Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201610 yıl comment_373937 1 dakika önce, Murat Kavuk said: Antene boya kaçarsa sıkıntı olabilir. Ayrıca buna zımpara falan lazım, ustayı uğraştırmayalım. En iyisi sökmek. Ustasına söktüreceğim artık. Allegrodan bagaj anteni de sipariş ettim. Bu hafta elime ulaşı tahmin ediyorum. Keyless modülde bir soket eksikti. O eksik soketi buldum. Hatta biraz fazlasını buldum Soketlerin bir tanesinde de ufak bir operasyon yaptım. Yanlış hesaplamadıysam, 10 küçük, 2 büyük pin yeterli olacak (2 ön kapı + bagaj). murat abi ne kadara maal olacak bagaj kapağı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201610 yıl comment_373939 7 dakika önce, Tarık Karadeniz said: murat abi ne kadara maal olacak bagaj kapağı ? 70 zloti verdim (20 zloti anten, 50 zloti kargo ) Teorik olarak sadece tesisat çekilmesi yetecek, pratikte henüz denenmedi. (2 kablo antenden, bir kablo da bagaj kapağına giden tesisattan). Ayakla açma değil, sadece bagaj kapağı düğmesi. (Aslında antenin servis fiyatı 70-80 lira gibi bir şey, ucundaki soketten dolayı uzaklardan getiriyorum) Ağustos 1, 201610 yıl Murat Kavuk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201610 yıl comment_373940 Şimdi, Murat Kavuk said: 70 zloti verdim (20 zloti anten, 50 zloti kargo ) Teorik olarak sadece tesisat çekilmesi yetecek, pratikte henüz denenmedi. (2 kablo antenden, bir kablo da bagaj kapağına giden tesisattan). Ayakla açma değil, sadece bagaj kapağı düğmesi. bittikten sonra video atarsın artık Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201610 yıl Yazar comment_373944 56 dakika önce, Tarık Karadeniz said: bittikten sonra video atarsın artık Tarık sen ben ve Murat beraber yapacağız zaten montajı, videodan önce görürsün yani ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201610 yıl comment_373951 42 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu said: Tarık sen ben ve Murat beraber yapacağız zaten montajı, videodan önce görürsün yani ? tmm Gürkan abim sağsalim gelde gerisi problem değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 201610 yıl comment_374853 Tee Polonyalardan anahtarsız girişli kapı kolu tesisatı getirdim (kuga 2). Bana lazım olan kısmı ayırmak için çalışmalara başladım Düşündüğümden zormuş. Ve şunu gördüm; kugaya gösterilen özen, ford'un diğer C segmenti arabaların belirgin şekilde üzerinde.. --0 dakika sonra eklendi-- Bu da yanında hediyesi .. --1 dakika sonra eklendi-- ve son olarak tampon antenimiz de geldi. Ama bu defa bir terslik oldu. Adam resimdeki gibi soketli göndermemiş, buna soket bulacağız.. Ağustos 8, 201610 yıl Murat Kavuk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 201610 yıl Yazar comment_374925 Soket(ler) bulunmuş ve alınmıştır ? Onuda ben ekleyeyim bari ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 201610 yıl comment_374926 4 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Soket(ler) bulunmuş ve alınmıştır ? Onuda ben ekleyeyim bari ? Evet, arkadaş epey ilgili çıktı, sağolsun hemen çözüm buldu .. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 201610 yıl comment_375433 @Gürkan Çakıroğlu @Tarık Karadeniz Bu son grafik. Bununla ustanın yanına gidiyoruz Ağustos 12, 201610 yıl Murat Kavuk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 201610 yıl comment_375437 5 dakika önce, Murat Kavuk yazdı: @Gürkan Çakıroğlu @Tarık Karadeniz Bu son grafik. Bununla ustanın yanına gidiyoruz hadi hayırlısı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201610 yıl comment_375808 @Doğan Kurban Bunlar da en sonun sonları grafik Birincisi sol ön kapı, ikincisi sağ ön kapı. Cumartesi servise gittim kolları boyaya verecektim. Ama tesisat kısmını sökmeyi beceremedik. Tesisatı sökmeden boyamaya karar verdik .. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201610 yıl comment_376683 Son soket de yanında ekstra anten + soketi ile geldi. Kolları bugün Şahsuvara boyaya verdim. Artık büyük gün Çarşamba .. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 201610 yıl comment_377252 Sabah servise gittim montajı yapmaya. Savaş usta kibarca kovdu beni. Bugün git, bayramdan önce gelme dedi Kolları boyattık en azından .. Ağustos 24, 201610 yıl Murat Kavuk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 201610 yıl comment_377256 3 dakika önce, Murat Kavuk yazdı: Sabah servise gittim montajı yapmaya. Savaş usta kibarca kovdu beni. Bugün git, bayramdan önce gelme dedi Kolları boyattık en azından .. geç olsun güç olmasın abi. hayırlı olsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 201610 yıl comment_377270 Sıkma canını abi. Polonezköyde ben hallederim. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın