyor biri bana anlatabilir mi ? Telefon kablo ile bağlı olunca o gidiyor. Telefon BTile bağlı iken orada uygulama arıyor ama bulamıyor. Ne ki o? Ne arıyor da bulamıyor. AppLink; kablosuz gelenler direkt Ford'un anlaştıkları Diğerleri CarPlay ve AA anlaşması ile geliyor onlar kablo ile bağlanıyor. applink Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 20197 yıl comment_503881 En işe yararı Spotify idi oda 2018 ocaktan beri yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 20197 yıl comment_503883 29 dakika önce, Tuncay A. yazdı: En işe yararı Spotify idi oda 2018 ocaktan beri yok Android auto üzerinden var ama değil mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 20197 yıl comment_503888 2 saat önce, H. Cenk yazdı: Android auto üzerinden var ama değil mi? Tabi, kablosuz olanı gitti Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 20197 yıl comment_503891 Spotify kablosuz olarak da çalışıyor aslında. Sadece kontrolleri telefondan yapmak gerekiyor. Müzik bilgisi ve resimler kablosuz olarak sync 3 ekranına aktarılıyor. @Yakup Çağatay Uygulamalar sekmesi cidden gereksiz. İşe yarar bir uygulama yok maalesef. Hepsi AA ve carplay varken ford ile ne uğraşacağım diyor. @H. Cenk ses yeterince kısılıyor, hatta müzik sesi çok az duyuluyor bende. Ama zaten görüntüsü de var. O sesi iptal edebilirsin, ama şiddetini ayarlayamazsın. Mayıs 20, 20197 yıl Murat Kav. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 20197 yıl comment_503929 10 saat önce, Murat Kav. yazdı: Spotify kablosuz olarak da çalışıyor aslında. Sadece kontrolleri telefondan yapmak gerekiyor. Müzik bilgisi ve resimler kablosuz olarak sync 3 ekranına aktarılıyor. @Yakup Çağatay Uygulamalar sekmesi cidden gereksiz. İşe yarar bir uygulama yok maalesef. Hepsi AA ve carplay varken ford ile ne uğraşacağım diyor. @H. Cenk ses yeterince kısılıyor, hatta müzik sesi çok az duyuluyor bende. Ama zaten görüntüsü de var. O sesi iptal edebilirsin, ama şiddetini ayarlayamazsın. Abi bendeki sync3 de ileri geri çalışıyordu direksiyondan bt ile bağlandığımda Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 20197 yıl comment_503930 Bugün SYNC3 çöktü. Başta telefonu görmekte zorlandı. Android auto açılmıyordu (kapalı garajda şebeke interneti olmaması etkili mi acaba ?) Tune in radyoya birkaç favori atamıştım. Sonra yola çıkınca AA açıldı. Tune in radyo arka planda çalarken üstte de haritalar açıktı. Direksiyon tuşları ile tune in radyo kanalları arasında ileri geri yaparken Nr1 a gelince çöktü. ses yoktu. Ekran karardı . Sonra harita ekranı geldi ama ama alttaki tuşlar açılmadı ve simsiyah oldu. Direksiyon ekranında kontrol ettiğimde uzunca bir süre Nr1 için %0 yüklendi falan yazdı. En son SYNC3 fiziksel düğmelerinde ses ayarlarına basınca android auto dan atıp ana ekrana döndü. Yeniden girip Tune in radyo favorilerinde başka radyoya geçebildim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 20197 yıl comment_503976 AA çökmüş sende. Uygulamalardan olabilir. Kabloyu sökmeyi denemedin mi --0 dakika sonra eklendi-- 9 saat önce, Doğan Kurban yazdı: Abi bendeki sync3 de ileri geri çalışıyordu direksiyondan bt ile bağlandığımda Onlar da çalışıyor, ama albüm değiştiremiyorsun mesela Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 20197 yıl comment_504034 16 saat önce, Murat Kav. yazdı: AA çökmüş sende. Uygulamalardan olabilir. Kabloyu sökmeyi denemedin mi --0 dakika sonra eklendi-- Onlar da çalışıyor, ama albüm değiştiremiyorsun mesela Sürekli çöküyor. Sadece tune in radyo var ve hep direksiyon tuşları ile favoriler arası ileri geri yaparken çöküyor. Dün android auto nun yeni versiyonu çıkmış , az önce onu kurdum ayrıca tune in radyoyu kaldırıp yerine mytuner kurdum. Bir de öyle deneyeceğim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 20197 yıl comment_506522 AA yeni versiyon çıkmış galiba . İndirdim kurdum ama denemedim. Benim hafta sonundan beri myTuner gene çalışmıyor. Bağlantı problemi yok çünkü 4g internet bağlantısı var görünüyor ve aynı anda maps navigasyon çalışıyor , fakat MyTuner çalışmıyor. .Ben de yolda kenara çektim telefondan myTuner açtım bir istasyon seçtim. Ses gelmeye başladı fakat öyle de kumandalar kumanda etmiyor. İstasyon değişmeden işe geldim. MyTuner ı kaldırıp yeniden kurdum, android autoyu güncelledim umarım akşam düzelir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 20197 yıl comment_506528 33 dakika önce, H. Cenk yazdı: AA yeni versiyon çıkmış galiba . İndirdim kurdum ama denemedim. Arayüz değişecek yakında ancak resmi olarak yayınlanmadı. Server side bir update ile gelecek bu arada. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 20197 yıl comment_506530 Arayüz değişsin artık, birde şu kablo bağlama olayından bir kurtulabilsek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 20197 yıl comment_506772 Sorunum devam ediyor. Telefonu bağlıyorum. SYNC, google play müzik, haritalar hepsi güzel güzel çalışıyor. Fakat MyTuner ya açılmıyor. Ya açılıyor sadece tek istasyon çalışıyor. 3-4 kere myTuner ı kaldırdım, geri kurdum. Kayıt oldum nafile. Bu sabah da yeniden kurma sonrası kumandadaki geri tuşu çalışmıyordu. En son istasyondan geri dönüş yok ama ara istasyonlarda ileri geri çalış normal çalışıyor. Anlamadım ben bu işi Türkiyede playstore üzerinden inmiyor . Bize yasak My tuner. Sanırım apkmirror dan indirdiğim için böyle. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 20197 yıl comment_507358 Aranızda SYNC3 aracını servise vs bırakırken vale moduna alan var mı ? Bu vale modu sadece SYNC3 ü kapatıyor değil mi dolayısıyla vale sizin contactlarınıza vs ulaşamıyor. Arabada gazlamamasını sağlamak için MyKey lazım herhalde. Bakıma veya yıkamacıya verirken vale modunu açmak mantıklı herhalde Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 20197 yıl comment_507390 Ben hiç açmadım. My key de kullanmadım. Bence gereksiz detaylar. Ama işine yarayan olacaktır elbette. Mesela 18 yaşında oğlum olsa ve arabayı alacak olsa; ilk işim my key olabilir ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın