Semih O. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2016 1 dakika önce, Yakup Çağatay said: Güzel zaten ama bahanelere girerek yapılması bana güzel görünmedi. İşte gittiği için, olamadığı için, ona kalmasın diye vb. Yardım yapmak için bunların olmasına gerek yok yani. Niyesini sorgulasam en başta derdim Sadece anlayamıyorum dedim sebebi de anlamsız gelmesi. Bak o bambaşka bir konu ama. Kimin ne yapıp yapmadığını zaten bilemeyiz, dolayısyla konumuz dışı oluyor. Ben de tam aksine kötü bir durumdan bile olumlu bir sonuç çıktı diye bakıyorum. 1 dakika önce, Doğan Kurban said: Eee benim 60 usd gittimi. İlla alışveriş mi yapacas Alışveriş yapamazsın abi hesabına aktar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2016 3 dakika önce, Semih O. said: Bak o bambaşka bir konu ama. Kimin ne yapıp yapmadığını zaten bilemeyiz, dolayısyla konumuz dışı oluyor. Ben de tam aksine kötü bir durumdan bile olumlu bir sonuç çıktı diye bakıyorum. %100 benim yazdığım da tamamen genel bir görüş için buraya özel yazmadım Sokakta bu tür şeyler için didinen arkadaşların yüzüne bile bakmayan toplum var ortada. Garip bir işleyiş mevcut kafalarda. Ben utanıyorum vallahi böyle umursamazları gördükçe. 5 dakika önce, Doğan Kurban said: Eee benim 60 usd gittimi. İlla alışveriş mi yapacas Hesabına çekmeyi denesene bi, yukardaki ekran k.k. ile alışveriş ekranıydı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2016 Sınırlandırmayı kaldırsınlarda denerim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2016 3 dakika önce, Doğan Kurban said: Sınırlandırmayı kaldırsınlarda denerim 60 dolar sınırın çok üstünde ki sınır yok diyorlar zaten. Onu önce TL yapacaksın site üzerinden sonra aktaracaksın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2016 2 dakika önce, Yakup Çağatay said: %100 benim yazdığım da tamamen genel bir görüş için buraya özel yazmadım Sokakta bu tür şeyler için didinen arkadaşların yüzüne bile bakmayan toplum var ortada. Garip bir işleyiş mevcut kafalarda. Ben utanıyorum vallahi böyle umursamazları gördükçe. Ben de konuyu dile getirdiğim için üzerim alınıyorum. Herkesin aklındakini pratiğe dökme biçimi farklı elbet ama sana gerekmediğini düşündüğün birşeyin başka birine faydası olması fikri utanılacak bir fikir değil bence. Tartışmak için yazmıyorum ama konu sivil toplumculuk, sosyal yardımlaşma, sosyal devlet vs. olacaksa kusacak çok şeyim var. Utanılacak o kadar çok şey var ki. Çok da takılmamak lazım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2016 27 dakika önce, Yakup Çağatay said: 60 dolar sınırın çok üstünde ki sınır yok diyorlar zaten. Onu önce TL yapacaksın site üzerinden sonra aktaracaksın. Doğan abi senelerdir kullanmadığı için hesabına güvenlik sınırlandırması yapmışlar, onu kaldırmaya uğraşıyo. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2016 4 dakika önce, Ozan Kar said: Doğan abi senelerdir kullanmadığı için hesabına güvenlik sınırlandırması yapmışlar, onu kaldırmaya uğraşıyo. Heheh o da güzel. Yazdıysa çözülür yarına, yoğunlardır şimdi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2016 7 dakika önce, Yakup Çağatay said: Heheh o da güzel. Yazdıysa çözülür yarına, yoğunlardır şimdi çoktan yazdı sanırım. Yeni hesap açıyorum şimdi ama kartı onaylamaz muhtemelen edit: ekledim kartı yarın bi ürün var kazanırsam görcez bakalım olcak mı. Ama en azından ebay için doğrudan ebaya kart girmek daha mantıklı sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2016 Sanal kart işi bu kadar rahatken hala paypal'a gerek var mı be ya? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2016 2 dakika önce, Mertcan Çelik said: Sanal kart işi bu kadar rahatken hala paypal'a gerek var mı be ya? Ödedikten sonra o paranın ne olacağı ile ilgili bu durum. PayPal ile sorunlarını çözebiliyorsun. Banka ile çözemezsin. Olay kartını paylaşmak değil yani sadece. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2016 riksli sitelerden alışverim yapmam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2016 19 dakika önce, Mertcan Çelik said: riksli sitelerden alışverim yapmam olay siteyle bitmiyor, rezil bi ptt varken paketler kaybolabiliyor, ve ürün sana ulaşmazsa paypal direk refund ediyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2016 16 saat önce, Ozan Kar said: olay siteyle bitmiyor, rezil bi ptt varken paketler kaybolabiliyor, ve ürün sana ulaşmazsa paypal direk refund ediyor. Money back guarantee icin illa paypal lazim degil biliyorsundur herhalde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2016 Şimdi, Servet Özkan said: Money back guarantee icin illa paypal lazim degil biliyorsundur herhalde. aliveli.com* un verdiği garantiyemi güveneyim paypala mı? *:örnek, herhangi bir yer yani. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2016 Paypal dışı ödemeye almayan da var tabi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap