Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Arabanın Altından Sarkan Parça

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Abilerim selamlar bugün otobandayken bir poşet tarzı şeyin üzerinden geçtim patladı sanırım ses çıktı ancak çok poşetede benzemiyordu önümdeki tır şöförü bir anda arkyaa atınca kendimi kaçıramadımda ezdim geçtim üzerinden fark etmeden 5 kilometre sonra aracımla hızlandığımda kısa kısa sürtme sesi duydum eyvah lastik patladı diyerek emniyet şeridine çektim lastikler sağlamdı ancak arabanın sol arka tekerler bölümünden bir parça sarkıyordu kasislerde filan sürtmüyor sola doğru eğimli yollarda hız yapınca geliyor sürtme sesi fotoğraf yükledim sarkan parça ne gibi bir yol izlemeliyim durum ciddi mi ? vida çıkmış mı kırılmış mı ? kafamda deli sorular.

20160630_194123[1].jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Uzak 2 saatlik bir yol çekmem gerekecek ve benim 2 saat vaktim yok ne yazık ki

Yanıtlama zamanı:

Bence vida o bölümden çıkmış gibi gözüküyor. Ama servis en iyi bence..

Yanıtlama zamanı:

Dar olan delikte sanki metali sıkıştıran vida varmıştı da çıkmış gibi

Yanıtlama zamanı:

Ben oralarda cikmis veya surtme yapacak bir parca oldugunu sanmiyorum. Bu tip parcalar simetriktir, karsisinda ne var kontrol edin derim.

Yanıtlama zamanı:

arabamızı ecokinetik yapan alttaki rüzgarın akmasını sağlayan plastik kaplama sarkmış.. kırılmadan çıkarttırıp yeniden monte ettirin

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Mehmet hocam nokta atışı yapmış doğrusu gittim bugün adamlar aynı cevabı verdiler kırılma yokmuş sadece çıkmış neden çıktığını sorduğumda farkında olmadan altı sürtmüş olabilir arabanın dediler zamanla çıkabilecek birşey değilmiş yarın tekrar götürüp yaptıracam teşekkür ederim herşey için.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.