Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 201610 yıl comment_370700 34 dakika önce, Murat Kavuk said: @Serkan Karakoca Yeşil soketteki numaralandırmayı biraz değiştirdim, bendeki şemadaki renk tanımlarına göre. bizim semaları neden böyle anlaşılır yapmamışlar ki. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 201610 yıl comment_371276 evet kapı kollarımız montaj için hazır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201610 yıl comment_371475 Bagaj kapağı olayını da halledebilir miyiz dedim arada ama bir türlü emin olmadım. Ekteki grafikte emin olmadığım epey bir nokta var. Anten bağlantısı kesin yapılacak (turuncu bölge). Bir de bagaj açma kolundan BCM'ye giden hatta paralel bir giriş yapılacak (sarı hat). Başka bir şey gerekmiyor olabilir. Anahtar radyo alıcısı soru işareti (yeşil hat). Kırmızı hat da var olabilir arabada Temmuz 10, 201610 yıl Murat Kavuk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201610 yıl comment_371482 Abi yapın şu bagaj işini valla hepimiz sevinelim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201610 yıl comment_371483 Murat abi elektrikli bagaj kapağı mevcut ise araçta modül eklenirse arka tamponun ayak sensörü her türlü montaj yapılır çalıştırılır ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201610 yıl comment_371484 Şimdi, Serkan Karakoca said: Murat abi elektrikli bagaj kapağı mevcut ise araçta modül eklenirse arka tamponun ayak sensörü her türlü montaj yapılır çalıştırılır ... Peki bu malzemeler nereden bulunacak ve kodları neler? Yapalım şunu SK .. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201610 yıl comment_371489 Peki bu malzemeler nereden bulunacak ve kodları neler? Yapalım şunu SK .. Bizim kasapta var gönderim sana. Kaç kg olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201610 yıl comment_371492 3 saat önce, Serkan Karakoca said: Murat abi elektrikli bagaj kapağı mevcut ise araçta modül eklenirse arka tamponun ayak sensörü her türlü montaj yapılır çalıştırılır ... Serkan, benim gördüğüm, ayakla açmak için, yukarıdakilere ek olarak; iki tane hareket sensörü ve modül lazım görünüyor. Hareket sensörlerinin montajı için deflektörü de değişmek gerekiyor. Montaj bir şekilde hallolur ama, modülün bizim BCM ile arası nasıl olacak emin değilim. Çalışmayabilir bizim kasalarda. 3 saat önce, Teoman Saraç said: Peki bu malzemeler nereden bulunacak ve kodları neler? Yapalım şunu SK .. Ayak sensörleri focusa olur mu ona da bakmalı. Gerçi bu Control Unit diye geçen parça, programlanabilir bir modül olmayabilir mi? Temmuz 10, 201610 yıl Murat Kavuk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201610 yıl Yazar comment_371495 Çok pahalı değilmiş parçalar ? @Teoman Saraç Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 201610 yıl comment_371529 Yok oyle hemen c-max falan. Focus üvey evlat mi? Yapıldı mi ikisinede? Bizim kasapta var gönderim sana. Kaç kg olsun. İyiki kasapmiş ya manavda olsaydi!!!!!! Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 201610 yıl comment_371537 3 saat önce, Teoman Saraç said: Yok oyle hemen c-max falan. Focus üvey evlat mi? Yapıldı mi ikisinede? Ayakla açma focusta yok diye biliyorum .. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 201610 yıl comment_371548 Murat abi sen yaparsan olur. Bence kuga'da bulunan ayak sensörü işimize yarar diye düşünüyorum tabi çıkması bulunabilirse. Siz daha iyibilirsiniz ama benim aklıma gelen buydu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 201610 yıl comment_371558 Makyajlı c-max'daki ayaklı bagaj kapağı yapısının şeması. Temmuz 11, 201610 yıl Murat Kavuk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 201610 yıl comment_371574 Ayakla açma focusta yok diye biliyorum .. Ya hocam çoğu malzeme birbirine uyuyoda bu mu uymicak? Siz yaparsiniz. Birde şema falan anlamiyom ben. Bizim içinde basitce anlatsana cin ali misali Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 201610 yıl comment_371575 31 dakika önce, Teoman Saraç said: Ya hocam çoğu malzeme birbirine uyuyoda bu mu uymicak? Siz yaparsiniz. Birde şema falan anlamiyom ben. Bizim içinde basitce anlatsana cin ali misali Teoman, çok karışık değil. Çizgiler kabloları, kutular modül ya da parçayı ifade ediyor. C ile başlayanlar konektör numarası. Biraz dikkatli bakınca çok basit olduğunu göreceksin Şöyle de özetleyebilirim; 1. Öncelikle yukarıda anten kodu (DS7T-15K603-AA) verdiğim şemadaki sistem kurulacak. Bu aracın, anahtarla bagaj kapağına yaklaştığımızı anlaması için gerekli (ayrıca bagaj düğmesini kurcaladığımız bilgisi de burada ekleniyor, sallamasız ama elle anahtarsız açma için) 2. İkinci olarak da son verdiğim şemadaki sistem kurulacak (yeşil alan). Bu da ayağımız bagajın altından salladığımızın bilgisini araca bildirmek için. İkinci şemayı biraz daha açalım hatta .. Temmuz 11, 201610 yıl Murat Kavuk tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın