Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201610 yıl Yazar comment_364302 Belki de böyle bir şey çıkar... Bu fotolar aslında Taiwan için çıkmış olan LE MANS özel donanım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201610 yıl comment_364319 parca deri koltuklar hos durmus. en cok leke olan yerlerin deri olmasi iyi bi avantaj. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201610 yıl comment_364333 Yarı deri koltuk'lar güzelmiş beğendim.Eğer st line böyle çıkarsa bence çıkmaması daha isabetli bir karar olur.Tampon eklerini oldum olası sevemedim çok emanet duruyor tam merdiven altı tuningçi işi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 20169 yıl comment_395539 26 dakika önce, Semih G. yazdı: Semih yanılmıyorsam üyemiz - kusura bakmasın- ama ben çok itici buluyorum o yüzden izleyemiyorum. Bir özet geçer misin arabalar hakkında bir fikri var mı yoksa firma basın bültenlerini söylemekten başka bir şey yapmamış mı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 20169 yıl comment_395548 Şimdi, H. Cenk yazdı: Semih yanılmıyorsam üyemiz - kusura bakmasın- ama ben çok itici buluyorum o yüzden izleyemiyorum. Bir özet geçer misin arabalar hakkında bir fikri var mı yoksa firma basın bültenlerini söylemekten başka bir şey yapmamış mı ? İleri sara sara 2 dakikacık izledim. Almanlar daha iyi araba yapıyormuş ama focus eğlenceliymiş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 20169 yıl comment_395550 Semih yanılmıyorsam üyemiz - kusura bakmasın- ama ben çok itici buluyorum o yüzden izleyemiyorum. Bir özet geçer misin arabalar hakkında bir fikri var mı yoksa firma basın bültenlerini söylemekten başka bir şey yapmamış mı ? Focus sportif,yeni yüzü daha sportif,eklenen parçalar sportif bir hava katmış,focus bu yeni tamponlarıyla daha sportif ve focus daha keyifli... Valla paylaştım paylaştım ama öyle sonuna kadar izle(ye)medim bende He bu arada sigorta lazımsa oda var videonun başında Semih yanılmıyorsam üyemiz - kusura bakmasın- ama ben çok itici buluyorum o yüzden izleyemiyorum. Bir özet geçer misin arabalar hakkında bir fikri var mı yoksa firma basın bültenlerini söylemekten başka bir şey yapmamış mı ? Focus sportif,yeni yüzü daha sportif,eklenen parçalar sportif bir hava katmış,focus bu yeni tamponlarıyla daha sportif ve focus daha keyifli... Valla paylaştım paylaştım ama öyle sonuna kadar izle(ye)medim bende He bu arada sigorta lazımsa oda var videonun başında Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 20169 yıl comment_395553 Burdan anladığım otosanin donanım hırsızı oldugu Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 20169 yıl Yazar comment_395563 53 dakika önce, Adem Kazıl yazdı: Burdan anladığım otosanin donanım hırsızı oldugu Yanlış ve eksik anlamaya mahal olan kaynaklardan sıyrılmak dileğiyle. Titanium ve ST-Line'ın aynı fiyat olduğunu da unutmamak gerek. Tam Donanım; https://anasayfa.focusclubtr.com/ford-focus-st-line-donanimi-ile-ne-geldi-ne-gitti/ Görselli; https://anasayfa.focusclubtr.com/2016-ford-focus-st-line-incelemesi/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 20169 yıl comment_396592 Otopark.com'da ST-Line'ı test etmiş. Güzel bir test olmuş ben beğendim, 21:37'ye özellikle dikkat Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 20169 yıl comment_396598 Otopark.com'da ST-Line'ı test etmiş. Güzel bir test olmuş ben beğendim, 21:37'ye özellikle dikkat [emoji4] Focusclub [emoji85] Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 20169 yıl comment_396619 and beni okuyor galiba ne dediysem söylemiş orada zaten geçen top gear dergi testinde otoparkın kurucusu kimdir deyip şıklara beni de koymuştu Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın