Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 1 dakika önce, Olcay Sert said: testi uzun tutma diyosun... baktın fazla uzadı benim ATmosferiği test edersin sende aaaa nasıl gitmiyomuş diye Eeee şey kem küm hah buldum ben otomatik kullanamıyorum. Of yırttım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 42 dakika önce, Yakup Çağatay said: Bilmiyorum ki Test arabası da olabilir Avis'in yeni bebekleri de. Haziran-Temmuz gibi göreceğiz hep birlikte. gelsin avisten gelsin otosandan gelsin... ne olursa olsun gelsin... avisten gelirse güzelce bir kiralama yaparız, koç ailem indirimli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Şimdi, Doğan Kurban said: Eeee şey kem küm hah buldum ben otomatik kullanamıyorum. Of yırttım. hadi öle olsun. bu seferlik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 hadi öle olsun. bu seferlik Kn sb ve yazılımsız ha birde turbosuz olunca binesim gelmiyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 4 dakika önce, Doğan Kurban said: Kn sb ve yazılımsız ha birde turbosuz olunca binesim gelmiyor içinde oturup müzik dinlersin o zaman oyyy güldüm çok. burayı genel sohbete çevirmeden kaçayım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2016 1.0 otomatik test 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2016 Ooo Amerikayı küçük hacme alıştırma videosu 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2016 ...elemanlar "ufak hacimli" motor konusu açıldığında otomatik savunma moduna geçiyor. Gerçi çözüm basit ... Amerikalı (aslında tüm Anglo-Saksonlara) "Carbon Footprint" diyorsun ... anında susuyorlar. (bkn.magic word) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2016 4 dakika önce, Kaan Yagizer said: ...elemanlar "ufak hacimli" motor konusu açıldığında otomatik savunma moduna geçiyor. Gerçi çözüm basit ... Amerikalı (aslında tüm Anglo-Saksonlara) "Carbon Footprint" diyorsun ... anında susuyorlar. (bkn.magic word) test aracı geliyor mu? bırakalım şimdi elin amerikanyalısını falan interceptor'u kapıya çekerse sıkıntı yaşarız 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2016 Şimdi, Mert Yürüyen said: test aracı geliyor mu? bırakalım şimdi elin amerikanyalısını falan interceptor'u kapıya çekerse sıkıntı yaşarız ..satmak adına sipariş ettik ama test aracım yok. Deişim zamanı gelen test kuzularını hep TDCI - Pws yaptık (Focus,C-Max) ... yerine Galaxy versek? ya da Ranger? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2016 10 dakika önce, Kaan Yagizer said: ..satmak adına sipariş ettik ama test aracım yok. Deişim zamanı gelen test kuzularını hep TDCI - Pws yaptık (Focus,C-Max) ... yerine Galaxy versek? ya da Ranger? tarzım değil bu arabayı test etmem lazım... ama nasıl 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2016 iyi güzel hoş da, bu arkadaşın tüketim değerleri biraz yüksek değil mi? Bizim atmosferik şehir için tüketim fabrika değerleri sanırım 8,4 mü ne... ben bunu istanbul gibi memlekette 8,6-,8-8 gibi tutturduğumu varsayıyorum da 1.0 fındık'ın 7,8 fabrika verisi çok geldi be... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2016 8 dakika önce, Mert Yürüyen said: 1.0 fındık'ın 7,8 fabrika verisi çok geldi be... Aslında şöyle bakarsan daha iyi. Gerçekçi tüketim değerlerini girmişler. Manuel in 7lt gerçekte yakarken ps 7.8 olmasını garipsemem ve yine de alırdım. Sonuçta turbolu ve otomatik vites. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2016 (düzenlendi) 25 dakika önce, Doğan Kurban said: Aslında şöyle bakarsan daha iyi. Gerçekçi tüketim değerlerini girmişler. Manuel in 7lt gerçekte yakarken ps 7.8 olmasını garipsemem ve yine de alırdım. Sonuçta turbolu ve otomatik vites. "golf varken neden?" diyor insan... Nisan 26, 2016 Mert Yürüyen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2016 Listeyi güncelleyelim yukardaki listeden eser yok artık. Yaklaşık 70 sedan 30 hb geliyor hatta çoğu gümrükte bir çoğu da yolda. 2 hafta içinde hepsi bayiilerde olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap