Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 On 29.03.2016 at 21:24, Özer Aksu said: Bu kabloyuda servise sipariş ettim maalesef bu iş bana sadece parçalar ile 1200 ₺ ye maloldu şimdiden montaj işine girmedik henüz. Arabanın yaşı dolayısıyla indirim vs olur sanırım bakalım Kaan abinin eline düştük bu bahsettiğiniz kablo kameranın dibinden başalayıp sokete kadar giden kablomu yok canım sakın bu kabloya o kadar para verdim demeyin siparişi iptal edebiliyosanız edin 50 tlye aldık geçen resmini ekleyim kameranın oturduğu soket var devamıda kablo 5+1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 bu bahsettiğiniz kablo kameranın dibinden başalayıp sokete kadar giden kablomu yok canım sakın bu kabloya o kadar para verdim demeyin siparişi iptal edebiliyosanız edin 50 tlye aldık geçen resmini ekleyim kameranın oturduğu soket var devamıda kablo 5+1 [emoji4] Aynen o kablo o olmadı mı tesisat bir işe yaramıyor serkan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 (düzenlendi) 4 saat önce, Özer Aksu said: Aynen o kablo o olmadı mı tesisat bir işe yaramıyor serkan. Siz siparişi iptal edin bir saate kadar resim atarım benim bagajda var bir tane göndereyim size 50 tlye almıştım nolur nolmaz diye hatta geçen pazar servet Özkan'a verdim bir tanesinide Bide bu kırmızı oklarla işaretli yeşil soket ne işe yarıyor ? Ahanda bu işte kablo Mart 31, 2016 Serkan Karakoca tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan K Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 2 saat önce, Serkan Karakoca said: Siz siparişi iptal edin bir saate kadar resim atarım benim bagajda var bir tane göndereyim size 50 tlye almıştım nolur nolmaz diye hatta geçen pazar servet Özkan'a verdim bir tanesinide Bide bu kırmızı oklarla işaretli yeşil soket ne işe yarıyor ? Ahanda bu işte kablo anahtarsız girişin tesisatı olmasın sakın? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Yeşil soket, c-max'da kamera modülüne giren soketin aynısı (elektrik + can bus). Focusdaki farklı mı? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Yeşil soket benim araçtada var ama kamera ile ilgili kullanmadım hiç sol tarafla işim olmadı benim araçta sağ taraftaki gri soket direk modüle geçiyor gri soketteki 3 kabloda öne Doğru yolcu tarafındaki ana sokete gidiyor bu yeşil soketinde ben kör nokta ile ilgili olacağını düşünüyordum çünkü soketteki kablo renklerinin aynısı sürücü kapısındaki modülde var aynaya doğru devam ediyordu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan K Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 2 dakika önce, Serkan Karakoca said: Yeşil soket benim araçtada var ama kamera ile ilgili kullanmadım hiç sol tarafla işim olmadı benim araçta sağ taraftaki gri soket direk modüle geçiyor gri soketteki 3 kabloda öne Doğru yolcu tarafındaki ana sokete gidiyor bu yeşil soketinde ben kör nokta ile ilgili olacağını düşünüyordum çünkü soketteki kablo renklerinin aynısı sürücü kapısındaki modülde var aynaya doğru devam ediyordu bak anahtarsız giriş için olmasın, emin misin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 59 dakika önce, Hakan K said: anahtarsız girişin tesisatı olmasın sakın? Yok o değil bu soket onu çözdüm gibi %90 confrat beyninden yolcu bölümündeki ana soketlere kadar geliyor galiba tesisat %100 emin olmak için başka bir araçta enerji verip ölçmemiz lazım emin oluncada yolcu bölümünde bulunan soketin oradan sağ sol ön kapıların kapı kolunun iç tarafına kadar tesisat çekilecek mecbur benim araçta yoktu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 2 dakika önce, Serkan Karakoca said: gri soketteki 3 kabloda öne Doğru yolcu tarafındaki ana sokete gidiyor Ben hala bu kısmı çözemedim resimli var mı soket kablolarıyla beraber.Ayrıca o soketin orda erkek fakra soketler var mavi (gps) , siyah, gri renkte buralara girmiyor mu bu fakra dışı soketi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Resim var ofisteki PC'de yalnız yarın vakit olursa atarım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 benim gri soketin orası biraz karışık ön kamerada olduğu için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan K Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 ön kamera derken? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 (düzenlendi) 3 dakika önce, Hakan K said: ön kamera derken? bende ön park kamerasıda var resim arşivinden buldum bu resimde görüntü ters ama kameranın yatay düzlem ayarını düzellttim şimdi Nisan 1, 2016 Serkan Karakoca tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan K Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 valla 10 numara 5 yıldız. peki ön kameranın çalışma mantığı nasıl bir anahtar filan mı var bunun için? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 (düzenlendi) Şimdi, Hakan K said: valla 10 numara 5 yıldız. peki ön kameranın çalışma mantığı nasıl bir anahtar filan mı var bunun için? hayır ilk önce geri kamera çalışıyor eğer ön sensör birşey hisseder yakında okursa direk ön açılıyor musait bir zamanda bahsederim hatta video çekicem daha malesef vakit yok Nisan 1, 2016 Serkan Karakoca tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap