Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

C-max Anahtarsız Giriş

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
34 dakika önce, Murat Kavuk said:

@Serkan Karakoca Yeşil soketteki numaralandırmayı biraz değiştirdim, bendeki şemadaki renk tanımlarına göre.

sema 3.png

sema 1.png

bizim semaları neden böyle anlaşılır yapmamışlar ki.

• Yanıt 211
  • Görüntüleme 57,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Murat Kav.
    Murat Kav.

Bendeki kolları araca monteledik sonunda. Satacaktım ama beklenen sürede alıcı çıkmayınca, ben de kullandım  Sonuç itibariyle, ön iki kapıya anahtarsız giriş ekledik, bagajı da uğraştık ama o çalışmad

• Aslında 10 sene önce otosana girdim ben. Ama duygusal nedenlerden ötürü başlayamadan ayrıldık  

• @Serkan Karakoca Yeşil soketteki numaralandırmayı biraz değiştirdim, bendeki şemadaki renk tanımlarına göre.        

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

evet kapı kollarımız montaj için hazır. :)

IMG_4050.JPG

Yanıtlama zamanı:

Bagaj kapağı olayını da halledebilir miyiz dedim arada ama bir türlü emin olmadım. Ekteki grafikte emin olmadığım epey bir nokta var. Anten bağlantısı kesin yapılacak (turuncu bölge). Bir de bagaj açma kolundan BCM'ye giden hatta paralel bir giriş yapılacak (sarı hat). Başka bir şey gerekmiyor olabilir. Anahtar radyo alıcısı soru işareti (yeşil hat). Kırmızı hat da var olabilir arabada :) 

keyless bagaj.jpg

Murat Kavuk tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Abi yapın şu bagaj işini valla hepimiz sevinelim..

Yanıtlama zamanı:

Murat abi elektrikli bagaj kapağı mevcut ise araçta modül eklenirse arka  tamponun ayak sensörü her türlü montaj yapılır çalıştırılır ...

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Serkan Karakoca said:

Murat abi elektrikli bagaj kapağı mevcut ise araçta modül eklenirse arka  tamponun ayak sensörü her türlü montaj yapılır çalıştırılır ...

Peki bu malzemeler nereden bulunacak ve kodları neler? Yapalım şunu SK ..

Yanıtlama zamanı:

Bizim kasapta var gönderim sana. Kaç kg olsun.
Yanıtlama zamanı:
3 saat önce, Serkan Karakoca said:

Serkan, benim gördüğüm, ayakla açmak için, yukarıdakilere ek olarak; iki tane hareket sensörü ve modül lazım görünüyor. Hareket sensörlerinin montajı için deflektörü de değişmek gerekiyor. Montaj bir şekilde hallolur ama, modülün bizim BCM ile arası nasıl olacak emin değilim. Çalışmayabilir bizim kasalarda.

Ayakla Açma Parçalar.jpg

3 saat önce, Teoman Saraç said:

Ayak sensörleri focusa olur mu ona da bakmalı.

cmax 2015.jpg

Gerçi bu Control Unit diye geçen parça, programlanabilir bir modül olmayabilir mi?

Yanıtlama zamanı:

Yok oyle hemen c-max falan. Focus üvey evlat mi? Yapıldı mi ikisinede?

Bizim kasapta var gönderim sana. Kaç kg olsun.

İyiki kasapmiş ya manavda olsaydi!!!!!!
Yanıtlama zamanı:
3 saat önce, Teoman Saraç said:

Yok oyle hemen c-max falan. Focus üvey evlat mi? Yapıldı mi ikisinede?

Ayakla açma focusta yok diye biliyorum ..

Yanıtlama zamanı:

Murat abi sen yaparsan olur.

Bence kuga'da bulunan ayak sensörü işimize yarar diye düşünüyorum tabi çıkması bulunabilirse.

Siz daha iyibilirsiniz ama benim aklıma gelen buydu.

Yanıtlama zamanı:

Makyajlı c-max'daki ayaklı bagaj kapağı yapısının şeması.

anahtarsiz liftgate.jpg

Yanıtlama zamanı:

Ayakla açma focusta yok diye biliyorum ..

Ya hocam çoğu malzeme birbirine uyuyoda bu mu uymicak? Siz yaparsiniz. Birde şema falan anlamiyom ben. Bizim içinde basitce anlatsana cin ali misali :)
Yanıtlama zamanı:
31 dakika önce, Teoman Saraç said:

Ya hocam çoğu malzeme birbirine uyuyoda bu mu uymicak? Siz yaparsiniz. Birde şema falan anlamiyom ben. Bizim içinde basitce anlatsana cin ali misali :)

Teoman, çok karışık değil. Çizgiler kabloları, kutular modül ya da parçayı ifade ediyor. C ile başlayanlar konektör numarası. Biraz dikkatli bakınca çok basit olduğunu göreceksin :)  Şöyle de özetleyebilirim;

1. Öncelikle yukarıda anten kodu (DS7T-15K603-AA) verdiğim şemadaki sistem kurulacak. Bu aracın, anahtarla bagaj kapağına yaklaştığımızı anlaması için gerekli (ayrıca bagaj düğmesini kurcaladığımız bilgisi de burada ekleniyor, sallamasız ama elle anahtarsız açma için)

2. İkinci olarak da son verdiğim şemadaki sistem kurulacak (yeşil alan). Bu da ayağımız bagajın altından salladığımızın bilgisini araca bildirmek için.

İkinci şemayı biraz daha açalım hatta ..

anahtarsiz liftgate aciklamali.jpg

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.