Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

1.6 Eb (The Red)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
29 dakika önce, Cem Boneval yazdı:

Yapmam. Tecrübeli olanlar yapmaz, çünkü yanan metan gazının kokusu sucuğa siner ve pek sevimsiz olur. Etrafı sucuk sucuk kokutup yanar taşın büyüsünü bozmak da ayrı bir sevimsizlik. Ama istersen gitar çalıp şarkı söyleriz.

Olur abi sen büyüğümüzsün seni dinleriz.senin tecrübe yanında bizim ki nedir lafı bile olmaz.Ben metan gazını o anda hesaba katmadım.Oraya çıktığımda görünce ondan aklıma geldiydi.

--1 dakika sonra eklendi--
30 dakika önce, Servet Ö. yazdı:

Bu konu da bol sucuklu oldu. :D

Sen bir bana gel de sana başka bir ikram ederiz.

• Yanıt 555
  • Görüntüleme 85,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kaldırmaz bu gücü dediler, önlemini aldık Dişine güvenenler için ezme tarifi. İyi seyirler...                

• Iviit, Ingilizleri dize getirdikten sonra sorun cozuldu. Parca yola cikiyor. --5 minutes later eklendi--     Montajdan birkac fotograf. --25 minutes later eklend

• Pirpir ederken canlandi      

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
21 minutes ago, Serkan Karakoca said:

bir müddet daha devam ondan sonra dibine dibine sprinbooster açık yapıştırcan az kaldı :D 

Takili bile degil. Takar miyim henuz soru isareti.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Just now, Serkan Karakoca said:

dereyi bir gör bakalım paçaları ona göre sıvarsın :D

Dere mi kaldi, okyanusa aciliyoruz be ya...

Yanıtlama zamanı:

Insanoglu... bir zaman sonra buda yetmez :) @Servet Ö.

Yanıtlama zamanı:
7 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı:

Insanoglu... bir zaman sonra buda yetmez :) @Servet Ö.

Bir doyum noktası var, yol koşullarında hakim olmakta zorlandığın beygir sayısına ulaşınca "aman" diyorsun.

Bu da bizim sınıfta 250-300 PS arası. Yani bana ST, Servet'e RS.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
17 minutes ago, Cem Boneval said:

Bir doyum noktası var, yol koşullarında hakim olmakta zorlandığın beygir sayısına ulaşınca "aman" diyorsun.

Bu da bizim sınıfta 250-300 PS arası. Yani bana ST, Servet'e RS.

Bir ara bir kaynaktan onden cekis ve arkadan itis ve beygir limitleri ve matematiksel aciklamalari konusunda birsey okumustum. Bulamiyorum, normalde hep bookmarka atarim.

Anladigimin ozeti suydu: onden cekis arabalarda tekerde pure 260-270bg sonrasi surus dinamiklerini negatif etkiledigi. Tabi bu daha cok viraj performansi ile ilgili bir durum. Arkadan itiste bu cok cok daha ustlerde.

Ha mesela 2.3 Mustangi, Otoban, Sehir ici, toprak yol dahil epey kullandim. Direksiyon spor, arabanin modu sport+, sanziman sport'da iken dahi arabanin 300 kusur beygir oldugunu anlamak pek o denli mumkun degildi benim icin, keyifli mi? Eh... Onden cekisli arabada daha fazla hissediliyor bg/tq.

Ha bu yetmese turbo buyutup ekstra port injection falan yapmam lazim, bu da alt devirleri kaldirip atmak demek bu hacimde. Tatsiz olacagindan girecegimi sanmiyorum. Sayet tatli su baligi olmasindansa ufak pirana olmasini tercih ediyorum. Ha yok turboyu buyutmeden oktan yukselteyim desem, tutunamayacagina eminim, su an bile kilitli difransiyel ile muallak. Tutunmasi icin dort cekere donmem lazim bu da pek feasible degil.

Velhasili, yururse, sikintisiz olursa bu arabanin son noktasi bu olur benim icin.

Bu biraz ustun koru vermis ama bir fikir verir: https://www.wired.com/2014/01/the-physics-of-a-front-wheel-drive-muscle-car/

Servet Ö. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Yazilim gelmeyecek mi suanki stock uzerine?

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Servet Ö. yazdı:

Gelecek tabiki :)

Redline.... vututututututu... ?

Yanıtlama zamanı:

Makaslardan bir makas alıp alçartırsın. Şahin'lere taktıkları şu bağıran egzozlardan da bi dene daktunmu dadundan yinmez. :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
1 minute ago, Zafer Yusoğlu said:

Makaslardan bir makas alıp alçartırsın. Şahin'lere taktıkları şu bağıran egzozlardan da bi dene daktunmu dadundan yinmez. :)

Daha neler... Ayrica makas nedir yahu as900 mu bu araba :)

Yanıtlama zamanı:

Yani rodaj bitene kadar kötü 1.6 dizellerden vahim durumdasın :kıhkıh:

Araba tam "sleeper" olacak da rodaj bitene kadar Allah sabır versin ne diyelim :kop:

Sleeper demişken sana bu şarkıyı hediye ediyorum:

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Mertcan Çelik yazdı:

Sleeper demişken sana bu şarkıyı hediye ediyorum:

Rica ederim. Sleeper demişken 90ların BritPop grubu Sleeper dan başka ne gelir akla. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.