Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 201610 yıl comment_370532 Abilerim selamlar bugün otobandayken bir poşet tarzı şeyin üzerinden geçtim patladı sanırım ses çıktı ancak çok poşetede benzemiyordu önümdeki tır şöförü bir anda arkyaa atınca kendimi kaçıramadımda ezdim geçtim üzerinden fark etmeden 5 kilometre sonra aracımla hızlandığımda kısa kısa sürtme sesi duydum eyvah lastik patladı diyerek emniyet şeridine çektim lastikler sağlamdı ancak arabanın sol arka tekerler bölümünden bir parça sarkıyordu kasislerde filan sürtmüyor sola doğru eğimli yollarda hız yapınca geliyor sürtme sesi fotoğraf yükledim sarkan parça ne gibi bir yol izlemeliyim durum ciddi mi ? vida çıkmış mı kırılmış mı ? kafamda deli sorular. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 201610 yıl Yazar comment_370537 Uzak 2 saatlik bir yol çekmem gerekecek ve benim 2 saat vaktim yok ne yazık ki Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 201610 yıl comment_370538 Bence vida o bölümden çıkmış gibi gözüküyor. Ama servis en iyi bence.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 201610 yıl comment_370540 Dar olan delikte sanki metali sıkıştıran vida varmıştı da çıkmış gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 201610 yıl comment_370619 Ben oralarda cikmis veya surtme yapacak bir parca oldugunu sanmiyorum. Bu tip parcalar simetriktir, karsisinda ne var kontrol edin derim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 201610 yıl comment_370678 arabamızı ecokinetik yapan alttaki rüzgarın akmasını sağlayan plastik kaplama sarkmış.. kırılmadan çıkarttırıp yeniden monte ettirin Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 201610 yıl Yazar comment_370692 Mehmet hocam nokta atışı yapmış doğrusu gittim bugün adamlar aynı cevabı verdiler kırılma yokmuş sadece çıkmış neden çıktığını sorduğumda farkında olmadan altı sürtmüş olabilir arabanın dediler zamanla çıkabilecek birşey değilmiş yarın tekrar götürüp yaptıracam teşekkür ederim herşey için. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın