Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 'st Line' Geliyor

Featured Replies

• 4 hafta sonra...
  • Yanıt 43
  • Görüntüleme 9,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Şerefsizim benim aklıma gelmişti Bakınız, 30 Ekim 2015 tarihli mesajımda ne demişim: "Mondeo vignale gibi bir modelin neden var olduğunu anlayamayan ben için; st'yi 1.5 motor ile satmak da mantı

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Aha, artık fabrika çıkışı "mış gibi" araçlarımız olacak.  Böyle müşteriye böyle model gamı.  Süper Türk işi... Yahu hiç değilse Özer'in yazdığı gibi 1.0 140 PS ya da 1.5 182 PS motorlar

• Serdar yaman
    Serdar yaman

Gelsin tabi ya uğraştırıp durmasınlar beni [emoji3][emoji3][emoji3]

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

parca deri koltuklar hos durmus. en cok leke olan yerlerin deri olmasi iyi bi avantaj.

Yanıtlama zamanı:

Yarı deri koltuk'lar güzelmiş beğendim.Eğer st line böyle çıkarsa bence çıkmaması daha isabetli bir karar olur.Tampon eklerini oldum olası sevemedim çok emanet duruyor tam merdiven altı tuningçi işi.

• Yakup Ç. A., konu sabitlemesini kaldırdı
  • 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
26 dakika önce, Semih G. yazdı:

Semih yanılmıyorsam üyemiz - kusura bakmasın- ama ben çok itici buluyorum o yüzden izleyemiyorum. Bir özet geçer misin arabalar hakkında bir fikri var mı yoksa firma basın bültenlerini söylemekten başka bir şey yapmamış mı ? 

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, H. Cenk yazdı:

Semih yanılmıyorsam üyemiz - kusura bakmasın- ama ben çok itici buluyorum o yüzden izleyemiyorum. Bir özet geçer misin arabalar hakkında bir fikri var mı yoksa firma basın bültenlerini söylemekten başka bir şey yapmamış mı ? 

İleri sara sara 2 dakikacık izledim. Almanlar daha iyi araba yapıyormuş ama focus eğlenceliymiş. 

Yanıtlama zamanı:

Focus sportif,yeni yüzü daha sportif,eklenen parçalar sportif bir hava katmış,focus bu yeni tamponlarıyla daha sportif ve focus daha keyifli...
Valla paylaştım paylaştım ama öyle sonuna kadar izle(ye)medim bende :)
He bu arada sigorta lazımsa oda var videonun başında :D

Focus sportif,yeni yüzü daha sportif,eklenen parçalar sportif bir hava katmış,focus bu yeni tamponlarıyla daha sportif ve focus daha keyifli...
Valla paylaştım paylaştım ama öyle sonuna kadar izle(ye)medim bende :)
He bu arada sigorta lazımsa oda var videonun başında :D
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
53 dakika önce, Adem Kazıl yazdı:

Burdan anladığım otosanin donanım hırsızı oldugu

Yanlış ve eksik anlamaya mahal olan kaynaklardan sıyrılmak dileğiyle.

Titanium ve ST-Line'ın aynı fiyat olduğunu da unutmamak gerek.

Tam Donanım;

https://anasayfa.focusclubtr.com/ford-focus-st-line-donanimi-ile-ne-geldi-ne-gitti/

Görselli;

https://anasayfa.focusclubtr.com/2016-ford-focus-st-line-incelemesi/

Yanıtlama zamanı:

Otopark.com'da ST-Line'ı test etmiş. Güzel bir test olmuş ben beğendim, 21:37'ye özellikle dikkat :)

Yanıtlama zamanı:
Otopark.com'da ST-Line'ı test etmiş. Güzel bir test olmuş ben beğendim, 21:37'ye özellikle dikkat [emoji4]

Focusclub [emoji85]
Yanıtlama zamanı:

and beni okuyor galiba ne dediysem söylemiş orada :D 

zaten geçen top gear dergi testinde otoparkın kurucusu kimdir deyip şıklara beni de koymuştu :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.