Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 3 saat önce, Mertcan Çelik said: TOR sakat değil mi bu işler için sayın kripto asistanı? Sadece hesabı açtım, sonra şifreyide değiştirdim. Az önce ebaydan pervane alıcaktım, direk kredi kartıyla alayım dedim, 2 kere denedim kabul etmedi. Paypalla aldım Nedendir anlamadım, geçen hafta dayımın kartıyla direk almıştım ebaydan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Konuyla ilgili eBayden alışveriş yapacaklar okusun lütfen http://sellercentre.ebay.co.uk/paypal-turkey?_trkparms=clkid%3D6329285440955666429 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2016 digitalocean amsterdam server'ı üzerinden amerikanyada hesap açıp ebayi kullandım ben de şimdi. ebay işkillenip SSN filan istemediği sürece sıkıntı olmayacak gibi görünüyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2016 Bugün ebayden alışveriş yaptım sandım ama yapamamışım Bugüne kadar Ebayden bir şey almayı denediğimde genelde paypal aşamasında iptal oluyordu. Çoğu satıcı paypal + kredi kartı yazıyor ama kredi kartını seçersen paypal üzerinden olur gibi bir ibare var. Dün de mobilden denedim kredi kartı seçsem bile paypala geçip iptal oluyordu. Neyse bugün PCden girdim ödeme seçeneğinde paypal ve kredi kartı ayrı listelenmiş. kredi kartını seçtim sanal kart bilgilerimi girdim. Ebay veya paypalın adres bilgisi ile işlem oldu. Yani bana aldınız dedi ve email bekleyin dedi. Fakat 2-3 saattir gelen giden bir şey yok ve summary de bu alışveriş görünmüyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turhan Onat Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2016 1 dakika önce, H. Cenk yazdı: Bugün ebayden alışveriş yaptım sandım ama yapamamışım Bugüne kadar Ebayden bir şey almayı denediğimde genelde paypal aşamasında iptal oluyordu. Çoğu satıcı paypal + kredi kartı yazıyor ama kredi kartını seçersen paypal üzerinden olur gibi bir ibare var. Dün de mobilden denedim kredi kartı seçsem bile paypala geçip iptal oluyordu. Neyse bugün PCden girdim ödeme seçeneğinde paypal ve kredi kartı ayrı listelenmiş. kredi kartını seçtim sanal kart bilgilerimi girdim. Ebay veya paypalın adres bilgisi ile işlem oldu. Yani bana aldınız dedi ve email bekleyin dedi. Fakat 2-3 saattir gelen giden bir şey yok ve summary de bu alışveriş görünmüyor Benimde bugün yaptığım alışverişe ebay tarafından 2 saat sonra gelen cevap. We were not able to process your payment. Son çarem yeni üyelik + adresi Sakız adasında kaldığım oteli göstermek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2016 15 dakika önce, Turhan Onat yazdı: Benimde bugün yaptığım alışverişe ebay tarafından 2 saat sonra gelen cevap. We were not able to process your payment. Son çarem yeni üyelik + adresi Sakız adasında kaldığım oteli göstermek. farklı adres girersen kabul ediyor. 1885 Grandview Pl Montgomery, IL 60538 UNITED STATES --0 dakika sonra eklendi-- burdaki sıkıntı satıcı ile her defasında konuşmak zorunda kalman ve bazı satıcılar sadece paypal adresine gönderirim diyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2016 Beyler, Kimsenin mal varlığını bilemem tabi ancak kartlarınıza vs. amerika adreslerini rastgele tanımlayıp durmayın... Sonra FATCA (foreign account tax compliance act) diye birşey varmış, bana onu bunu imzalatıyor bankacım demeyin... tamam mı? o zaman burada size makbuz karşılığı danışmanlık veririm 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2016 Geri dönüyorlar. Sunucuyu da taşıyacaklarmış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2016 yok o öyle değil. sadece yurt dışına satış yapanlar ödeme alabilecek, 2017 sonuna kadar bizlerin dışarıdan veya yurt içinden bir şey alabilmemiz sözkonusu olamayacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2016 Ne kadar da sacma... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 Şimdi 400$ lik bir parça alacağım . Paypal ile almak mümkün mü artık . Veya ebay üzerinden kredi kartı ile ödeme kabul ediliyor mu ? Nasıl bir yol izlemek gerekli 1200 tl ye yakın bir parayi riske atma durumu var . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 1 saat önce, Özer Aksu yazdı: Şimdi 400$ lik bir parça alacağım . Paypal ile almak mümkün mü artık . Veya ebay üzerinden kredi kartı ile ödeme kabul ediliyor mu ? Nasıl bir yol izlemek gerekli 1200 tl ye yakın bir parayi riske atma durumu var . Benim alışverişlerimde ebayda kart seçeneği pasif oluyor. Amerika adresiyle açtığım paypalı kullanıyorum. Yüksek tutarlarda oda hata veriyor bazen ama farklı kart filan deneyerek hallettik hep. Öderse sorun olmaz. 2961 dolar ödedim geçenlerde. --1 dakika sonra eklendi-- Yalnız tl çekiyor karttan, paypalın kuruda yüksek 8981 tuttu. Ödemeden önce Mesaj atarak dolara çevirtmek mümkün. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2016 O kadar eski ki paypale kaydım o zaman cep numaram mı yokmuş ne. Annemlerin ev numarasını vermişim. Demek ki bekarlığımda... Paypal bana diyor ki bir süredir inaktifsin üyeliğini askıya aldık. Senden haber almadan üyeliğini yeniden aktive etmeyeceğiz. Şu numaraya mesaj atacağız. Ee o numara ev numarası telefon eski nasıl mesaj alacağım ki ? Başka da yol görünmüyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2016 4 saat önce, H. Cenk yazdı: Ee o numara ev numarası voice call isteyebilirsin. bi kaç kere sms ile onaylamayınca "sana sms atamadık galba deyip voice call yapıyor" en son ne zaman yaptım hatırlamıyorum ama şirket hattından onaylamıştım bende Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2016 7 dakika önce, Olcay Sert yazdı: voice call isteyebilirsin. bi kaç kere sms ile onaylamayınca "sana sms atamadık galba deyip voice call yapıyor" en son ne zaman yaptım hatırlamıyorum ama şirket hattından onaylamıştım bende hımm o evde de yaşamıyorum ki. Düşün amerikaya göre uygun bir saatte bizde sabaha karşı 4 falan telefon çalacak. Karşıdaki "Haloooo" diycek annem "aloooo buyrun" sırf bunun için bile denemeli . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap