Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 20197 yıl comment_494984 2 dakika önce, Murat Kav. yazdı: Orjinal navide avrupada trafik bilgisi var. Ayrıca istediğin an gözünün önünde harita olması bence çok güzel. Telefonla uğraşmıyorsun. Ben otosanın mantığını anlamadım. İnatla navi getirmiyor. Ama ben çevremden biliyorum, navili isteyen çok insan var. Ayrıca işin görsellik tarafı var. Navisiz sync 3 ana ekranı gerçekten çok başarısız. +9999 Bas ses komuta devam et. Telefon bağla vs uzun hikaye, arayüz gerçekten çok başarılı oluyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 20197 yıl comment_494990 45 dakika önce, Tuncay A. yazdı: Bas ses komuta devam et. Telefon bağla vs uzun hikaye, arayüz gerçekten çok başarılı oluyor. tabi teknoloji gibi varmı yav bişey merak ettim klimayı sesle kontrol edebiliyormusnuz klima paneli manuel klima sesli kontrol çalışma durumu nedir acaba ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 20197 yıl comment_494998 49 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı: tabi teknoloji gibi varmı yav bişey merak ettim klimayı sesle kontrol edebiliyormusnuz klima paneli manuel klima sesli kontrol çalışma durumu nedir acaba ? Maalesef klimayı ''Kuş serisi'' usülü çalıştırıyoruz. (Pek klima açmıyorum) Ön cam ısıtmayı klimadan çok kullanıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 20197 yıl comment_495000 14 dakika önce, Tuncay A. yazdı: Maalesef klimayı ''Kuş serisi'' usülü çalıştırıyoruz. (Pek klima açmıyorum) Ön cam ısıtmayı klimadan çok kullanıyorum. anladım teşekkürler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 20197 yıl comment_495031 6 saat önce, Serkan Karakoca yazdı: tabi teknoloji gibi varmı yav bişey merak ettim klimayı sesle kontrol edebiliyormusnuz klima paneli manuel klima sesli kontrol çalışma durumu nedir acaba ? Sadece sıcaklığı sesle kontrol edebiliyorsun. Başka komut yok sanırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 20197 yıl comment_503627 Bilen arkadaşlardan ciddi ciddi yardım rica ediyorum. Bizim arabaya düşük seviye SYNC3 mü koymuşlar nedir. Mesela buradaki videolardaki arabalarda ayarlar tuşuna basınca 3 sayfa ayar çıkıyor, bizde 2 sayfa . Mesela wi fi niye yok bizde ? Köşede wi-fi işareti var ama i çıkıyor, o ne ? Nolur şu video izlemeyi bir anlatın. Mp4 leri müzik olarak dinlemek çok kötü. Mobil uygulamarda boş ekran çıkıyor. Telefon BT ile bağlanmış olsa da kablo ile bağlı olsa da boş . Niye var ki o.. Mayıs 17, 20197 yıl H. Cenk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 20197 yıl comment_503628 Otomatik güncelleden wifi ayarlarına giriyorsun. Amacı o, başka bi işlevi yok. Video olayı hiçbir oem üründe yok, tehlikeli. Telefon ayarlarından acil yardımı açarsan sağ üstteki kırmızılı ikon gider. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 20197 yıl comment_503630 Mobil uygulama işe yarar maalesef kalmadı. En işe yararı Spotify idi oda kaldırıldı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 20197 yıl comment_503738 Google bu arada android auto arabirimini güncellediğini duyurmuş geçen hafta. Şimdilik android auto 2019 adı verilen versiyon, 2019 yaz sonu gibi yayınlanacakmış. Resimlerden gördüğümüz kadarıyla, carplay'den de esintiler taşıyan daha kolay kullanımlı bir arabirim. Benim gibi apple telefondan samsung telefona geçmiş birisi olarak, olumlu bir gelişme. Carplay'in arabirimini çok arıyordum çünkü. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 20197 yıl comment_503776 Bizde sync3 ve geri görüş kamerası var. Geri vitese yaptığımızda kamera açıldığında müzik sesi kapatan bir ayar var mı? Ben bulamadım da. Yani sensörün sesini duyamıyorsun. Benim 3.5taki Çin işi multimedyada bile bu ayar var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 20197 yıl comment_503777 6 dakika önce, H. Cenk yazdı: Yani sensörün sesini duyamıyorsun. Sensör ya da uyarılar devreye girdiğinde ses otomatik kısılır abi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 20197 yıl comment_503778 Şimdi, Semih O. yazdı: Sensör ya da uyarılar devreye girdiğinde ses otomatik kısılır abi. Bende kısılmıyor gibi geldi bana. Yarın daha dikkatli bakayım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 20197 yıl comment_503783 Bir saat önce, H. Cenk yazdı: Bende kısılmıyor gibi geldi bana. Yarın daha dikkatli bakayım. ne kadar kısılmasını istediğinin ayarı olmalı abi. golfte öyle en azından. sıfırlayabiliyor da hiç kısılmayabiliyor da... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 20197 yıl comment_503825 11 saat önce, Mert Yürüyen yazdı: ne kadar kısılmasını istediğinin ayarı olmalı abi. golfte öyle en azından. sıfırlayabiliyor da hiç kısılmayabiliyor da... Şöyle ses ayarı çok yüksekse park sensörü öttüğünde müzik sesini azaltıyor ama kesmiyor, müzik sesi azsa nasıl olsa park sensörü duyuluyor diye değiştirmiyor. Bu bana yeterli gelmedi. Geri vitese geçtiğimde tüm sesi kesmeli bence en azından bu opasiyon olmalı. Etrafta çocuk vardır daha park sensörü göremiyordur ama çocuk arabaya doğru koşuyordur biri dur diye bağırır falan duyamazsın ki . Geri giderken hiç ses olmamalı diye düşünüyorum. Hadi fört benle aynı fikirde değil buna gerek yok dedi ama çok mu zor geri vitese geçince müziği kapa ayarı koymak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 20197 yıl comment_503877 Selam tekrar ben ? şu en alttaki uygulamalar adımı Ne işe yarıyor biri bana anlatabilir mi ? Telefon kablo ile bağlı olunca o gidiyor. Telefon BTile bağlı iken orada uygulama arıyor ama bulamıyor. Ne ki o? Ne arıyor da bulamıyor. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın